wahlgrenis.cz



 WAHLGRENIS        

 

...veci mezi nebem a zemi...




     REGISTRACE       Přihlášení

Ekzém v oblasti očí u kořene nosu a na levé části pod nosem


Milá Wahl,
od zimy mě trápí neznámá vyrážka nebo ekzém v oblasti očí u kořene nosu a na levé části pod nosem. Byla jsem 2x na kožním a pokaždé, když mi dali mastičku, tak se to zhoršilo. Nějaký čas jsem to přestala mazat a teď se to zase začalo zhoršovat. Dělá se mi to i v místech, kde jsem to předtím neměla.
Když to začne svědět, začnu se drbat a v oblasti kolem očí mám pak i problémy se zrakem.
Můžeš mi prosím Tě napsat, co se mi udělalo a jak to léčit?
Moc děkuji a přeji krásný léto.
Ileas 30.07.2010

Milá Ileas,
obvykle jsou jakékoliv problémy na obličeji projevem nesouhlasu s tím, co se kolem člověka děje. Je to takové nasazování masky, aby se mohl co nejvíce ukrýt do svého nitra. Ve Vašem případě vnímám vazbu na minulost, je tady napojení na jistou starou ženu, možná Vaši babičku nebo prababičku.
Snad tady bylo jisté zaváhání, možná byla jen na chvíli znejistěna, každopádně se to, co se tehdy stalo, neodžilo. Mohla někomu ublížit - i třeba v nevědomé rovině, nechtěla to, ale stalo se. Přičemž právě nyní byste mohla tento přiběh, tento zvláštní koloběh uzavřít. Přes Vaše obličejové partie i to, že se Vám horší zrak, jako byste něco nechtěla vidět, k Vám přicházejí informace, ale Vy se jim bráníte. Všechno, co děláte - mastičky, svědění apod., naznačuje, že nechápete, co se po Vás chce.
Někdy stačí opravdu jen pár vteřin, aby si člověk uvědomil, co se tehdy stalo. Tohle pochopení Vám může zcela změnit Váš život. Zbavíte se svých potíží, ale především od sebe pustíte duši té staré ženy. Pak se Vám hned uleví.
Mastičky a jiné procedury by Vám pomohly jen dočasně.
© Wahlgrenis 30.07.2010

Milá Wahl,
děkuji Ti za odpověď, která mě ne moc, ale překvapila.
Věděla jsem, že oči budou znamenat něco, co nechci vidět, ale že od sebe nechci pustit moji zesnulou babičku, která zemřela letos v únoru, to mě překvapilo.
Je pravda, že na ni skoro každý den myslím a dětem, když jsou na mě drzý a třeba hned zakopnou, tak jim hned řeknu, že je potrestala babička zato, jak se chovají. Možná to přeháním.
Babička vždycky dost trpěla na afty a já nikdy.
Od té doby, co zemřela, se mi také objevily.
Říkám si, co jsem mohla, tak jsem zdědila po babičce.
Jako by jsme byly propojené.
Ileas 31.07.2010


© 2004-2024 Wahlgrenis Zveřejněné materiály jsou chráněny autorským zákonem. Kopírování a šíření jakékoliv části obsahu bez svolení autora je zakázáno.