wahlgrenis.cz



 WAHLGRENIS        

 

...veci mezi nebem a zemi...




     REGISTRACE       Přihlášení

Doma nám straší


Dobrý den,
předesílám, že si už nevím rady a navíc už se bojí i můj syn... Vše začalo po narození našeho druhého dítěte, na které jsme se moc těšili a které všichni milujeme...co začalo?
Strašit.. většinou k večeru, bliká světlo, zhasne, rozsvítí se - občas, nikdy se nic neděje, když je doma manžel, není to pravidelné, ale je toho už hodně, takže nám se synem nevěří, zvonkohra se rozezní, přepne se televizní kanál, dětská zvučná hračka začne houkat a dnes a proto už jsem zoufalá a píši vám, dnes se polekal i můj 12-ti letý syn. Sama se mu zapnula televize, když ovladač byl vysoko a mimo televizi, zářivka také, někdy bliká, někdy zhasne... Nevím, kdo a proč to dělá, ale protože takovým věcem - nadpřirozenu věřím a jsem strašpytel, prosím Vás o radu co dělat, kdo a co po nás chce a proč se tyto věci nedějí, když je doma manžel, aby nám věřil. Také už se párkrát stalo, že naše dcera občas ukazuje na něco ke stropu, když byla ještě menší a neuměla mluvit, hodně se jakoby na někoho smála a usmívala, věřím, že nám ta věc nechce ublížit, ale já mám takový strach, že v noci nemůžu beze strachu jít pro čaj, na záchod, někdy musím nechat rozsvíceno, jak se bojím., Pomůžete mi Vy?
Děkuji,
S pozdravem
Ráďa 04.02.2010

Milá Ráďo,
Váš příběh je jako z čítanky... To, co vnímáte, jsou jasné projevy jemnohmotného světa. Máte doma bytost, která s Vámi potřebuje "mluvit". Ano, jste to Vy, kdo by s ní měl mluvit "z očí do očí".
Nebojte se, nikdy není kontaktován nikdo, kdo by komunikaci nezvládl. Zatím jste ale paralyzována Vaším strachem, nedokážu si představit, že byste na tuto "výzvu" zareagovala. Ale i Váš strach bude mít nějaký důvod... Tam by se mělo nejspíš začít.
© Wahlgrenis 04.02.2010

Milá Wahlgrenis,
přečetla jsem si článek Doma nám straší a rozhodla jsem se reagovat a požádat Vás o vysvětlení. Již několik let jsem čtenářkou a žákyní Vašich stránek a tak je spousta situací a momentů, kdy dokážu už klidně reagovat a myslím, že i svůj boj se strachem jsem zvládla, a to pomocí Vašich webových stránek, pomocí odblokací a snad i trochu prací na sobě. Začala jsem tím, že můj strach musí mít nějaký důvod z minula a vše se potom pohlo správným směrem a strach odešel.
Loňského roku se ke mně a k dcerce přistěhoval přítel. Rozhodli jsme se pro společné bydlení u mě v bytě, který není novým bytem a má asi svou historii. V tu chvíli jako by se začaly ladit naše společné energie, stávaly se nám podobně věci, které popisuje paní Ráďa ve svém psaní. Zapínání televize, velice časté praskání žárovek a podobné věci.
Nevím, já v tu chvíli nějak nemusela bojovat se strachem, přítel ano, měl panický strach. Po nějakém čase jsme se všichni rozhodli přestěhovat z mých rodných Pardubic do rodného města přítele, a to do Prahy. Jde o novostavbu, krásné bydlení v bytě na okraji města, daleko klidnější, světlejší. Přiznám se, že mne zarazilo, že podobné věci se děly dál. Spojovala jsem si je opravdu s energiií bytu v Pardubicích, s tím, že jsem uvnitř vlastně takové bydlení neměla ráda a samozřejmě i s tím, že se mezi námi jakoby všechno musí nějakým způsobem sladit. Oba dva jsme s přítelem na takové situace citlivější, spoustu věcí cítíme asi víc, než by jsme rádi, ale sama moc dobře vím, že pokud vidíme a cítíme, nic se neděje náhodou. Ale situace se vyhrotila tak, že i já jsem začala být nesvá, protože jsem viděla záblesky modrého světla, těžko k něčemu přirovnat, jako by záblesk z vesmíru, bohužel ale i v jiném čase přítomnost šedého stínu, jako když mimoděk prochází postava bytem. Nejnepříjemnější se přiznám byla situace, kdy jsme s přítelem společně snídali a oba najednou zjistili, že se na nás směrem z kuchyně něco dívá, ale jako by jsem cítila zvědavost, ne nějakou negaci.
V jednu chvíli jsme se s přítelem rozhodli se otočit, a to něco se leklo, až nám nadskočila lžička ve dřezu na nádobí. Nemám pocit strachu, jen jsem Vás, Wahlgrenis, chtěla požádat možná o bližší vysvětlení, protože se přiznám, že jsem zbrklá a nerada by jsem svojí komunikací s dotyčnou bytostí či energií něco pokazila a nebo možná i přitáhla.
Již několik let mám stavy, kdy mimoděk začnu cítit zvláštní hlazení ve vlasech. Je to někdy jakýsi zvláštní pocit varování, že se nechovám tak, jak bych měla, anebo varování před určitou situací a nebo dotyčnou osobou.
Mluvila jsem o tom již několikrát a s různými lidmi. Bylo mi řečeno, že to jsou andělské energie, bylo řečeno, že je to energie budoucího partnera, bylo mi řečeno, že je to energie mého dvojčete, které se nikdy nenarodilo. Chtěla by jsem Vás Wahlgrenis poprosit o radu, trochu s přítelem tápeme, a to proto, že vše začalo jeho příchodem, zda by měla komunikace s jemnohmotným světem začít z mojí strany, či z jeho, protože on je strachem paralyzován a já strach necítím. Já cítím velký respekt a porozumění tomu, že nejsme ve vesmíru jen my lidi.
Jsem ráda, že jsem Vám, milá Wahlgrenis, směla napsat a za vše moc děkuji.
Michaela 05.02.2010

