wahlgrenis.cz



 WAHLGRENIS        

 

...veci mezi nebem a zemi...




     REGISTRACE       Přihlášení

Ráda bych Vás poprosila o názor na chlamydie


Dobrý den Wahlgrenis,
srdečně Vás i všechny po delší době zdravím a posílám plno pozdravů.
Ráda bych Vás poprosila o názor na chlamydie.
Od slunovratu se událo mnoho věcí.
Nějak asi lítám, jsou to zvláštní, příjemné chvíle..., ale pak jsem nějakou událostí přitažena zpět na zem Zem
Poslední událostí byla návštěva Prahy.
Byli jsme s rodinou v Národním technickém muzeu.
Nějak se tam mému člověku udělalo špatně, následně proběhla zdánivě rychlá močovo ledvinová lehčí kolika.
Po vstupu na Vyšehrad s manželem a jeho vzpomínáním na dětství, procházkou výstavou Wintonovy děti, Labyrintem a poté po hradbách až na poslední odpolední návštěvu Kasematy s originály soch z Karlova mostu a celodenním přikládáním rukou s energiemi se mi ulevilo.
Avšak následující den poté můj člověk dostal poměrně zdánlivě velké bolesti pohybující se různě po břiše, zakotvující u pravých žeber a žaludku.
Po týdenních zdánlivých potíží jsem se sešla se svojí známou, se kterou jsem svůj úhel pohledu na věc zhodnotila, a jí vyšlo, stejně kupodivu i jako lékařům v nemocnici bud chlamydie nebo zbytkové patogeny chlamydii.
Už jednou jsme spolu v Pardubicích i v Plzni mluvily o mých potížích, kdy se v plástvích ukazovaly jako přijde jedna zdánlivá nemoc žlutá, pak přijde další zdánlivě nemoc zelená atd.
Vzhledem k tomu, že mám poměrně dobře propojený energetický systém, byl proto průběh takto rychlý, kdy to poposedávalo od kašle, rýmy až po jiné orgány v těle v krátkých intervalech za sebou.
Po rentgenu plic, kdy se mne lékař zeptal, zda kouřím, neboť prý mám zvýrazněnou bronchitockou kresbu.
Cigaretu, alkohol a jiné závislosti jsem díky Bohu nepoznala.
Kamarádka mi říkala, že tento problém má v současnosti hodně lidí, kteří už neví kudy kam...
Z lékařského hlediska jsou zdrávi, ale oni se tak vůbec necítí.
A když jsem pak toto natukla v okruhu svých přátel, nestačila jsem se divit, kolik lidí tim prošlo a vrací se jim to v častých různých onemocnění, jakmile se oslabí jejich imunita - energetický potenciál.
Možná by toto zajímalo i jiné lidičky, které chodí k tobě na webové stránky, jak vidíte nebo cítíte toto Vy a co by jste nám doporučila.
Protože jedna věc je dotoxikace organizmu, ale víme, že za vším je nějaký původ - příčina.
Pan Miroslaav Hrabica o tom zmínil pouze třemi řádky ve své knize a to tím, že výskyt chlamýdií je častý v méně vyspělých zemích Asii a Jižní Americe.
A duchovní důvod spočívá v nepřijetí těžkého osudu.
S čímž u sebe bych souhlasila.
Víc se položit do proudu života a příjímat vše, protože vše je pro mne správné.
Děkuji Vám.
Posílám Všem mnoho letní pohody a abychom to období, kterým procházíme a přicházíme k něčemu krásnému prošli co nejpříjemněji.
A aby nás bylo co nejvíce, kteří pochopí, porozumí.
Arieska 02.07.2011

