wahlgrenis.cz



 WAHLGRENIS        

 

...veci mezi nebem a zemi...




     REGISTRACE       Přihlášení

Mám problémy s trávením, nervy-panická porucha a ťažkosti so svalmi


Dobrý deň Wahlgrenis,
rada by som Ťa poprosila, Wahl, ak môžeš, o radu. Spýtala by som sa na zdravie a prácu.
Zdravie ma trápi už pekných pár rokov - problémy s trávením, nervy-panická porucha a ťažkosti so svalmi (dystónia). Už sa len dotujem tabletami.
Chcela by som zmeniť pracovné prostredie - cítim sa ubito, len sa mi nedarí nájsť
vhodnú prácu a neviem teda, či spravím dobre. V tomto kolotoči, zdravie - práca, sa točím už 13 rokov a neviem sa z toho dostať.
Rada by som sa aspoň v nejakom smere života cítila trochu šťastná. Vopred Ti ďakujem za odpoveď, ak si nájdeš čas :-)
Maj sa pekne
Viktória 28.03.2010

Milá Viktória,
Váš život volá po komplexní revizi. Nemůžete chtít být šťastná "aspoň v nějakém směru", tak to nefunguje. Člověk buď šťastný je celkově, nebo ne. Ale nic mezitím neexistuje. Měla byste se už na všechno své trápení podívat s odstupem. To, co je tady navíc nebo nějak podivně drhne, byste měla ze života zrušit. Trávení Vám napovídá, že už je nejvyšší čas. Střeva jsou výborným koordinátorem veškerého napětí, strachů a tlaků, v kterých se zmítáte. Trochu jste zabloudila. Píšete, že Vaše problémy trvají už 13 let, to je už docela dlouho, nemyslíte? Měla byste najít sama sebe, přijmout se a začít žít zcela jinak než dosud. Odpovězte si na otázku, čeho se nejvíc bojíte? To by mělo zmizet nejdřív... Komu se bojíte podívat do očí? Z koho se Vám dělá špatně? Odpovědi nebudou složité, protože se pořád motáte v kruhu, problémy se opakují. Svaly napovídají, že cesta, po které byste měla jít, není správná, brání se, ale Vy tomu nechcete rozumět. Lidské nemoci fungují jako důležité signály, jako tajenka, kterou bychom měli vyluštit... Jen vnímám, že se Vám moc do tohoto "luštění" nechce...
© Wahlgrenis 31.03.2010

Ďakujem Ti, Wahl, za tvoju odpoveď.
Porozmýšľam.
Maj sa pekne
Viktória 01.04.2010


© 2004-2024 Wahlgrenis Zveřejněné materiály jsou chráněny autorským zákonem. Kopírování a šíření jakékoliv části obsahu bez svolení autora je zakázáno.