wahlgrenis.cz



 WAHLGRENIS        

 

...veci mezi nebem a zemi...




     REGISTRACE       Přihlášení

Taťka nezná pravdu, myslí si, že je po operaci


Dobrý den,
na internetu jsem náhodně přišla na Vaše stránky, týkající se léčby rakoviny pomocí šťáv.
Bohužel tato nemoc zasáhla i naši rodinu, mého tatínka. Má neoperovatelný nádor žaludku a metastaze na játrech. V nemocnici mu udělali pouze laparoskopii s tím, že by byla pro něj operace náročná a nepřinesla by velký efekt - vzhledem k věku a celkovému zdravotnímu stavu.
Máme ho již třetí měsíc doma, nemá chuť k jídlu, je unavený, při delším pohybu se zadýchává, otýkají mu nohy. Na odvodnění dostává léky, jinak užívá antideprasiva a léky na tlak a prostatu. Po konzultaci s panem B. užívá třetí měsíc ovosan - doplněk stravy, která ničí rakovinové buňky a zdravé vyživuje, největší efekt ale bývá s kombinací chemoterapie, která není u taťky možná (denní dávka 5-5-5).
Včera po prudkém pohybu omdlel, volali jsme záchranku, nechali si ho v nemocnici s tím, že je dehydrovaný a měl nízký tlak.
Před týdnem mu obvodní lékařka odebírala krev, říkala, že se krevní obraz zhoršil (91, nyní 70), ale jaterní testy vyšly lépe než v září.
Ctěla jsem Vás požádat o radu, popřípadě o recepty na vhodné čaje a šťávy. V příloze Vám zasílám lékařskou zprávu a předem děkuji za Váš čas a rady.
Ještě jedna důležitá informace.
Taťka nezná pravdu, žije v domnění, že je po operaci. Jeho psychický stav v nemocnici byl dost špatný, takže ani lékař mu neřekl skutečný stav a my jsme k tomu později také neměli odvahu.
Děkuji.
Ivana Z. 26.12.2009

Milá Ivano,
na stránkách paní Wahlgrenis je uvedena protirakovinová kúra podle Františka Ferdy , největšího čs. léčitele 60. let, která byla doplněna Petroleji lékařskou. Tato kombinace je velmi důležitá.
Určitě tyto stránky najdeš, postup je třeba dodržet po dobu celých 42 dnů.
Pokud byste kúru přerušili, rakovinové buňky budou ještě více agresivní a to doopravdy je nemožné přežít.
Sama jsem se tímto způsobem vyléčila.
Přeji hodně štěstí.
modroočka 27.12.2009


© 2004-2024 Wahlgrenis Zveřejněné materiály jsou chráněny autorským zákonem. Kopírování a šíření jakékoliv části obsahu bez svolení autora je zakázáno.