wahlgrenis.cz



 WAHLGRENIS        

 

...veci mezi nebem a zemi...




     REGISTRACE       Přihlášení

Pomůže mi koloidní stříbro?


Dobrý den, milá Wahlgrenis,
Vaše stránky pročítám pravidelně a beru si z nich "to svoje" a velmi Vás obdivuji. Mám jeden dotaz, pokud Vám vyjde chvilka na odpověď.
Trápí mne časté virózy,bronchitidy, chřipky... momentálně je to angína. Zase mě čekají další antibitotika a mám úplně nechuť, je do sebe cpát. Dostávám se z té chemické léčby vždycky další měsíc...
Našla jsem na internetu doporučení na užívání koloidního sříbra - je to prý přírodní antibitotikum. Prosím, nemáte o tomto prostředku nějaké informace, mohlo by mi pomoci ?
Popřípadě se určitě ozve někdo z čtenářů, pokud s tím má zkušenost.
Děkuji za případnou odpověď i za zveřejnění ve vašem internetovém deníčku.
S láskou
Simča 07.01.2010

Milá Simčo,
osobně s užíváním koloidního stříbra zkušenosti nemám. Neužívám žádné léky ani jiné prostředky sloužící jako léčivo. Ale vím, že koloidní stříbro může pomáhat. Setkala jsem se poměrně nedávno s paní, která se tímto způsobem vyléčila...
Na internetu je ke koloidnímu stříbru poměrně hodně informací. (Ostatně na internetu je vůbec obecně hodně informací...)
Pokud je to pro někoho cesta, jak se vyléčit, nejspíš do toho půjde.
Moje cesta je ale poněkud jiná. Každá nemoc je výkřikem duše, dá se s ní tedy pracovat v jiné rovině. Dají se odkrýt kořeny nemocí,na ty se naladit a zjistit, kde je chyba, jakmile k tomuto pochopení dojde, zdravotní problémy se rozplývají. Ano, chápu, že tohle nemusí být ale pro každého přijatelné.
Je mnohem jednodušší si nechat naordinovat cokoliv, co by dostalo tělo zase do přijatelného stavu, s kterým by se dalo lépe žít. Je jedno, jestli jsou to léky, masti, operace nebo koloidní stříbro. Tady se pouze stav těla vrací do přijatelné normy. Nemoc nás ale v mnoha směrech učí, měli bychom za ni děkovat, naučit se ji přijmout a také pochopit, co nám říká. Vždycky nám něco říká.

© Wahlgrenis 08.01.2010

Zdravím Vás, milá Wahl,
děkuji moc za odpověď. Vím, že nemoci jsou výkřik duše, i pro mě by tato cesta byla přijatelnější, než se cpát léky nebo hledat alternativní léčbu. Bohužel sama nedokážu odkrýt kořeny mých potíží ve své duši, proto mi nezbývá než hledat léky. Je to začarovaný kruh... bylo by to na delší povídání, problémů mám víc...sama sobě pomoci nedokážu.
Před rokem jsem se pokušela dobrat něčeho pomocí regresní terapie, nepovedlo se.
Odkrytí minulých životů mi nepomohlo, ani postup paní, kterou jsem si našla přes internet, mě vůbec nepřesvědčil. Přesto věřím v duchovní svět, hltám každé písmenko z Vašeho webu a je mi líto, že můj osobní život je tak smutně materiální, bez duchovních zázraků.
Mějte se moc hezky, často na Vás myslím.
Simča 08.01.2010

Milá Simčo, ¨
dovolte, abych se vyjádřila k Vaši otázce. Plně souhlasím s Wahlgrenis, co odpověděla na Váš dotaz. Myslím si, že i Vy jste schopná tuto cestu nalézt, pokud si to BUDETE MOC PŘÁT.
Přeji, ať se Vám to podaří.
Eva 08.01.2010


© 2004-2024 Wahlgrenis Zveřejněné materiály jsou chráněny autorským zákonem. Kopírování a šíření jakékoliv části obsahu bez svolení autora je zakázáno.