wahlgrenis.cz



 WAHLGRENIS        

 

...veci mezi nebem a zemi...




     REGISTRACE       Přihlášení

Je možné připoutat si k sobě zemřelého, pokud nevíme, že je už po smrti


Milá Wahlgrenis,
již několikrát jsem zabrousila na Vaše stránky, s údivem pročítám, jak je nehmotný svět pro nás ostatní neznámý a jak Vy se v těchto otázkách pohybujete s jistotou.
Mám několik otázek, na které mi asi nikdo jiný než vy nedokáže odpovědět, proto jsem asi dostala odkaz na Vaše stránky. Pokud mi, prosím, můžete pomoci, byla bych Vám velmi vděčná.
Přečetla jsem na Vašich stránkách neskutečně mnoho příběhů s dušemi zemřelých, některé i hodně strašidelné, ale můj problém rozhodně není nic hrůzu nahánějící zkušenost, spíše naopak.
Můžu se Vás, prosím, zeptat, jestli je možné k sobě připoutat k sobě zemřelého, pokud nevíte, že je již rok po smrti?
Stalo se mi toto:
V mládí jsem chodila s klukem, byla moc mladá a hloupá, rozešli jsme se, ale měla jsem ho i potom moc ráda. Naše cesty se rozešly a dvacet let jsem ho neviděla. Já jsem se mezitím vdala, mám tři syny a spokojený vztah. V poslední době jsem, ale začala na svou první lásku neustále myslet a v duchu jsem s ním začala i mluvit, až mi to přišlo opravdu divné, tak jsem požádala svého andělíčka, ať mne od toho osvobodí a zároveň jsem se rozhodla, že ho vyhledám, ať to nějakým způsobem rozseknu.
Na internetu jsem přes vyhledávač našla zprávu o jeho úmrtí před rokem. Velmi mne tato zpráva bolela, ale teprve potom jsem si uvědomila, že ho prostě citím vedle sebe a cítím, že mne velmi uklidňuje, asi se přišel rozloučit, vážně nevím.
Zapálila jsem tedy svíčku, rozloučila se. Už ho necítím vedle sebe, ale nevím jestli jsem si to jenom nevybájila, jestli jsem ho já nevolala a nezpůsobila mu nějaké potíže při odchodu z tohoto světa, určitě měl svoji rodinu.
Pokud je nějaký posmrtný život, tak chtěl dohlížet na svoji rodinu.
Už vůbec nechápu svoje pocity, když jsem ho dvacet let neviděla, proč mi teď tak chybí?
Milá Wahlgrenis, můžete mi, prosím, některé věci osvětlit, ať to můžu pochopit?
Moc děkuji, pokud mi můžete věnovat trošku ze svého vzácného času
Ramia 12.01.2010

© Wahlgrenis 12.01.2010

© 2004-2024 Wahlgrenis Zveřejněné materiály jsou chráněny autorským zákonem. Kopírování a šíření jakékoliv části obsahu bez svolení autora je zakázáno.