wahlgrenis.cz



 WAHLGRENIS        

 

...veci mezi nebem a zemi...




     REGISTRACE       Přihlášení

Atlantida skrývá klíč k dnešku


Celý den jsem věděla, že kolem mne cosi krouží, ale nemohla jsem se TOMU věnovat. Jsou také jiné povinnosti. Muselo TO počkat. A taky počkalo.
Výrazně ke mně promluvila Atlantida, kontinent, dávno zapomenutý. Živě se mi mimo jiné před očima objevil čtverec postavený na koso jako symbol Atlantidy. Když jsem ho chtěla nakreslit, jevilo se mi to najednou jako zbytečné. Nějak vnitřně jsem věděla, že už je to (přeci dávno!!!) nakreslené. A tak jsem se podívala na moji mandalu z roku 2005:



Pak jsem si také přečetla všechno, co bylo kolem napsáno ... Bylo mi to jasné.
Posun zemských os, barvy pokory a míru, posun do vyšší dimenze.
Tehdy se stala velká chyba, teď už ji samozřejmě nenapravíme, ale můžeme kolem sebe právě v této době vysledovat podobné tendence. Vazba na materiálno, neúcta k Univerzu a také neúcta k sobě... Nepochopení směru, zneužití ničivé síly, která měla sloužit dobru...
Nenastal čas, abychom se poučili z minulosti? Ale koho vlastně zajímá Atlantida?
© Wahlgrenis 29.01.2010

Mas pravdu draha Wahl,
sme teraz podobne ako kedysi v Atlantide (jak som ju miloval), nekdo to citi, nekdo ne, ale chyby zase opakovat - to je k nicomu.
Verim a viem, nekde tam to citim hlbokov dusi, ze dobre to bude, ze urcite dobre to bude. Vdaka Ti za myslenku..
Ocean Lasky Tebe aj vsetkym
Ezendiel 31.01.2010


© Wahlgrenis 01.02.2010

1. Zem pradávnych sĺnk v chladnom tieni tajomstiev,
na mapách jej dávno niet,
zem pradávnych sĺnk, nepoznáš jej žalospev,
more nevydá viac ten svet.

2. Pod hladinou spí kameň s tvárou naveky
v nehybnom tieni rias
a milenci sú si v tej hĺbke ďalekí,
s rukou sa míňa vlas.

R: Len more cez brány čias ženie na brehy stĺpy vĺn,
len more cez brány čias von vynáša stĺpy vĺn.

3. Zem stratených sĺnk, v oknách blúdia oči rýb,
tam hlboko niet kam ujsť,
zem stratených sĺnk, v oknách blúdia oči rýb,
huadajú kuúč od úst.

4. Pod hladinou spí kameň, tvár a testament
v nehybnom tieni rias,
čas ostal tu stáť, očami hviezd sa díva kvet,
v tej hĺbke je niečo z nás.

R:
Pesnicka Mira Zbirku.
Ezendiel 01.02.2010

Milá Wahlgrenis,
děkuji za zmínku o Atlantidě. Tato civilizace ke mně už další čas velmi silně promlouvá...
Ano, žijeme v době, která je zániku Atlantidy velmi podobná a podle jedné teorie řada současných čelních světových představitelů jsou inkarnovaní vládci, zodpovědní za její zkázu a dnes jsou tu proto, aby napravilli své tehdejší chyby. Pokud je to tak, zase se jim to většinou nedaří a podléhají kouzlu moci stejně jako tenkrát. Ale o ně ani tolik nejde...
Jde o každého jednoho z nás, o naši vlastní cestu k sobě, ztišení se, přijetí sebe sama a lásku k sobě sama. Není to mnohdy cesta jednoduchá, ale je i přes všechna klopýtnutí a bolest nakonec radostná a krásná a stojí za to se po ní vydat, protože je to jediná cesta domů - k našemu vlastnímu srdci a duši.
Připomíná se tu Atlantida, dovolím si proto citovat z románu "Nepřítel z Atlantidy" od A. Pludka, který byl vydán v roce 1981.
..."Není ani jediné otázky ve vesmíru, na niž by nebyla odpověď. Obojí jsou jako dvě lastury jedné škeble, dvě křídla téhož ptáka"...
"Každý si musí pomoci sám. Hledej odpověď v sobě, je tam stejně tak jako ve mně, jako v tomto kameni, v této trávě, v tomto prameni. Byla v nás od samého počátku, je-li jakých počátků, a bude až do konce, i když není žádných konců. Jakmile to pochopíš, nebude ve vesmíru nic, co bys neznal."...

