wahlgrenis.cz



 WAHLGRENIS        

 

...veci mezi nebem a zemi...




     REGISTRACE       Přihlášení

Edgar Cayce - otec celostní medicíny, spící prorok


Jméno slavného amerického proroka minulého století, Edgara Cayce (1877-1945), je nejspíše většině z nás známé pod pojmem jako "otec celostní medicíny" či jako „spící prorok“.
Čím se však tento mág proslavil a co během života dokázal, nás může dost překvapit.

Jeho schopnosti se začaly projevovat již od dětství, kdy bez potíží promlouval se svým zesnulým dědečkem, stejně jako s dalšími osobami na „druhé straně“. Další zajímavostí je to, že dokázal detailně absorbovat obsah celé knihy tím, že na ní pouze usnul.
Stejně jako většina proroků nebylo ani u Edgara Cayceho výjimkou, že se dokázal uvést do takového stavu vědomí, kdy se přímo napojil na univerzální kolektivní vědomí a z něj zcela skvělě získával potřebné informace. Je to velmi podobné tomu, co děláme všichni každou noc, jen s tím rozdílem, že u něj to probíhalo zcela vědomě a řízeně.
Pokud si chceme kolektivní vědomí představit více obrazně, jedná se o jakýsi obrovský balík všech údajů a informací o dějích, skutcích, činech, událostech blízké budoucnosti i dávné minulosti dohromady – jakási databanka dění všehomíra. Má to souvislost s absolutní myslí a vědomím Stvořitele i nás ostatních, kteří s ní máme osobní relaci a jsme její malou částí. Pokud si například vybavíme svou vlastní minulost, kterou si dokážeme poměrně snadno vzpomenout, budoucnost je v podstatě totéž na stejné ose či spirále času, ovšem směrem na druhou stranu – do budoucnosti.
Většina klíčových dějů je již dopředu ukotvena, ostatní je otázkou našeho přispění a dalšího ovlivnění celkového vědomí.
Pan Edgar Cayce měl díky své předchozí karmické minulosti duchovní cestu o něco jednodušší, než my všichni a na „druhé straně“ měl konkrétní pomocné duše, které
# mu často v jeho tranzu a bloudění s průvodcovstvím a hledáním odpovědí intenzivně pomáhaly.
K jeho nejvíce uznávaným a naprosto úžasným schopnostem ve službě běžným
lidem, bylo jeho masové navrhování léčení neznámých nemocí a zejména jejich příčin, kterých provedl na desítky tisíc (přesněji 14.450 a všechny byly stenograficky psány na papíry - celkem přes 50.000 listů - přičemž jeho přesnost odhadů se pohybovala kolem 88 %).
Dostal se vždy do stavu mysli podobné spánku, hypnóze či tranzu a začal naprosto dokonalou lékařskou terminologií tehdejší doby (kterou sám nikdy neznal a nestudoval), předepisovat unikátní způsoby léčby konkrétní osoby a nemoci. Stačila mu fotografie osoby samotné či její jakákoliv osobní věc, ale nejlepších výsledků dosahoval, pokud osobu poznal osobně (rezonance energií a naladění stejné frekvence).
Z další škály činností vybírám například jeho proroctví resp. získané informace o Mayských civilizacích, Aztécích, Toltécích, Lemurii, Atlantidě: Původní obyvatelé byli velmi rozvinuté čisté „božské“ bytosti s plným vědomím a naprostou rovnováhou ducha a těla. Byli vybaveni vyspělou technologií, komunikovali velmi čile nejen s
jinými bytostmi na naší planetě, ale též s bytostmi na jiných planetách a planetárních systémech, měli velmi vysokou úroveň chápání smyslu a účelu života,
začali si však svou moc a sílu uvědomovat a proto začali ztrácet své umění a
dovednosti.
Mohli žít spokojeně tisíce let, dokázali se sami automaticky léčit, oni však začali dobývat části dalších území za pomoci nádherných a čistých krystalů s neuvěřitelnou Sluneční silou, kterou zneužili proti sobě jako zbraně (paralela s naší atomovou energií). Ztratili tak své vědomí, začali být egocentričtí, sobečtí, jedna armáda šla proti druhé a své umění, dovednosti a sílu obrátili proti sobě samým.
Nastala brutální vláda tyranů, kteří se chtěli sami zachránit krvavými lidskými oběťmi symbolizujícími návrat zpět k duchovním hodnotám a odmítáním pozemského světa. Vytvářeli tak paradoxní veřejná představení, kde doslova pohrdali fyzickým životem i lidským tělem samotným.
Staršinové a vůdcové rodu, se rozhodli obětovat předurčené či otrocké lidské bytosti, aby tím získali zpět své schopnosti. Někteří z nich však dobře věděli, že to není správná cesta a s tímto
postupem naprosto nesouhlasili. Člověk začal upadat do hmotného světa stále hlouběji...