Milá Michaelo,
se strachem se nedá bojovat, do strachu se musí vstoupit. Pak najednou zjistíte, že žádný strach není. Bytost, která Vám dává o sobě vědět, má dost trpělivosti, nebojte se, že byste něco zmeškali. Ona si počká, až pochopíte, co se po Vás chce. Není důležité zkoumat, proč se tyto jevy začaly dít právě až po nastěhování Vašeho přítele, ale je možné, že to s ním bude nějak souviset.
Každopádně byste měla sáhnout po kyvadle, pokud jste úplná začátečnice. To je totož nejsnazší cesta, jak se s touto bytostí naučit "mluvit". Kdo už má tuhle fázi za sebou, může komunikovat jinak - přes automatické písmo nebo k němu mohou informace přicházet rovnou přímo v myšlenkách.
S kyvadlem je důležité si nejprve definovat "slovník", abyste věděla, který jeho pohyb bude znamenat ANO a který pohyb NE. Tyto postupy jsem popisovala na mnoha mých akcích, které byly věnovány komunikaci s jemnohmotným světem. Je důležité také místo a doba, kdy komunikujete. Ne všude je to vhodné... Také by přitom neměli být žádní cizí lidé, ať už jako jsou zde jako diváci nebo pouze jako tichá podpora. Jedná se převeším o Vás...
Vaši ochránci Vás povedou. Neměla byste do této komuikace vstupovat, jste-li z nějakého důvodu rozrušena nebo máte-li starosti, které Vám nedovolují odpoutat se od reality. Také potřebujete mít klid, delší dobu, kdy nebudete nikým rušena.
Během vhodně kladených otázek zjišťujete celý příběh této duše. Neměla byste ale překročit pět otázek, protože pak se může stát, že kanál začne využívat nějaká jiná bytost jen tak ze zvědavosti. Pokračovat můžete další den.
Podle toho, že kyvadlo Vám odpovídá pouze ANO a NE, máte omezený okruh otázek. Můžete také pracovat s věšteckou mapou , kde už může bytost skládat jednotlivá slova do vět. Ale k tomu je už třeba jistá praxe.
Proč tohle všechno děláme? Je třeba zjistit příběh té Vaší duše. Bude zde nejspíš nějaká nepochopená událost, nejčastěji smrt, která se někdy v minulosti stala, ale na kterou je možné se dnes dívat jinak. Tato duše potřebuje, abyste tento příběh přožila s ní a abyste uznala, že to tehdy jinak nebylo možné. Dnes je už duše jinde, je zralejší a dokáže se na chyby z minulosti podívat jinak. Pokud Vy pochopíte, o co tady šlo, dochází k uvolnění karmických energií a duše může, pokud je všechno v pořádku a přijde i podpora shůry, odejít ke světlu.
Další fází je odvedení duše.
Tím celý příběh končí, obvykle zúčastnění zaregistrují nádherné energie, uvolnění napětí a všechny podivnosti, které byly v domě, najednou zcela zázračně mizí.
© Wahlgrenis 05.02.2010

Milá Wahlgrenis,
dobrá, děkuji za info. Jen potřebuji vědět více, kdo to je, proč chce se mnou mluvit, jak navázat kontakt a co bude, pokud to nedokážu, děkuji ještě jednou za tuto odpověď.
S pozddravem

Ráďa 05.02.2010


© 2004-2024 Wahlgrenis Zveřejněné materiály jsou chráněny autorským zákonem. Kopírování a šíření jakékoliv části obsahu bez svolení autora je zakázáno.