wahlgrenis.cz



 WAHLGRENIS        

 

...veci mezi nebem a zemi...




     REGISTRACE       Přihlášení

Může mne duch taťky obejmout?


Milá Wahlgrenis
rada bych se vas zeptala na australni cestovani. Sice znam nejake zpusoby, ale nikdy jsem to nedokazala. Zkuste mi poradit jak na to...
Ne nebojte, nechci to zkouset. No nekdy jsem o tom uvazovala, ale jen chci mit nake schopnosti.
Este se vam nerakla, uz sem videla ducha a byl to divny pocit. Ale vim, ze byl hodny, ze nas jen opatroval. Ale jak sem vam psala o tatkovi , tak se chci este zeptat, jde to, kdyz si preju at mne taka obejme, ze by to slo? I kdyz nezije? Jen jako duch bych ho ucitila? Existuje a verim tomu, ze kdyz nezije, ze kdyz v nem verim a ze kdyz nanho mluvim v myslenkach nebo kdyz mluvim nahlas, muze mne jako duch uslyset i na dalku, ja tomu verim, hodne moc, ale jestli o tom vite i vy, ze to existuje??
Chapu, proc jste s tim skoncila, vim, ze to je vycerpajici. Ale chtela bych se nekdy obratit na nejakou kartarku, ale ja ji jen tak nesezenu a za penize to nevim, zadne nemam. Mozna byste o nejake vedela treba pobliz Koprivnice, sice tam nebydlim, ale jezdim tam skoro porad.
Tak nic budu koncit, dekuju, ze mi odpovite, budu rada.

Domca 24.01.2010

Milá Domčo,
vnímat bytosti jemnohmotného světa se dá různými způsoby, ale není možné jim něco diktovat. Zaregistrovat můžeš jemný dotek, který je podobný pohlazení, můžeš vnímat změnu teploty přímo u Tebe, někdy Ti může připadat jako závan slabého větříku. Silné objetí, jaké znáš od tatínka za jeho života, ale už nečekej. Nikdy si nemůžeš kontakt vynutit, pokud je už duše jinde, u světla.
© Wahlgrenis 25.01.2010


© 2004-2024 Wahlgrenis Zveřejněné materiály jsou chráněny autorským zákonem. Kopírování a šíření jakékoliv části obsahu bez svolení autora je zakázáno.