Ahoj Wahl,
chtěla bych reagovat na příspěvek Ariesky ohledně dotazu na chlamydie.
Ještě tak před půl rokem jsem o chlamydiích nevěděla skoro nic, a kdyby se mě někdo zeptal, co jsou to chlamydie, odpověděla bych, že nějaká pohlavní nemoc.
Dneska už vím, že to vůbec nemusí být, a ve většině případů ani není, žádná pohlavní nemoc, ale něco mezi bakteriemi a viry.
Něco, co má v sobě téměř každý člověk, ale jen u cca 20 procent lidí, "to" způsobuje zdravotní problémy.
Podle odborníků je příčinou tzv. nevysvětlitelných nemocí nebo nemocí, které se připisují stáří - Roztroušená skleroza, Alzheimerova choroba a další.
Bohužel však těchto odborníků je mezi lékaři poskrovnu :-(
Když jsem měla už asi šestý zánět dutin během tří měsíců, narazila jsem na nějaký článek o plicních chlamydiích.
Dočetla jsem se, že právě plicní chlamydie (chlamydie pneumoniae) tohle způsobuje.
A nejen tohle.
Téměř všechny další projevy na mě seděly...
Začala jsem studovat po nocích plicní chlamydie a nakonec jsem došla k závěru, že je na 100 % mám.
Při svém studování jsem, ještě před návštěvou lékaře, narazila na stránky www.chlamydie.info - upřímně jsem byla zděšená téměř neuvěřitelnými příběhy skutečných lidí, kteří měli (mají) některou ze dvou nejrozšířenějších forem chlamydií (plicní a tu pohlavní).
Skoro všichni lidé na těchto stránkách popisovali nejen své problémy, které jim po letech neléčení chlamydie způsobily, ale i chování lékařů...
Většina z lidí nich popisovala svá dlouholetá trápení, kdy lítali od lékaře k lékaři, všechny výsledky a testy měli v pořádku, a přesto nebyli schopni pro bolesti a zdravotní problémy fungovat.
Byli měsíce v pracovní neschopnosti.
Lékaři je považovali na hypochondry.
Někteří lidé (skoro všichni) skončili až na psychiatrii - tam totiž jako v jediném zdravotnickém oboru se hodili do některé z tabulek.
Teprve po letech - po krevních testech na chlamydie - tito lidé zjistili, co je příčinou jejich zdravotních problémů...
Říkala jsem si, že tohle nemůže být pravda... takhle přeci nemůže zdravotnictví u nás fungovat.
Bohužel teď už vím, že může.
A funguje.
Během asi dvou měsíců jsem navštívila skoro 10 různých lékaařů... - jeden o PLICNÍ formě chlamydií neměl ani tušení, druhý tvrdil, že chlamydie má každý člověk, že není co řešit. tí - Že tyhle testy dělají jen odborníci.
Odborníci zase tvrdili, že testy dělají jen praktičtí lékaři ... - začarovaný kruh, který mě stál jak čas, tak i peníze... především ten čas.
Vše zbytečně.
Když jsem konečně přemluvila jednu z doktorek, která slíbila testy udělat, vyšlo nakonec najevo, že mi nechala udělat testy - sice na chlamydie, ale na ty pohlavní :-)
Ne na plicní, o které jsem prosila...
Jediné pozitivum pro mě tedy by lo, že jsem věděla, že nemám pohlavní nemoc chlamydie :-) což mi bylo ale vzhledem k mým bolestivým zánětům dutin k ničemu :-(

Záněty dutin se stále opakovaly, doktoři si mě posílali od jednoho k druhému, nikdo na nic nepřišel, nikdo nechtěl dělat testy na plicní chlamydie.
Paní doktorka na infekčním oddělení, pod které chlamydiové infekce spadají (teď už vím, že zřejmě jen akutní chlamydieové infekce, a ne chronické :.-)) mi - když jsem tam naklusala v pondělí s tím, že mě o víkendu brněly nohy, pusa, hlava - ta se mi navíc motala, a občas se mi něco děje se srdcem, co podle popisu zánětu srdečního svalu vypadá stejně (...atd. atd. - popsala jsem téměř všechny příznaky chronické chlamydiové infekce) - nepřímo řekla, že "na co dělat testy na chlamydie, když je stejně neumíme léčit".

To, že má člověk akutní chlamydiovou infekci, málokdo pozná, protože příznaky jsou stejné jako normální chřipka a jí podobné nemoci - kašel, zvýšená teplota... nic nápadného, kvůli čemu by doktoři hned dělali testy na chlamydie.
Akutní fáze po cca 14 dnech přejde.. chlamydie v těle zůstávají, a teprve pak - pomalu, pomaloučku ... u někoho dřív, u jiného později (vždy však v okamžiku, kdy je tělo z nějakého důvodu oslabeno... kdy má sníženou imunitu ...) začnou dělat problémy.
Všechno to jde opravdu velice pomalu, není to tak, že by člověk ze dne na den přestal chodit, ale postupem času, za pár let se tak opravdu můe - dle lidí, kteří chlamydie měli a ve většině případů stále ještě mají - stát.

