wahlgrenis.cz



 WAHLGRENIS        

 

...veci mezi nebem a zemi...




     REGISTRACE       Přihlášení

Udělal se mi v konečníku bolestivý vřídek


Ahoj Wahlgrenis,
potřebovala bych se poradit.
Prosím tě, udělal se mi v konečníku takový bolestivý vřídek, asi hemoroid. Ještě jsem to neměla. Můžeš mi ukázat směr, co by to mohlo znamenat, nemůžu na to přijít.
Jen mě napadlo, jestli to může být, že se nechci něčeho pustit, ale nenapadá mě čeho. Měj se hezky
Marcela 27.07.2010

Milá Marcelo,
o hemoroidech se příliš nemluví. Každý, kdo má tyto problémy, se je snaží řešit sám. Krev odcházející z oblasti konečníku nepůsobí dobře a není to ani téma, které byste chtěla probírat s kamarádkami. Chápu to.
Už jsem tady psala o problémech souvisejících s trávicím traktem - s ústní dutinou, zuby, se střevy. Konečník je místem posledním, místem, kdy nestrávená potrava opouští tělo. Je zde třeba vnímat souvislost mezi ústy jako vstupním prostorem a konečníkem jako konečným prostorem. Pokud člověk mluví, vnímá a myslí pozitivně, pak z něho oi to hezké odchází, nejsou tady žádné problémy. Zloba, agresivita, pomluvy, závist... tohle všechno může způsobovat problémy s hemoroidy.
Pokud hemoroid praskne, začne odcházet krev. Ta symbolizuje radost ze života, je to tedy především symbol Tvé radosti, která tady nějak není.
Můžeš vnímat od okolí zvláštní reakce, které neladí s Tvým nitrem, je zde jistá rozpolcenost, jako bys nevěděla, kam patříš, čí jsi. Možná jsi s někým přetrhala vazby, které pro Tebe byly důležité, a nejsou ještě vytvořeny žádné vazby nové. Bolest, v které momentálně jsi, bys měla ze svého srdce propustit. Prázdné místo by měla zaplnit zase radost a láska. Pak najednou zmizí i hemoroidy.
© Wahlgrenis 28.07.2010

Milá Wahl,
tak konečník je uzdravený.
Pochopila jsem, co mi to mělo říci.
Měj se hezky, krásnou dovolenou.
Marcela 03.08.2010


© 2004-2024 Wahlgrenis Zveřejněné materiály jsou chráněny autorským zákonem. Kopírování a šíření jakékoliv části obsahu bez svolení autora je zakázáno.