wahlgrenis.cz



 WAHLGRENIS        

 

...veci mezi nebem a zemi...




     REGISTRACE       Přihlášení

Štítná žláza je klíč


Milá Wahl,
docela často se na Tvých stránkách objevuje žádost o radu - co s nemocí štítné žlázy.
Taky hledám tuto odpověď, protože i já mám její sníženou činnost a dle doktorů se mám dopovat hormony. U tebe jsem našla odpověď - že štítná žláza je klíč. Vím to, jen zjistit, kam nebo od čeho ten klíč je. ;-)
Za tu dobu, co se věnuji hledání odpovědi, jsem pochopila, že nespokojenost duše se neprojevuje jen bolestí - nemoc štítné žlázy nebolí, jen je člověk jako by zpomalen nebo naopak zrychlen. Od toho je taky činnost této žlázy - snížená nebo zvýšená. Prostě jakoby jeho tělo "rychlostně" neladilo s duší. Proč?
I tady mi přišla odpověď: citace z webu marieblankytná.blog.cz:
Malá žláza uprostřed krku nemá ráda velká přání. Ničí ji chybné jednání i tvrdohlavé skutky. Myšlení, jednání i konání má být přiměřené, osvobozené od jakéhokoliv lpění. A to nejen na různých věcech a zážitcích, ale i na partnerovi a dětech Sice jsou pro nás nejcennější, ale naše závislost na nich může být pro nás zničující.
Ke snížené funkci této žlázy tíhne ten, kdo dokáže duchovně i lidsky vykonat více, než světu dává. Potkává toho, kdo se nezdravě zavrtá do starostí o rodinu, strachuje se především o její zevní prospěch. Hlavním úkolem je rozvíjení ducha. Je to vysvědčení o správnosti aktivit člověka. Tělo funguje zpomaleně - říká - UŽ SE PROBUĎ.
Zvýšená činnost je nemoc neúspěšných podnikatelů, zklamaných snílků, sebeničících matek, pracovních " hrdinů". Kdes dříve mluvil - tam mlč. Uklidni se, najdi střední cestu.

Možná je informace psána moc všeobecně, ale já jsem díky těmto pár větám pochopila můj vnitřní problém zpomalení. Tak třeba se tento komentář bude hodit i někomu dalšímu.
Krásný den všem - a pusťte k sobě lásku - o ničem jiném to není.
Rudbékie 12.05.2010

© Wahlgrenis 12.05.2010

© 2004-2024 Wahlgrenis Zveřejněné materiály jsou chráněny autorským zákonem. Kopírování a šíření jakékoliv části obsahu bez svolení autora je zakázáno.