wahlgrenis.cz



 WAHLGRENIS        

 

...veci mezi nebem a zemi...




     REGISTRACE       Přihlášení

Mého manžela jeho bývalá žena po rozvodu proklela


Dobrý den paní Wahlgrenis,
obracím se znovu na Vás. Už dvakrát jsem vám psala ohledně něčeho jiného. Jednou se rady dostalo podruhé ne, ale vím, proč jste neodpověděla na mou druhou prosbu. Týkalo se to toho, zda někdy budu mít se s vým manželem děťátko... Už máme nádherného 4-měsíčního klučika Jarynka.
Moc Vás prosím o radu nyní.
Můj drahý manžel je rozvedený. Zhruba 15 let. Má syna z prvního manželství, se s kterým vychází a i já už sem se s tím smířila. (Bylo to komplikovanější.) Manžela jsem poznala dlouho po rozvodu. Nyní jsme spolu 6. rokem a opravdu se máme rádi. Teď když se narodil Jaroušek, jsme opravdu šťastní. Mně malý obrátil svět vzhůru nohama,ale tím správným směrem. Říkám si, že je to můj zachránce. Možna i manželův...
Tak tedy co mě trápí:
Můj muž je hodný člověk, slušny, ale v životě udělal pár chyb. Rozvedl se, opustil jedno dítě a pak, než poznal mě, měl vztah a z něj vzešlo ještě jedno nemanželské dítě, které nevychovával ani nenavštěvoval, neboť se s paní rozešel, než se vůbec ona dozvěděla, že je s ním těhotná. Prý mu dokonce tvrdila, že děti mít nemůže, ale to já nevím, zda je to pravda. Nicméně holčičku adoptoval její nynější manžel a žijí na druhém konci republiky. V kontaktu nejsme.
V čem je problém? Manžel má neustále smůlu. Opravdu se mu lepí na paty a provází ho podivné věci. Řekl mi, že po rozvodu mu jeho bývala žena řekla, že ho proklela. Nepřikládala jsem tomu moc váhu, myslela jsem že by takové věci by nebyla schopná. Přece někoho proklít je vážná věc!!!
To není možné stále si říkám, vždyť byly strašně mladí, nevyzrálí. Jenomže čím víc nad tím přemýšlým a jsem po boku manžela, tak se mi zdá, že toho byla schopná.
Prosím paní Wahlgrenis, poradíte či pomůžete? Nepsala bych vám, kdybychom byli stále sami, ale teď, když máme syna, mám z toho prokletí strach.
Manžel se v malém vidí. Strašně si miminko přál. Pořád říkal, že konečně našel svou lásku a chce vychovávat potomstvo. Plánujem další mimi, ale nyní nás postihly podivné záležitosti a řešíme tohle tady na zemi.
Prosím paní Wahlgrenis, poraďte, jak se můžeme bránit.
A ještě jednu otázku: Manžel naše děťátko miluje, sám pěkné dětství neměl. Myslím, že by chtěl malému dát vše, co nedal svým starším dětem... podaří se mu to? Je mi manžela už líto, protože opravdu neměl lehký život a ke všemu ta podivná smůla. Pomáhám mu ode dne našeho seznámení, nebylo to nikdy lehké, ale to, co nás postihlo teď je nad rámec mých možností.
Věřím, že i toto zvládnem.
Přeju si hlavně ať jsme všichni tři zdraví a spolu.
Jitu 01.02.2010

© Wahlgrenis 01.02.2010

© 2004-2024 Wahlgrenis Zveřejněné materiály jsou chráněny autorským zákonem. Kopírování a šíření jakékoliv části obsahu bez svolení autora je zakázáno.