V lásce
Relari 01.02.2010

Krásny deň milunká Wahlgrenis,
tak som si otvorila opäť Tvoje stránečky a našla na nich článoček venovaný Atlantíde. Pri mandalke sa mi tajil dych a pri slovách som sa musela zamyslieť aj ja nad sebou a mojím ponímaním pokory v živote.
Je to aktuálna téma pre nás všetkých, ale nedovolím si, zasahovať do príbehov iných ľudí. Predsa len každý z nich má svoju zodpovednosť za rozhodnutia a činy a tiež svoju vlastnú motiváciu, ktorú pretvára v tvorivosť. Koľkokrát som sa sama popálila istotou svojich súdov a posudzovania. A práve tu som sa zamýšľala nad svojou pokorou, či som sa jej vobec dotkla a kedy sa to stalo.
I teraz píšem z rozmyslom tieto slová, ktoré su napoly intímne a napoly práve tak dobré na sdieľanie so svetom. Vieš, že teraz prežívam liečebný proces, kde liečim zápal mandlí. Ano neustále vnútorné boje, neustále posudzovanie a osudzovanie toho, čo žijem ma k tomuto všetkému priviedlo. A práve tu asi som sa zase zdialila pokore.
No ale Atlantída sa ma iným spôsobom dotkla. Teraz som si spomenula na dávnejšiu víziu. Videla som v nej akoby sklenené pyramídy, plávali v modrom oceáne. Ale bol to oceán? No nebol, bola to modrá, krásna žiarivá energia. A mala strieborný nádych. Bola hutná ako voda, preto ten pocit. Vidím tam veľa striebornej a modrej. Ako nebo.. krása. Ľudia vznešení, ale akoby slepí. Niečo nebolo v poriadku, vidím ich v kruhu, chodia dookola a pritom všade okolo toľko krásy. Utvárajú veľký kruh, a idú dobrovoľne. Akoby ich niečo ovládalo, kde je ich slobodná vôľa? Vzájomne sa ovládali, každý chcel mať prvé slovo. Pritom mali v sebe toľko múdrosti a krásy, vidím klietky.
A napadla ma ešte jedna vízia, vidím seba v bielych akoby ľanových šatách ako som v priestore v presne tej istej modrej farbe ako v onej Atlantíde. Vsade v stenách sú morské bytosti a mušličky a rybičky.. som v tomto priestore spokojná, je mi ľahko. Cítim sa doma. Je to siedma úroveň. Potom sa rozhodnem a nejaká sila ma tam i ťahá ísť do štvrtej úrovne, kde je šeď a vypadá to tam smutné a špinavé, zmizla žiara. Ale som usmiata, radujem sa, usmievam... otváram dvere.. a dobrovoľne vchádzam... V tej siedmej úrovni nás bolo viac. :o)
Nádherné obrázky.. tak nejak cítim, že tentokrát tie klientky zložíme a vystúpime z kruhu :o)
S láskou, úctou a pohladeným
Semanthiell 01.02.2010

Ten obrázek je krásný. Vnímám hodně energie a také čtverec jako stabilita rovnováha upevnění, síla, Lev... Kouličky bohatství, dokonalost, bohatství, úspěch... Osmička jako karma, hodně energie, která chce proudit a měnit se až k moudrosti k 9 ..
osm očí, osm strážcú, osm aspektú tvoření, osm jako kolotoč, jako něco, co je potřeba žít opět znova.. aby se to dokončilo do devítky, uzavřelo a energie se transformovala.
Dvanácka, dvanácka je klíčová pro naplnění.
Modrá, ta která byla v oném věku převládající barvou prostoru, zlatá jako moudrost a fialová ... pokora, síla, soucit, pomoc.
A tri hodne vysoké prstence energie.. úroveň tvoření, slovo, myšlenka, čin... trojjedinnost.
Velké poselství ... kolem černá, nic, Vesmír.
Cítím husí kůži...
Semanthiell 01.02.2010

