wahlgrenis.cz



 WAHLGRENIS        

 

...veci mezi nebem a zemi...




     REGISTRACE       Přihlášení

Cholesterol je velký podvod


Milá Wahl,
jak jsem Ti psala minule, tak to mám potvrzeno. Cholesterol, je velký podvod. Cholesterol je radost ze života.
Já jsem si minulý rok v srpnu nechala udělat krevní testy (po 3denní nepříjemné dovolené a po běsnění mého muže, že se mnou nedá žít, že on se mnou žít nebude a že chce rozdělení domu, byla jsem z toho hodně smutná - po 33 letech).
Ale rozhodla jsem se, že budeme žít vedle sebe - nejde říci člověku sbohem, když
je nemocný a bojí se a také nebudu ve svém věku kupovat ledničku, sporák a pračku. V myšlenkách jsem si naladila, že každý svého štěstí strůjcem a přestaly mi vadit kopy léků, které mu neustále předepisují a on je poctivě jí. Přestala mně vadit jeho příprava jídla - dietní párky - nejlevnější uzeniny, rýže, brambory atd.
Prostě to nechávám, jak to chce, mlčím, vše je jeho volba a má zbytečná starost. Je to tak, chceš-li někoho změnit, měň v první řadě sebe, své myšlenky, vše máme v hlavě.
A on najednou začal budovat studnu. A začal si mě namlouvat... ale já potřebuji jen mít prostor pro sebe a ten si buduji a zatím se mi to daří a mám radost ze života!!!! Uvidíme, jak to bude dál.....
Minulý srpen jsem měla cholesterol vysoký 7,4 jedn.
Samozřejmě léky... (ty jsem nebrala) a letos v červnu povinná preventivní prohlídka a najednou je cholesterol 6,6 jedn.
Bez chemie - každý máme chemii v sobě a ta je ze všech nejúčinnější. Ale prý mám v těle zánět, to je jasné, při větší zátěži se ozve vždy nejcitlivější místo a to jsou mé močové cesty, tak jsem si naordinovala úplňkový půst.
Určitě to odezní...
Napíšu.
Měj se pěkně letně, deštivě, sluníčkově - prostě krásně za každého počasí a opatruj se.
Marien 26.07.2010

Milá Wahl,
mám také ten dojem.
U nás v rodině je dědičně vysoká hladina, moje mamka - dožila se 81 let, a můj taťka žije a je mu 88 let, měli vysoký cholesterol. Já ho mám také...
Toto zjištění je staré cca 6 let, od té doby ani nechodím a na krev a vůbec se tím nenechávám zneklidňovat. Je mi 54 let, vypadám leckdy na podstatně míň, jsem vcelku FIT a cítím to tak, že se nenechám zneklidňovat, protože mám aktuální úkol zde na Zemi.
Až ho mít nebudu, odejdu,.. tak, jak jsem si to v životě před životem vybrala, a jak si to vybrala moje duše. Nějakým způsobem člověk odejít musí. Tělo je jen chrám duše. Ano, mažu si sádlem, jíím podle chuti zeleninu a ovoce, pak přijde údobí, kdy mám chuť na maso, majolku, vejce,.... pak se to zase srovná na období, kdy mám zvýšený chuť na česnek a cibuli...
Je to tak, nenechme se farmaceutickými firmami nutit do věcí, které souvísí s byznysem. Nenechme doktory rozhodovat o našem životě, o našem životě rozhodujeme my sami.
Hra na cholesterol je hra s naší důvěrou, zrovna tak o našem zdraví, to je hra o potřebnosti a důležoitosti lékařů. Připomíná mě to paradigma kněží. To je totéž. K víře je také nepotřebujeme, ale oni tvrdí opak. Chce to poslouchat sebe, svoji duši, své JÁ.
Svého Boha v sobě.
Olga 26.07.2010


© 2004-2024 Wahlgrenis Zveřejněné materiály jsou chráněny autorským zákonem. Kopírování a šíření jakékoliv části obsahu bez svolení autora je zakázáno.