wahlgrenis.cz



 WAHLGRENIS        

 

...veci mezi nebem a zemi...




     REGISTRACE       Přihlášení

Na zem spadla teplá žárovka, i když lustr předtím nesvítil


Milá Wahl,
už je to déle, co jsem objevila tvoje stránky. Navštěvuji je téměř každý den a často na nich nacházím lidi s téměř totožnými pocity. Ještě nedávno jsem se cítila přesně takhle . Teď je to už lepší, řekla bych, že se to začalo zlepšovat hned po přečtení tvojí odpovědi.
Téměř od narození (asi od 1 roku) trpím atopickým ekzémem (zejména na rukou), oslabenou imunitou, nedostatkem krvinek a železa.
Zajímám se o anděly, už dokážu vycítit jejich přítomnost. Cítím doteky, někdy dostanu i větší ránu. Jednou jsem dokonce slyšela i ženský hlas, který volal mé jméno. Ale to není důvod, proč ti píšu.
Už nějakou dobu ti napsat chci, ale myslím, že teď je ten pravý čas. Vždycky jsem byla "zlé dítě", jsem velmi ironická až cynická. Občas se chovám ošklivě k mladšímu sourozenci, pak mně to mrzí, ale v dané chvíli se nedokážu ovládnout.
Asi před čtyřmi dny se nám v ložnici, kde byla matka, rozkýval lustr a spadla z něj žárovka a byla teplá, i když lustr předtím nesvítil. Už asi 3 dny se mi v pokoji ukazuje tmavý stín. Vídám spíše jen jeho hlavu a ramena, ale přesto je hodně velký (do stropu mu chybí asi 30 cm). Nebojím se ho.
Požádala jsem kamarádku, aby vyložila taroty. Zkoušely jsme to na docela velkou dálku, myslím, že se na mě napojila, protože se mi potom podlamovala kolena. I přesto si nejsem jistá, jestli mám věřit, že se nám výklad povedl.
Základ dané otázky byla karta smrt.
Průběh: měsíc.
Jak vše dopadne: svět.
Co je ten stín zač? Já si myslím, jestli by to nemohl být pozorovatel.
Pokud odepíšeš, budu jen ráda.
Pokud ne, asi to tak má být.
V každém případě ti děkuji.
Šária 13.01.2010

© Wahlgrenis 13.01.2010

© 2004-2024 Wahlgrenis Zveřejněné materiály jsou chráněny autorským zákonem. Kopírování a šíření jakékoliv části obsahu bez svolení autora je zakázáno.