wahlgrenis.cz



 WAHLGRENIS        

 

...veci mezi nebem a zemi...




     REGISTRACE       Přihlášení

Luisa Muratori: Aktivace hvězdného kódu - Praha 27.11. od 10 do 19 hodin


Co se v současné době děje na planetě Zemi? Proč má tolik lidí psychické a zdravotní problémy?

Země se připravuje ke kvantovému skoku. V roce 2012 vstoupíme do páté dimenze a je nutné se na tento vibrační posun připravit. V roce 2004 jsme (naše planeta) začali prostupovat fotonickým prstencem, který na nás a celou planetu silně působí a i to má značný vliv na vibrační transformaci. Myslím, že snad nikomu neuniklo neustále se zrychlující tempo událostí, zrychlený tep rytmu života soukromého i profesního, celkový vývoj na planetě Zemi zdánlivě až překotný, rození se indigových dětí, krystalových dětí, různé anomálie v masovém měřítku.
Z několik milionů let trvající pozvolné evoluce přecházíme téměř do revoluce. To s sebou samozřejmě u mnohých lidí přináší stres, silné pocity strachu a nejistoty. Tyto změny a pocity vnímají převážně senzitivní, otevření lidé, kteří jsou už na Cestě. Vědci objevují vývojový posun v genetickém klíči DNA – vždy jsou o pár kroků pozadu, ale jejich blahodárná funkce spočívá v tom, že „vědecky“ potvrzují to, co už dávno víme. Není potřeba se obávat, není třeba paniky. Měníme se. To, co nás čeká, to, kam směřujeme, je Ráj!

Co je tedy potřeba udělat? Na co se zaměřit?

Není to nic nového, tu starou moudrost máme před očima a ušima již od dávných časů. To, co je potřeba, je systematicky pozvolna pracovat na niterné úrovni. To „pozvolna“ je důležité. Je podstatné, abychom pokud možno rozvíjeli celou Bytost rovnoměrně. Pokud rozvinu silně pouze duchovní aspekt svého „já“, ulétnu do vyšších, jemnějších sfér, budu blažená, ale nebudu mít na chleba.
Pokud rozvinu naopak pouze materiální potenciál, koupím si vilu, luxusní auto, milence a jiná lákadla – přitom se však zahrabu do bahna a nakonec se začnu dusit. Nezřídka přicházejí na naše semináře a kurzy velmi úspěšní manažeři a bohatí lidé, protože došli do stádia uvědomění, že „TAM“ „TO“ není. To je v pořádku, je to přirozený proces. Je důležité rozhodnout se uskutečňovat celostní vývoj naší Bytosti. Tato potřeba, tato touha je však již velmi silně zakořeněna v každém z nás. Jedno je jisté: vzhledem k přípravě na vstup do páté dimenze – tedy do úrovně jemnějších vibrací -- musíme pracovat na zjemňování vibrací našeho hmotného těla.

Jaké k tomu doporučujete cesty?

Každý máme svou Cestu. V každém z nás rezonuje jiný „nástroj“. Než jsme se rozhodli vtělit na planetu Zemi s vědomím, že vše zapomeneme, smluvili jsme si Znamení, podle nichž si budeme vzájemně připomínat kdo jsme, odkud pocházíme, proč tu jsme a kam směřujeme. Těmi nástroji ke znovuprobuzení, těmi budíky jsou zvuky (tóny, hudba), barvy, tvary (v umění i v přírodě). Jde o specifické variace, o indiferentní kombinace. Jistě se vám už v životě stalo, že jste například při nějakém hudebním zážitku najednou pocítili smutek nebo stesk po něčem, co jste nedokázali popsat. Jako by se vám stýskalo po domově, který neznáte. Ve skutečnosti jste tesknili po konkrétním stavu bytí.
Někdy se přistihnete, že hledíte na obraz a po chvíli zjistíte, že jste se propadli do jiného prostoru. Často stačí hluboký pohled z očí do očí nebo úsměv, a to nemluvím o snech. Někdy je vám po takovém prožitku teskno, jindy veselo, máte energii a pocit, že zvládnete všechno. Tak už to v životě je.
Jedna z účinných cest je skrze dešifrování hvězdného kódu.

Co je to hvězdný kód a jak se s ním dá pracovat?

Každý z nás má v sobě uloženou databanku - informace o tom, kým je, odkud pochází, proč tu je a jaký je jeho úkol. Pro představu: genetický kód je ve vztahu k hvězdnému kódu jako kniha ke knihovně. Hvězdný kód je podstatně obsáhlejší.

Ty umíš dešifrovat tento hvězdný kód?

