wahlgrenis.cz



 WAHLGRENIS        

 

...veci mezi nebem a zemi...




     REGISTRACE       Přihlášení

Přítelkyně pořád spoléhá na doktory


Přeji Vám dobrý den. Hodně jsem si přečetl o vašich schopnostech a chtěl jsem Vás poprosit o pomoc. Mám přítelkyni která se onkologicky léčí už 6 let na Adreno kortikální karcinol. Teď nevím, jestli jsem to napsal dobře, ale je to nějaký vzácný druh rakoviny, na který zatím není léčba.
Moje přítelkyně pořád spoléhá na doktory, ale já už nechci čekat, protože se ji za poslední 4 měsíce zdravotní stav dost zhoršil. Jezdíme každé 3 týdny do nemocnice na kontroly a tam si nevědí rady.
Nádor jí už bohužel nemůžou odoperovat kvůli nějakým starším srůstům. Ten se stále zvětšuje a tlačí na ledvinu a voda se jí tlačí do celého těla. Teď už pořádně ani nechodí a já si opravdu už nevím rady. Bohužel jsem na Vaše stránky narazil až teď.
Četl jsem o přírodním léčiteli Rudolfu Breusseovi, tak chci vyzkoušet tu léčbu přírodními štávami.
Předem děkuji za případný zájem.
S pozdravem
Čerma 27.12.2009

Milý Čermo,
každá nemoc, která se člověku staví o cesty, přichází něco změnit. V nějakém bodě života se stala chyba, tohle je jako kontrolka, která signalizuje, že se musíme k tomu bodu vrátit a pořešit ještě jednou tuto zlomovou situaci. Ano, vím, tohle jsou postupy pro doktory poněkud nepřijatelné. Lékař vidí v číslech výsledky a má naučené další postupy, které mají člověka vrátit do jeho normálního stavu. Tak ho prostě vrací, jak to dokáže... O ničem jiném nepřemýšlí...
To, že nemoc má v sobě jisté sdělení, které se má k dotyčnému dostat, to už nikdo nezkoumá. Nic není náhoda. Všechno se děje tak, jak se to dít má. Pokud ale pacient přijme za zásadní to, co slyší od lékařů, a na nic jiného nereaguje, to je něco špatně.
Samozřejmě není možné v takových závažných případech na lékařské postupy zcela zanevřít, to ne, tohle neříkám, ale vždy je možné sáhnout po dalších postupech, které mohou tu zvláštní zavřenou záklopku v člověku opět otevřít.
Ideální by bylo, kdyby každý vnímal své tělo dříve, než začnou tyto signálky blikat. Každý má vlastní řeč svého těla, které by měl rozumět. Rakovina přichází k člověku postupně, pozvolna, jakoby jen pozorovala, co se bude dít, jaké budou reakce. Škoda, že reakce častokrát nebývají žádné...
Pak teprve se nemoc rozběhne do stadia, kdy může člověka zcela odzbrojit.
© Wahlgrenis 27.12.2009

Děkuji Vám za odpověď. Přítelkyně dnes zemřela...

Čerma 29.12.2009


© 2004-2024 Wahlgrenis Zveřejněné materiály jsou chráněny autorským zákonem. Kopírování a šíření jakékoliv části obsahu bez svolení autora je zakázáno.