wahlgrenis.cz



 WAHLGRENIS        

 

...veci mezi nebem a zemi...




     REGISTRACE       Přihlášení

Bolesti zad a derivační koupel


Dobrý den Wahlgrenis,
zdravím Vás a posílám pozdrav ze západu Čech.
Poslední půlrok je u mne poměrně "náročný" pořád se něco děje.
S ohledem na transformaci se vůbec ničemu nedivím a současně, když něco pochopím a překročím svůj pomyslný stín, mám radost, že se něco rozuzlilo a uvolnilo.
Poslední půl řeším občasné zdánlivé problémy se zády, v srpnu jsem měla pocit, jako když mne neviditelná síla vymrštila vysoko nad schody, kam jsem dopadla, až jsem měla pruhy modřin na zádech, bez zranění, ale upoutalo mi to na lůžko na pár týdnů.
Pak nastaly nějaké problémy se synem ve školem v komunikaci mezi mnou, paní učitelkou, následně ředitelkou ohledně potřeb syna.
Ani intervence dětské psycholožky a logopedky mnoho nepomohla.
Nedopadla to jednání tak, jak jsem si myslela, že by to mělo fungovat.
Toto téma jsme spolu probíraly, říkala jste před rokem a půl asi, že to bude dobrá volba změnit školu, že se svezeme jakoby po nové vlně.
Ale ted jakoby ta vlna dofičela opět na mělčinu a opět to drhe.
V tamté škole to drhlo ohledně složení žáků, postupně po našem rozhodnutí jsem se dozvěděla odešly další 4 děti.
Tady to bylo poměrně rok a půl v pohodě, se žáky má syn nyní dobrý vztah, s paní učitelkou také, jen pro mne vzhledem nekomunikativnosti paní učitelky se ztížil přístup učení se synem ...
To bylo prvé posunutí ...
Proč to píšu, protože vzápětí jsem opět ulehla s bolestmi v zádech, hlavně křížové oblasti se to týká.
Když jsem se z toho opět vyškrábala, posílená zkušeností, jela jsem pro kluky do školy autem. A na silnici byl led 13. 12.
SPZ 39-26
Mně se auto podařilo zabrzdit, těm za mnou už ne.
Přišla velká rána.
Když jsme se pak koukli do situace, děkuji všem Andělům a Světelným Bytostem, že tam v tu chvíli byli a podrželi mi krk, protože jinak by došlo k zdánlivému sražení vazu.
A opět se léčila záda ... tentokrát krční páteř a hlava.
Týden jsem byla upoutána na lůžko, hodně věcí se vyčistilo...
Mám doma knihu pana Hrabici, píše to, co vnitřně cítím a je mi sdělováno... psychické přetížení.
Ačkoli dopoledne, když jsou děti ve škole se snažím dle možností plavat, udělat si "meditaci", vyčistit se, zklidnit se... chodívala jsem na jogu, což nyní prostě nejde...
Právě spadl kelímek, do kterého mi nanebevzetí Mistři udělali lék do vody proti bolestem zad...
Před pár dny, kdy syn ulehl se zdánlivou rýmou, jsem po pár dnech i já ulehla se zdánlivými obrovskými bolestmi krku a následně se to pak přesunulo do zad.
Poté jsem si uvědomila, že na semináři jsme mluvily o... a ted jsem přemýšla grabování ? .......ování... hledala jsem omývání 1. čakry studenou vodou... no nakonec po pár minutách se mi otevřely Vaše stránky a derivování.
Pročetla jsem tabulku.
A mám dotaz, derivování by mohlo pomoct s těmito bolestmi zad(?), které já osobně cítím, pokud něco nepřehlížím nebo neslyším, že se to týká minulosti 1. čakry???
Podotýkám, že i občas, když to cítím prosím o odpouštění všem dušičkám, který jsem kdy vědomě nevědomě ublížila a i já zároveň některým lidem odpouštím a propouštím, když mám takový pocit.
Přeji, ať se Vám nadále daří
Arieska 20.01.2011

Dobrý den,
chtěla jsem poděkovat, za to, že jsem Vám mohla napsala.
V noci jsem si uvědomila, že tím, jak jsem citlivá a vnímám i vibrace planety Země, ale i Měsíce.
Zjistila jsem, že ať jsou to různé zdánlivé zdravotní neduhy či zdánlivě komplikovanější situace objevují v době 3 dny před úplňkem, kdy ty Luna nese sebou ženskou negativní energii, která je tím energetickým protipolem matky Země.
V noci se řešily nějaké věci, byla mi zima, jako když má člověk "zdánlivě" chřipku, ale z tělesného hlediska bylo vše v pořádku.
To samé se dnes dělo i na straně mého táty, se kterým jsem dopoledne mluvila.
Ráno jsem po roce opět začala s derivační koupelí.
Sice se mi do toho ze začátku nechtělo, už tak mi byla zima.
Nicméně jsem si navlékla froté ponožky a froté mikinu a zahájila při mé vyšší váze 20 minutovou derivační koupel, s tím, že ze začátku pár dní zkusím 2x denně a pak to zredukuji na 1x denně 20 minut.
Došlo mi, že nemám celkem co ztratit, že to nic nestojí, jen 20 minut mého času sama pro sebe a žínku...
Ale že můžu získat respektive "ztratit" to, co nepotřebuji - přebytečná kila ?, a získat zdravější a čištější schránku pro mou duši.
Dnešní poznání z derivační koupele bylo to, že jsem po této koupeli neměla zdánlivou zimnici, ale tělo se během chvíle aktivovalo a bylo přirozeně teplé až po konečky prstů.
A druhé poznání: zlepšila se mi okamžitě nálada.
I když cítím, že je to i ústupem úplňku, který proběhl.
Ozvu se po delší době derivačních koupelí, jestli se podaří zoptimalizovat hmotnost, tak, aby mé tělo bylo přiměřeně zdravě normálně dokonalé a vliv derivační koupele na bolest zad.
Dnes už jsem přesvědčená, že ta cesta tu je, neboť v páteři máme nervová zakončení, ve kterých se projevují emoce.
Pokud se vyčistí schránka, vyčistí se i energetické dráhy... atd. všechno je se vším v těle spojené.
Mějte se moc hezky, posílám požehnání
Arieska 21.01.2011


© 2004-2024 Wahlgrenis Zveřejněné materiály jsou chráněny autorským zákonem. Kopírování a šíření jakékoliv části obsahu bez svolení autora je zakázáno.