Další ze známých věštců či proroků moderní doby pan David Davidson potvrdil toto Cayceho tvrzení ve třicátých letech minulého století v hlubokém transu – konkrétně slovy, že duše poklesly do hmoty a po mnoha generacích se teprve naše duše uvolňují zpět do duchovna - vše je navíc zcela přesně zakódováno v jednotlivých stupních vnitřních cest v pyramidě Giza. Konkrétní osoby, jména, časy…
Cayceho proroctví o roce 2012 jsou neméně zajímavá. Předal nám informaci o trvání sedmi věků, stejně jako Mayové, Aztékové, sedm věků uvažují též staří Egypťané. Jeho proroctví si s uvedenými byla hodně podobná.
Roku 1890 byla nově přeložena Kniha mrtvých – prastará Egyptská historická literatura. Ta mluví o změnách v tomto našem materiálním světě a cestě zpět do Světla, odkloněním od hmoty a více směrem do duchovní energie. O tomtéž mluví svatý Biskup Malachi i samotný Nostradamus. Velmi zajímavé je tvrzení, že se objeví již jen jeden - poslední - papež a pak už žádný další. Nikdo z uvedených proroků zde shodně nemluví o celém konci Světa či
zániku víry, jako takové, pouze o jejich nutné reorganizaci. Cayce předvídá, že celá dominance stávajícího systému bude zhroucena, následně sjednocena a budou fungovat základní principy jednoho Boha a jednoho člověka, který bude sjednocovat lid jako celek. Bude to stát mnoho utrpení, času, ale stane se to.
Kapitola 15 Egyptské Knihy mrtvých se velmi podobá paralele s vysvětlením jednotlivých principů podstaty a časových zákonitostí Giza pyramidy.
Dlouhodobá přesnost s Egyptskou předpovědí je až zarážející. Každý bod času, všichni konkrétní lidé, místa dějů i velmi přesný čas, to vše je ve Velké pyramidě, resp. jejích chodbách, zakódováno. Nejdůležitější časové linie a konkrétní období jsou 1938, 1958 až 1998. Jde o symbolických 40 let testování člověka a jeho chápání, známých i s jiných náboženských systémů. Během nich probíhá velká bitva mezi temnotou a světlem – doslova Armagedon či Apokalypsa, mezi dušemi přicházejícími na tento Svět. Národy i celé skupiny se probudí, temnota začne vše ničit, ale síly Světla budou navozovat rovnováhu.
Z obsahu kapitoly 20 Zjevení, se dozvídáme, že zde nebude žádné utrpení, Satan bude poražen na tisíce let. Nebude již žádné zlo ani násilí, přijde Zlatá doba člověka. Ti, kteří budou připraveni, bude jim umožněno zažít tuto změnu.
Podle Cayceho se budeme transformovat během velmi silných frekvencí záření, dopadajících na naší zemi. Lidé naší Země potkají lidi z kosmu – doslovná citace.
Čekejme to všichni, poznáme, že jsou lidé jako my v celém kosmu, nejen pouze zde na Zemi, projevují se v různých formách, mají Srdce a Vědomí jako my a až tato doba nadejde, budeme si velmi dobře vědomi jeden druhého.
Všichni jsme si zcela rovni, někteří jsou chytřejší než my, jiní jsou odlišní svým vzhledem, máme stejného ducha, stejný vnitřní náboj a dar života. Někteří jsou z jiných planet a mají proto zcela jiné formy a projevy života. Umí se však velmi dobře sami manifestovat v našich stávajících dimenzích - vizualizace.
Cayce dále říká, že z našich stávajících sedmi čaker budeme mít po transformaci čaker dvanáct. Budeme mít též nový tvar těla, což se již děje nyní – evoluce seděje nepřetržitě. Doktoři poslední dobou zjišťují, že 40 % naší populace má jakýsi dodatečný lymfatický systém, s jehož pomocí dochází k mnohem rychlejšímu léčení a s jehož pomocí mají lidé daleko lepší odolnost proti rozličným nemocem. Naše duchovní i fyzické tělo se změní…
Edgar Cayce předpověděl krach na světové burze, což se stalo a děje, předpověděl na rok 1935 druhou světovou válku, kterou založí militantní skupiny u moci (začala se v té době plánovat a připravovat), roku 1927 předpověděl, že z jediné kapky krve člověka, bude věda schopna určit nemoci a problémy člověka (tehdy naprosto nereálná a zcela převratná myšlenka), předpověděl Tsunami roku 2004 slovy – „dejte velký pozor na Indický oceán v této době, pobřeží zasáhne tsunami a 230 tisíc lidí zemře“, dále předpověděl drastické změny počasí, El Ňiňo a La Ňinja.
Otázka: Budeme v bezpečí a šťastní i zítra?
Cayceho Odpověď: Hledejte a nasyťte svou duši.
Přesnost jeho předpovědí se dá velice jasně 88% shodou a doložit fakty, které se staly, je proto mnohdy až děsivé, když mluví o své zemi - Americe - v budoucnu jako o kontinentu plného změn. Dle jeho vlastních slov však změny půjdou dobře kupředu, což dokládá tvrzením, že se bude sám reinkarnovat až v roce 2158 ve státě Nebraska (tedy opět žádný absolutní konec Světa či planety).
