wahlgrenis.cz



 WAHLGRENIS        

 

...veci mezi nebem a zemi...




     REGISTRACE       Přihlášení

Mám vážné zdravotní a s tím spojené i psychické problémy


Dobrý den,
před časem jsem objevil Váš web a zaujal mne. Mám docela vážně zdravotní a s tím spojené psychické problémy. Okolí, rodina ani doktoři mi nevěří. Odkazují mne na psychiatrii. Vystřídal jsem snad všechny doktory v našem městě. Vyšetřují pořád to samé, a davají v lepší případě antibiotika, v tom horším Vás vykopnou. Ty zdravotní a psychické problémy se už staly neusnosnými pro můj život. Vím, že je mé tělo a nemocné a rozpadá se mi po rukama a já s tím nemůžu nic dělat. Kontaktoval jsem několik léčitelů (šarlatánů), ti místo aby mi pomohli, mi uškodili svým působením.
Pokud jsem četl správně, tak jste vědma a zabýváte se věštěním. A já bych rád věděl, co bude dál... I když částečně to vím a cítím na sobě, že se to horší a že to se mnou nedopadne dobře... Pokud něco neudělám, ale já nevím, co víc můžu teď udělat.
Tak jestli se k vám můj mail dostane, budu velmi rád, když odpovíte a napíšete mi, jestli mi dokážete nějak pomoct nebo ukázat cestu.
Děkuji a přeji hezké svátky
Marty 22.12.2009

Dobrý den Marty,
děkuji Vám za důvěru, se kterou se na mne obracíte. Pokud bych ale měla odpovědět, nejspíš bych musela začít od konce Vašeho mailu. Nepomáhám, jako to dělají někteří... Nemám zázračné čaje, hmaty, masáže ani žádná cvičení, která by Vás měla vrátit zpět na Vaši cestu. Nic takového nečekejte.
To, co se dá nazvat zázraky v přímém přenosu, které se tady dějí..., si musí každý prožít sám na své kůži. Je to proces k sobě, do svého nitra, sebepřijetí. Tady se musí začít. Zbavit se všech nejistot, strachů, nebojovat se svým tělem, ale naopak ho přijmout jako chrám, jídlo pochopit jako slavnost. Ono je toho mnohem víc. V podstatě, kdybych to měla vzít hodně stručně, jde o absolutní naladění na cestu lásky, kde Vy byste měl být jedinou prioritou. Všichni ostatní jsou až někde za Vámi. Odtud by se mělo začít. Není důležité zkoumat, jaké nemoci Vás trápí, ty jsou ve Vašem životě pouze brzdami, těch se potřebujete zbavit, obecně... Tady je třeba začít. Není to proces jednoduchý ani rychlý. Záleží jen na Vás.
Můžete se přihlásit na nějakou akci, kde logicky bude více lidí, anebo k individuální konzultaci. Mnoho lidí už pochopilo, že tajemství zdravého, spokojeného a šťastného života je jenom v nich, nikdo jiný Vám ho nedá, i kdyby to tak třeba vypadalo... Zvnějšku to nejde.
© Wahlgrenis 23.12.2009

Dobrý den Wahlgrenis,
chtěl bych se Vás zeptat, jestli byste mi mohla prosím pomoci, co se týče mého zdravotního stavu. Náhodou jsem narazil na Vaše stránky.. děkuji.
Hezké svátky přeji
Polonius 23.12.2009

Milá Wahlgrenis,
jsem rád, že jste ozvala. Ani nevím odkud bych začal a kde bych měl skončit. Celý život, už od malička mě ovládá strach. Z nemocí, smrti, budoucnosti. Furt jsem měl - mám strach se tomu strachu postavit. Celý život mě ovládal svým strachem.
Spolužáci - šikana - ve škole, doma v rodině.
Kamkoli jsem do teď přišel, doktoři, léčitelé, prostě kdokoli... je ze mě cejtit strach, nejistota, bázlivost. A oni to cítí a přirozeně toho zneužívají.
Já jsem pak frustrovanej a vybíjím si to na sobě a sebepoškozuju se psychicky a fyyzicky, cigarety, pití apod...
Parkrát se mi stalo, že jsem to překonal a postavil se onomu člověku, situaci...
A měl jsem přímo blaženej pocit, jako by ze mě něco spadlo. Ale pak se to vrátilo...
Ano, máte pravdu jsou to brzdy, ale když vám to sužuje život, ráno se probudíte a máte strašnou depresy. Protože máte pocit, že jste proto neudělal dost. Je mi zdravotně mizerně, nemám svůj příjem, jsem nemocnej, jsou svátky. Někdo říká, že tělo a duše jsou spojené nádoby. A taky jsem slyšel, že stav zdraví a odráží náš stav duše. A že tělo je jen schránka.
Co myslíte Vy?
Ten stav situace, kterou prožívám, to je něco strašnýho. Já si připadám jak ve zlém snu. Na jednu stranu mám s tím chuť bojovat a pak se objeví někdo nebo něco, co mi úplně vezme veškerou naději. Ano, já to jsem to tomu člověku dovolil!
Ale co mám dělat, když je to moje vlastní matka?
Celý život, jsem jenom od lidí bral, fakt jo.. Byla ve mně nenávist vůči druhým za to, co mi provedli, a nenávist vůči sobě za to, co jsem provedl já jiným nebo sám sobě.
Rád bych, kdybyste mi mohla říct, jak to se mnou bude do budoucna. Abych měl nějakou naději..
Děkuji a přeji hezké svátky
Marty 23.12.2009

Mám strašné bolesti, nechal jsem to svůj zdravotní stav zajít daleko.
Myslím, že se z toho nedostanu.
Nevím, jak to bude dál..
Furt se do toho zaplejtám víc a víc.

Marty 28.12.2009

Milý Marty,
víte sám moc dobře, že začít je třeba u sebe. Tohle není nijak složité, pokud se dokážete něčeho ze svého života zbavit. Ve Vašem případě vnímám neúctu k sobě, píšete o sebepoškozování, o alkoholu, kouření. Člověk, který by rád ve svém životě něco změnil, by měl nejprve dokázat pracovat se svým tělem, ale ne tak, jak to máte Vy, nesmí to být boj, ale krásné absolutné sladění. Měl byste pochopit, že Vaše tělo je Váš největší a nejcennější dar, proto byste si ho měl hledět, ne mu ubližovat. Sem patří i pozitivní vyladění stravy, změna jídelníčku. Ale také držení těla, gesta, pohyby, všechna Vaše slova i myšlenky se najednou posunou...
Tím se dostanete na zcela jinou vlnu, souvisí s tím Vaše zakořenění v životě. Tento proces byste měl pochopit a také zvládnout. Není to až tak složité.
Ideální samozřejmě je, když tuto cestu přijme člověk relativně zdravý, který není závislý na žádných lécích a nemá závažné problémy.
© Wahlgrenis 28.12.2009


© 2004-2024 Wahlgrenis Zveřejněné materiály jsou chráněny autorským zákonem. Kopírování a šíření jakékoliv části obsahu bez svolení autora je zakázáno.