Lékaři umějí (umějí?) léčit akutní chlamydiovou infekci (antibiotiky Klacid apod.), ale nevědí si rady s chronickou formou. Ta se u nás neléčí. Což je docela paradox, protože každá neléčená akutní forma přejde do chronické.
Lidi, kteří zjistí, že mají pozitivní protilátky na chlamydie (pozitivita přetrvává klidně roky po akutní fázi chlam. infekce), mají "možnost" léčit se podle Wheldonova protokolu - a to jen tehdy, pokud najdou nějakého lékaře, který bude s léčbou souhlasit.
Léčba spočívá v tom, že se člověk cpe několik let obrovskými dávkami antibiotik.
Málokterý doktor s léčbou, podle níž se vyléčil zatím jen nepatrný zlomek lidí (avšak vyléčil (!!) ) souhlasí.
Pokud doktor nakonec souhlasí, pacient musí navíc podepsat jakési prohlášení, že se takto léčí sám, na vlastní riziko.
V praxi to funguje tak, že lidé , kteří se léčí podle tohoto protokolu, si různými způsoby, nejčastěji na objednávku z Ruska, Ukrajiny..., shánějí antibiotika přes internet.

Už dřív jsem chtěla napsat Wahlgrenis taky dotaz na chlamydie.
Přijde mi to totiž jako začarovaná nemoc.
Chlamydie způsobují různé bolesti - např. bolesti svalů, bolesti hlavy, brnění částí těla, záněty v těle, opakující se záněty dutin, opakující se zápaly plic atd.
Když budeme pátrat po duchovních příčinách různých nemocí - např. kašel, rýma, zápal plic, zánět dutin, problémy se srdcem... - je vždy nějaké vysvětlení (duchovní příčina)...
Ale jak postupovat, když je víc projevů, za kterými stojí právě chlamydie?
Asi to nepíšu moc srozumitelně.
Nevím, jak to vysvětlit - např. vím, že když má člověk kašel, tak má z něčeho strach.
Tedy - kašel rovná se strach.
Ale nevím, jak je to s chlamydiemi, když jejich projevem je třeba právě kašel, rýma, zápal plic, zánět dutin.
Chlamydie rovná se ???

Abych to zkrátila - dodnes nevím, jestli mám plicní chlamydie nebo ne...
Chtěla jsem jen test, který by je potvrdil, nebo vyvrátil.
Vím, že bych se podle Wheldonova protokolu určitě neléčila... tuny antibiotik bych do sebe určitě necpala...
Pouze by se mi - pokud by byl výsledek negativní - ulevilo.
Test mi oficiální cestou nikdo nechtěl udělat, a to i přesto, že jej normálně hradí zdravotní pojišťovna.
Nechápala jsem proč!
Říkala jsem si: "Mám všechny příznaky chronické plicní chlamydiové infekce a nikdo mi nechce udělat jeden, jedinej krevní test?? Proč???"
Teď už vím, že proto, že lékaři tuto nemoc prostě neumějí vyléčit.
Zatím.

Záněty dutin se mi opakovaly v týdenních intervalech, doktor, který mi doporučoval operaci (rozsekání čela) - při poslední návštěvě řekl, že už neví, co se mnou.
Prý, když se mi to střídá s týdnem klidu a týdnem bolesti - tak to není na žádné sekání... Napsal mi nějaká antibiotika, že je můžu zkusit... ale narovinu řekl, že to bude asi stejně k ničemu.
Nezkusila jsem je.
Místo toho jsem zkusila něco jiného - proplachovat dutiny výluhem z přesličky a anýzu... (našla jsem v nějakém článku na internetu).
Mezitím se mi podařilo sehnat doktora, který mi slíbil, že mi testy na plicní chlamydie udělá (!!!).
A najednou.... v tomhle okamžiku, kdy jsem po tak dlouhých patáliích byla skoro u cíle - (měla jsem ochotného doktora!), bylo po problému.
Dutiny po pár dnech proplachování bylinkami a po mém úporném smrkání, kdy se najednou spustila všechna ta měsíce zaražená rýma, úplně přestaly bolet... a začala jsem se cítit dobře!

