wahlgrenis.cz



 WAHLGRENIS        

 

...veci mezi nebem a zemi...




     REGISTRACE       Přihlášení

Jak se zbavit fantomových bolestí?


Dobrý den Wahl ...
chtěla bych se vás zeptat, zda je možné se zbavit fantomových bolestí.
Po nehodě, kdy jsem málem přišla o život, mi musela být amputována noha. Dnes po pár letech je již vše zahojeno, ale pocit brnění, tlaku na nohu, která tam vlastně není - je nepříjemný, ale nebolí.
Někdy je ale fantomová bolest tak silná, že málem vykřiknu nahlas. Přijde nečekaně a po chvilce odezní. Vím přesně a dokáži popsat bolest nebo místo na noze - zda jde jako o píchnutí silným drátem do lýtka, nebo velkého tlaku na kotník ...
Někdy to trvá i 6 hodin, kdy se po 10 až 20ti minutách bolest vrací a nepomáhají žádné prášky ani rady doktorů - chytat se za druhou nohu a podobně.
Naštěstí tato bolest trvá krátce.
Mohla by jste mi poradit, jak se toho zbavit a jde to vůbec ?
S tím, co se mi stalo, jsem smířená a vyrovnaná ... již v tom vidím jen to dobré, co z toho "vzniklo".
Děkuji
Triffida 13.10.2010

Milá Wahl,
asi to teď napíšu nepřesně - ale tyhle bolesti jsou součástí jednoho z těl - má to paní Triffida v auře zakodované,.. myslím, že je to prvě aurické tělo,.. /to ale nevím přesně, těch nehmotných těl kolem našeho těla je víc/...
Potřebuje to vyčistit ... nějakého dobrého léčitele, nebo hypnotizéra,. hypnozou by se to dalo, myslím, také odstranit.
Na druhé straně ty bolesti připomínají na určité věci, které možná mají být ještě nějak připomenuty, ale to je Tvoje parketka, Wahlinko,... to já neumím.
Olga 13.10.2010


© 2004-2024 Wahlgrenis Zveřejněné materiály jsou chráněny autorským zákonem. Kopírování a šíření jakékoliv části obsahu bez svolení autora je zakázáno.