wahlgrenis.cz



 WAHLGRENIS        

 

...veci mezi nebem a zemi...




     REGISTRACE       Přihlášení

Začala jsem milovat jeden dům


Milá Wahlgrenis,
děkuji za Tvé www stránky, několik let mě provázejí a nalézám na nich spoustu informací, které vždy chodí ve správný čas. Mnohokrát jsem měla rozepsaný e-mail pro Tebe, když jsem řešila nějaké problémy a tenhle bude první, který odešlu.
Našla jsem dům, který mě očaroval, který si mne vzal. Jednoho dne, v jeden okamžik jsem začala milovat dům. Něco mne k němu táhne, něco zvláštního, touha i strach, vidím se v něm a celé dny, ač nechci, mám ho pořád před očima. Nic podobého se mi nikdy nestalo, mám o ten dům strach jako o svoje dítě, ale není to strach materiálního rázu, spíše strach z toho, že něco, co bylo ukryto hluboko ve mně, vyjde na světlo a je to tak křehké.
Je to láska k místů a energiím v něm, zvláštní láska, taková, jakou jsem ještě nikdy nezažila... Co mi to má říci? Chodím kolem něho, ale zaklepat se neodvážím... Respekt, pokora, sny, minulost... Nevím. Dříve mě nereálně věznili lidé, teď mne uvěznil dům. Dům, který ani neznám, který je plný mne a já jeho a přitom jsem do něj nikdy nevkročila...
Děkuju za odpověď, pokud budeš mít čas. S láskou,
Michala 07.01.2010

© Wahlgrenis 07.01.2010

© 2004-2024 Wahlgrenis Zveřejněné materiály jsou chráněny autorským zákonem. Kopírování a šíření jakékoliv části obsahu bez svolení autora je zakázáno.