Hrozně moc se mi ulevilo.
Každodenní bolesti čela naprosto zmizely.
Na testy na plicní chlamydie nejdu (ačkoliv konečně můžu :-)).
Celé tohle trápení bylo pro mě velkou zkušeností s doktory a s českým zdravotnictvím jako takovým.
Neříkám, že jsou doktoři k ničemu.
To bych si nedovolila...
V určitých případech pomáhají a zachraňují životy.
Na některé věci jsou ale krátcí a člověk si musí pomoci sám.
Když o tom teď tak přemýšlím, tak mi není jasné, jak to, že mi ten zánět dutin tak najednou zmizel.
Jestli nebylo třeba účelem, abych opravdu natvrdo poznala to, že se člověk uzdraví nejlépe sám?
Že nemá cenu chodit k doktorům, protože ti léčí jen TO, co bolí, a nezajímá je, PROČ to bolí?
Tohle jsem já věděla... , možná spíš zatím jen tušila... protože chyběla ta konkrétní zkušenost. (nebo spíš - věděla jsem to, ale přesto jsem doktory poslouchala a lítala od jednoho k druhému... - jako že jsem nevěřila sobě na 100% , a dávala jsem doktorům nějaké to procento - jako - "co když to je fakt jinak než si myslím").

Wahl, ještě jsem chtěla napsat, že já po celou dobu na ty chlamydie instinktivně pohlížela taky na žlutou nebo i zelenou nemoc... přesně tak, jak to píše Arieska...
Přeji všem krásné léto!! - nejlépe bez lékařů a chlamydií :-)
Věra 03.07.2011

Nebezpečné a podceňované Chlamydie
Návrh její léčby...


Chlamydie jsou skutečnou hrozbou a moderní epidemií. Z oficiálních zdrojů víme, že se u člověka vyskytují tři druhy těchto zvláštních bakterií: Chlamydia trachomatis, způsobující pohlavní infekce, Ch. pneumoniae, vyvolávající zápaly plic a konečně Ch. psittacis, která působí oční záněty. Ve skutečnosti jsou chlamydie schopny vyvolat desítky závažných obtíží a usadit se ve všech možných tkáních našeho těla. Citlivé elektroakupunkturní přístroje a další moderní diagnostické systémy, které registrují vibrace mikrobů, nás v tom utvrzují. Terapeuti zabývající se detoxikační medicínou se shodují, že naprostá většina lidí je chlamydiemi napadena. Minimálně 80 % naší populace.
Jde o velmi inteligentní a přizpůsobivou bakterii, jež umí operativně měnit své antigenní vlastnosti a tak zmást imunitu. Dokáže pronikat do vaziva, chrupavek, kostí, mozku, lymfatického systému i mezibuněčného prostoru. Využívá některých metabolitů, které vznikají nezdravým jídlem. Především gliadinu z pšeničného lepku. Pokud jíme hodně pečiva a dalších moučných výrobků, poskytujeme chlamydiím bezpečný úkryt. Také kvašení s následnou kyselostí vnitřního prostředí jí velmi prospívá. Dokáže využívat i jiné, nižší mikroby a viry ke svému prospěchu. Nebezpečný je toxin, který vylučuje. Právě ten způsobuje mnoho těžkých onemocnění. Pokud se chlamydie usídlí v mozku, může způsobovat deprese, nespavost i schizofrenii. Pokud bydlí v srdci, působí arytmie a fibrilace. V kloubním aparátu revmatoidní bolestivé záněty, v močovém traktu chronické infekce, gynekologické výtoky. Vibrační měření toto vše dokládají.
Je proto důležité s chlamydií počítat, ikdyž klasické laboratorní vyšetření neprokáže protilátky. Tělo je většinou nevytváří díky její bojové strategii. Náš imunitní systém o ní většinou ani neví! Proto netvoří protilátky. Antibiotika na ni neplatí. Dokáže se před nimi včas skrýt. Zmate imunitu, zakóduje lymfatickou drenáž. Medicína ji neumí dostatečně diagnostikovat ani odstraňovat. Jak tedy této hrozbě čelit?
Jde o chytrého protivníka. Musíme na něj tedy chytře. Zaprvé mu neposkytovat živnou půdu - zdravě jíst. Omezit pšeničnou mouku, cukr, mléko. Hodně pít čistou vodu. A také se aktivně odkyselovat. Používám Tepperweinovu směs alkalických solí. A v léčbě používat především informační léky. Mě se nejvíce osvědčil lék Chlamydi, který umí aktivně vystopovat buňky napadené chlamydií a navést na ni imunitní systém. Je třeba pročistit i lymfatickou tkáň - lék Lymfatex, i mezibuněčný prostor - lék Mezeg. Pak je nutno vyčistit postiženou tkáň - tedy podat příslušný orgánový lék. Po chlamydiích však v těle zbude její toxin. Ten je třeba vypudit lékem Mikrotox. To jsou informační léky Joalis od MUDr. Jonáše. Jde o řízenou detoxikaci. Jinou možností je bylinný lék tradiční čínské medicíny Stín brokátového závoje, který dokáže těžce znepříjemňovat život veškeré infekci v našem těle. Kombinace obojího je vysoce účinná. Další dobrou variantou je fyziologická regulační medicína z Itálie od firmy GUNA. Osvědčená kombinace je GUNA Matrix, GUNA CELL, GUNA Virus a Citomix. Výborná navigace imunity na skrytá ložiska Chlamydií představuje homeopaticky potencovaná nosoda Medorrhinum 30 CH. Poslední možností, jak se uzdravit nejen z chlamydiové choroby, je nový druh léčby, autopatie. Zde odkazuji na webové stránky pana Čehovského www.autopatie.cz kde je popis této geniální uzdravovací metody. Při odstraňování infekce z těla je nutno povařit prodechnutou vodu a pak ve speciální autopatické lahvičce potencovat. Možno i působit elektromagneticky buď koloidním stříbrem či pomocí přístroje Zapper, kde si nastavíte frekvenci Chlamydií. Možností je tedy dosti.
Všechny uvedené postupy fungují ještě lépe, když je podán homeopatický konstituční lék o vysoké potenci, který zvýší vaši vitalitu a imunitu. Takže je třeba se aktivně zajímat o možnosti se uzdravit a ne pasivně přijímat rezolutní vyjádření chemických lékařů, že pomohou jedině antibiotika. Když pak po čase zjistíte, že nepomohly, řeknou vám, že se s tím nedá nic dělat… Záleží tedy na každém z vás, jakou cestou se vydáte. Zda tou snadnou, leč slepou, či tou, jež vám nastiňuji.
Zdroj: http://homeopat.mypage.cz/menu/homeopatie/nebezpecne-a-podcenovane
MUDr. Tomáš Lebenhart 04.07.2011