Ano. Začalo to v roce 1976, kdy u mě došlo k otevření telepatického kanálu s bytostí, která je původem nepozemská. Postupem času se tento kanál stal velmi silným, podnětným, jasným a zřetelným, co se týče informací a sdělení. Dostalo se mi stále hlubšího zasvěcení do staré původní paměti planety Země a vesmíru. Začala jsem se rozpomínat na to, že nepocházím z planety Země, a postupně začala zjišťovat, že žádná lidská bytost na této planetě není původem z planety Země. Po čase mne tato bytost, můj průvodce a mistr, zasvětila do umění techniky dešifrace hvězdného kódu. Byl mi předán tento nástroj a já s ním zacházím velmi svědomitě.
Můj úkol zní:
Napomáhat probouzení lidských bytostí a pomáhat tak k pozvednutí energetické vibrace planety Země.
Od té doby jsem dešifrovala kód tisícům lidí, ale vždy pouze, když na to byli připraveni. Já dešifruji jeho základní schéma a okamžikem této aktivace začíná pracovat hvězdný kód ve spolupráci s naší myslí. Je to, jako když máte v počítači zkomprimovaný obsáhlý soubor dat nebo lépe „program“ a rozhodnete se ho „rozbalit“. Aktivací se začínají načítat data do vědomí. Nejsou to však data zvenčí, jsou to informace, které si nosíme s sebou od počátku Bytí. Energetický vibrační posun naší planety neoddělitelně souvisí právě s naším rozvojem.
Aktivace hvězdného kódu umožňuje člověku mnohem snadnější orientaci v rámci duchovního růstu. Dochází k propojení mysli, srdce a dávno získané a obsáhlé moudrosti a vědění - ukazuje směr.
Lidská forma je nejdokonalejší forma, jaká kdy ve vesmíru byla stvořena – mluvím teď o potenciálu, který každý máme v sobě. Naše možnosti, schopnosti našeho těla v kombinaci se schopnostmi naší mysli jsou neuvěřitelně větší, než si dokážete představit. Telepatie, hýbání předměty na dálku, přesun v čase a prostoru jsou pouhé dětské hry. Čeká nás spousta práce, dřiny, i radostných chvil. Cíl je daný.

Mluvila jsi o smluvených znameních, sdělených dříve, než jsme se rozhodli vtělit se na planetu Zemi. Říkáš, že cíl je nám daný. Můžeš to vysvětlit?

Historie planety Země je příběh experimentální planety, zrozené s cílem vyřešení odvěkého konfliktu duality energií -- materiální a duchovní, odstředivé a dostředivé, „temné“ a „světlé“, lásky a nenávisti, „dobra“ a „zla“. Dříve, než se zrodila planeta Země, a dříve, než se zrodila lidská forma, byla Galaxie, jejíž jsme součástí, plná neustávajících válek. Tehdy bylo svoláno shromáždění, na němž se rozhodlo, že bude stvořena planeta Země, kam se dobrovolně vtělí mistři rozličných řádů a umění – ti nejlepší.
Podmínkou úspěšného projektu bylo, že zapomenou na vše, co se dosud naučili, budou se muset na své vědění a poznání rozpomenout a tím postupně pozvednout vibrační úroveň celé planety od té nejhrubší materie až po nejjemnější, k samému středu. Hodně práce máme již za sebou, ale to nejdůležitější nás teprve čeká.
(Michal a Monika Kubasovi)
Andrea 23.11.2011

Wahl,
vstupem do pátého rozměru se dostáváme do úrovně hlubšího Porozumění.
Jedním z prvních důležitých kroků v předsálí tohoto rozměru je bytostné Uvědomění si a buněčné přijetí toho, co je vnímáno jako „Ústava VESMÍRNÝCH PRÁV EXISTENCE"
Tato práva odpovídají vesmírným zákonům, vztahujícím se na jakoukoli formu života existující ve vesmíru, tedy i na každou Lidskou Bytost.
Vplouváme do vod, kde platí zákony, o kterých jsme dosud převážně snili a na které jsme se dosud spíše připravovali.
S těmito zákony přímo souvisí práva každé lidské bytosti, která jsou nepochyb-nitelná, neboť nám byla dána samotnou Tvořivou silou - Zdrojem.
Uplatnitelná jsou však teprve v okamžiku, kdy je přestaneme zpochybňovat my sami!

Základním předpokladem pro to je:

1) Naše postupné osvobození se od starých přesvědčení a modelů myšlení, které nám nenáleží,
2) Přijetí a integrování do každodenního života Ústavy VESMÍRNÝCH PRÁV EXISTENCE

Slova Luisy:
„Je čas připravit se na to stát se skutečným Hvězdným národem."

Zdroj 1

Zdroj 2
Makulienka 09.07.2013


© 2004-2024 Wahlgrenis Zveřejněné materiály jsou chráněny autorským zákonem. Kopírování a šíření jakékoliv části obsahu bez svolení autora je zakázáno.