Mnoho lidí komunikuje s duchem pana Edgara Cayceho skrze sny či skrze svůj vlastní duchovní život. Dostává se jim tak určitých doporučení, směřování ke změnám a duchovního ponaučení. Jako zajímavou taktiku Cayce používal evidenci svých snů, které si pečlivě znamenal. Jeden z obecných signálů, který lidé dostávají je následující tip jak se dostat dále: Odpoutat se od fyzického světa a věnovat se intuitivnímu způsobu myšlení a hledání souvislostí.
Cayce nás dále varuje před aktivitou vulkánu Vesuv v Itálii, (již se děje - přilehlý podmořský vulkán Marsilli je aktivní) dále Karibského vulkánu Peille, po němž po třech měsících aktivity bude jejich činnost reflektovat i jižní část Kalifornie a tutéž reakci zaznamená Solné jezero v Nevadě. Vědci skutečně zjišťují, že jeden vulkán aktivuje zemětřesení i na jiném kontinentě –
propojeni desek a dokonce i naši čeští vědci zaznamenali změnu ve složení i tlaku našich podzemních zřídel.
Dále hovoří o posunu magnetických pólů Země. Roku 2004 bylo ve veřejných TV stanicích konstatováno, že se zemské pole pohybuje a nepravidelně posouvá, proto je třeba přenastavovat GPS souřadnice. Stejně pokračuje ve věci dalších detailů týkajícího se posunu zemských pólů.
Edgar Cayce mluví o prvním přepólování vlivem obrovského množství vody (velká potopa, která se již stala před přibližně 12.000 lety) , druhý posun pólů však bude „ohněm“. Radiace Slunce i galaktických supervln proniknou Zemí (viz konec filmu Knowing - u nás Proroctví), silné záření skrze celou Zemi způsobí genetické změny všech buněk - chromozómů.
Bude se jednat o velmi rychlý adaptační proces – doslova během noci.
Zajímavé je, že se v tomto naprosto shodují nejen Cayce, ale i národy Hopi i Mayové a dokonce evangelium Svatého Pavla. Pokud všichni zářením projdeme, přijde takzvaná Zlatá doba lidstva.
Zajímavé je, že Cayce neuvádí žádné informace o pádu asteroidu (vyhynutí brontosaurů), ale hovoří o světlu v nebesích, které bude všemi spatřeno, pak nastanou velké změny na Jupiteru (děje se - viz foto), které nás však zasáhnou pozitivně – jde totiž o mírumilovnou planetu vesmírného společenství – lidé země budou brat vše jako součást naší existence.
Slunce též dozná velké změny, nastane nová éra změn na Zemi i v celém solárním systému, objeví se neznáme kosmické objekty, přijde doba nových odhalení a převratných objevů.
To vše je naše příprava na velkou změnu těla a hlavně mysli – příprava na vzestup do vyšších dimenzí. Bude to bolestivé pro ty, kteří nebudou připraveni.
Velké změny předpověděl zejména v oblasti Severní Ameriky - velká jezera budou vysychat, mluví o Mexickém zálivu, stejně jako zmiňuje Mississippi a Ohio. Pokud tedy dojde k ovlivnění toku těchto obrovských řek, celá západní strana Spojených států se návazně změní - jedna část změn zemské desky totiž ovlivní druhou.
Kolem roku 1940 předpověděl, že to bude zásadní posun, který přirovnává ke kataklizmickým změnám srovnatelným se zemětřeseními v Číně a Mexiku. Doporučuje se odklonit od obchodů na burzách cenných papírů, neboť tam dojde k velkému krachu.
Pokud se ještě Egypta a Atlantidy týká, Edgar Cayce v jedné ze svých vizí dostal informace, že v dobách rozpadu Atlantidy, kdy původní obyvatelé odhalili, že se začínají tektonické desky rozpadat a že ztratí naprosto vše, vytesali 32 kamenných desek s detailními informacemi o lidské historii. Byly vyslány tři skupiny pod vedením lídrů do celého Světa zmíněné sady desek ukrýt a informace o našem původu a historii uschovat pro další generace.
Desky měly být „pohřbeny“ na třech vzdálených místech a ta místa jsou Egypt – pravá přední packa Sfingy, druhá sada desek je zakopána v Yukatánu - pohoří Guatemaly, kde sídlili
Mayové a třetí zaplavila voda na místě Posseidia - Bimini - Bahama (předpověděl, že budou
nalezeny první stopy v roce 1968, což se stalo - 2 km dlouhá kamenná "cesta" pod mořem, dříve nejspíše zeď, bránící přicházejícímu moři.

Zdroj: www.jinestranky.cz

Markéta 16.09.2010

© Wahlgrenis 16.09.2010

© 2004-2024 Wahlgrenis Zveřejněné materiály jsou chráněny autorským zákonem. Kopírování a šíření jakékoliv části obsahu bez svolení autora je zakázáno.