Milá Ariesko,
na každou nemoc se můžeme podívat jako na bytost, která je tady s námi, na to, co nám sděluje, co nám chce.
Není nutné znát odborný název ani léky, které na ni lékaři doporučují.
První, co tady vnímám, je cesta proti vodě, tedy snaha o něco, co nemůže vyjít.
Boj s něčím, co by mělo být zcela volné a přirozené.
Ideální je tohle všechno násilné pustit... Věra píše o přirozeném proplachování... je to o pochopení a porozumění tělu.
Násilí tady nemůže mít prostor.
Je třeba v životě všechno, co nějak vadí, ukončit, zastavit se a třeba i chvíli jen tak stát.
Není to problém, naopak nad tímto "zastavením" se objevuje vyšší ochrana, všechno souvisí s vnitřním pochopení vlastní ceny.
Člověk nesmí s ničím bojovat, je to návrat k sobě, ke kořenům, k jistotám, které si v sobě neseme jako odkaz předků.
© Wahlgrenis 05.07.2011

Dobrý den Wahlgrenis,
děkuji moc za odpověď i za Váš čas, který jste mně věnovala.
Ach jo...
Ano, tak jsem to cítila já s tou nemocí, proto jsem psala o Váš názor.
Všechno, co píšete, jsem vnitřně cítila a ta snaha o to pochopit, o co jde, tu už nějakou chvíli je.
Ovšem čím více čas utíká, tím větší nátlak jakoby na mne je přes tu nemoc vyvíjen.
Snaha o pochopení tu je a já ........... zmítám se možná nechci vidět ?
Odpověď jsem začala psát v 13:31 a pak koukla jsem znovu na čas 13.33.
I to, že všechno co v životě nějak vadí ukončit.
Vím, ale zase zdánlivá mlha.
Možná.
Možná jen něchco nechci vidět, možná je tu strach, jak to zvládnu ekonomicky, kam půjdu?
Můžu, prosím, poprosit, nastínit oblast?
Je to manželství, že?
S pokorou, děkuje za Všechno a Všem
Arieska 05.07.2011


© 2004-2024 Wahlgrenis Zveřejněné materiály jsou chráněny autorským zákonem. Kopírování a šíření jakékoliv části obsahu bez svolení autora je zakázáno.