wahlgrenis.cz



 WAHLGRENIS        

 

...veci mezi nebem a zemi...




     REGISTRACE       Přihlášení

Místo aby šedivěl, vlasy se vrací do dětství, stává se z něho blonďák


Dobrý den milá Wahlgrenis,
mému manželovi je 39 let a najednou se mu na vlasech začala objevovat taková světlá kolečka o průměru 2 cm. Vlasy má ostříhané strojkem a barvu má hnědou. Když se objevilo první kolečko, tak jsme se tomu smáli, ale už jich tam má asi 6. Neumíme si to vysvětlit. Místo aby zešedivěl, tak se mu snad vlasy vrací do dětství, kdy byl bloňďáček. Co si o tom myslíte Vy?
Budu ráda. když nám odpovíte.
Mějte se krásně a děkuji.

Vanilka 12.08.2010

Milá Vanilko,
děkuji za nádherný dotaz. Proč bychom pořád jen řešit stárnutí, vypadávání a šedivění vlasů?
Váš manžel nastoupil jinou cestu...
Nedivte se tomu.
Zbytečně se mnozí necháváme ovládnout myšlenkami, že s určitým věkem souvisí jistá degenerace, ať už těla nebo duše. Přijali jsme to, co nás naučili ve škole, co denně sledujeme v televizi. Takhle to prostě je... A nic jiného neexistuje.
Jenže tohle je právě ta chyba.
Člověk nezná hranice své mysli. Stane se to, čemu věří.
Už jsem tady v jiné souvislosti zmiňovala příběh malého chlapce z knihy Drunvalo Melchizedeka. To byl chlapec, jehož jediným zájmem byli mloci a ještěrky vůbec, škola ho až tak nezajímala. Tento chlapec přišel při dopravní nehodě o nohu, museli mu ji amputovat v polovině stehna. Všechno je to zdokumentováno na videu. On si tu nohu nechal dorůst, protože to tak přeci je! On to viděl u těch svých ještěrek a nepřipustil si, že by to mělo u lidí být nějak jinak. V knize je uvedeno, že v té době chlapci dorůstají už prsty.
Tohle se zdá být z našeho úhlu nepochopitelné. Ale příběh je reálný.
Nezkoumejte, že by Váš manžel měl šedivět, ale tleskejte mu, že to má jinak. Je to především o tom, jak on se vnímá, jak dokáže srovnat svůj svět s realitou kolem. Váš manžel má nakročeno správnou nohou. Není nutné, aby chodil k lékařům a nechával se zkoumat.
Napadá mě tady přirovnání: Muž, který překročil vlastní stín...
© Wahlgrenis 12.08.2010


© 2004-2024 Wahlgrenis Zveřejněné materiály jsou chráněny autorským zákonem. Kopírování a šíření jakékoliv části obsahu bez svolení autora je zakázáno.