Vnímám, jak kolem mne krouží téma Atlantidy v soustředných kruzích a čeká, co bude dál...
Atlantida představuje přímé napojení na Egypt. Mnoho duší, které tehdy přicházely o pevnou půdu pod nohama, když se kontinent tříštil, rozpadal a mizel do hlubin, přešlo v dalších životech do Egypta.
Zažila jsem obě tato místa. Všechno do sebe postupně zapadá. Už se neptám - proč zrovna já? Už se ničemu nedivím.
Život v Atlantidě představoval absolutní vrchol využití techniky a vůbec všeho, co si dnes dovedeme představit. Tam došlo k zásadní chybě ve vývoji, tehdejší bytosti neznali pokoru, příliš se vzdálily od svých kořenů a došlo ke zneužití moci a nejspíš i techniky. Dnes jen těžko doložíme, co se tehdy stalo. Existují útržky v díle Platóna nebo později Edgara Cayce. Paměť tak daleko nikomu nesahá... Přesto existují indicie, kterých se můžeme dotknout a udělat nepatrný krůček dál.
Egypt je sice jiná lokalita, jiná doba, ale je zřejmé, že vývoj plynule pokračuje. Sdělení: KŘÍŽ JE VRCHOL PYRAMIDY (z 9.8.2009) představuje informaci k pyramidě a nilskému kříži. Přestože je v našich zemích poměrně běžně k dostání, návod, jak by se s ním mělo pracovat a k čemu je vůbec určen, byste sháněli jen složitě.
Je to posvátný předmět, k němuž se musí přistupovat s velkou úctou. Není to jen tak nějaká hračka.
Důležité je nejen to, jak ho držíme. Nabízí se dvojí uchopení: kruhovým zakončením do dlaně nebo naopak ven. Nesmí se to zaměňovat. Každý tento úchop slouží k něčemu jinému. Někteří léřitelé s nilským křížem provádějí terapie s pacienty. Ano, to je možné, ale je to pouhý zlomeček toho, co Anch dokáže.
Je klíčem k otevření mimozemských bran ráje, slouží ke komunikaci s bohy...
© Wahlgrenis 03.02.2010

1. otázka: Wahlgrenis a Atlantida?


2. otázka: Vazba Atlantida a Egypt?


3. otázka: Wahlgrenis - poslání?

© Wahlgrenis 08.02.2010

No proste uzasnackovsky den, milunka Wahl,
mam psat a tak budu, i kdyz je jedna v noci.. nejde to jinak. Krome toho, ze mam radost, protoze jsem uspela na pohovoru a mam praci .. tak mam tlaky, kdyz ctu o Atlantide.
Dneska jsem cetla Egyptana Sinuheta, mam takovou spokojenost, kdyz ho ctu. Vracim se do dob, ktere byly, a to nejenom pro mne, zasadni. Svet se meni, proste si to pripustim. Jsem moc rada, ze jsem sem mohla prijit prave ted a zit na prelomu dvacateho a jednadvacateho stoleti. Tahle doba je kouzelna. Svet jde dal... proste nelze ustrnout na miste.
Vesmir, to je dynamicky pulzujici mnohodimenzialni prostor. Vzpominam si na mnohe vize, Wahl, tolik vizi se mi vynorilo... Vzpominam si na Jupiter. Vznasela jsem se.. vsude bile svitive bytosti.. prostor tak lehounky.. a ta hudba, ta hudba byla tak kraasnaa. Tony vysoke, jine, nedaly by se zachytit usima, jenom duchovni srdce dokazalo rezonovat v tech vyskach. Kolik bytosti tam tancilo. Oslava...
Pak dal..sen..
Ten byl velice zivy, ale spojil se mi, myslenka, vzpominka prisla prave ted. Vidim Zemi, vidim serpentiny, lidi utikaji, zmatek, chaos. Na obloze je ohnivy napis "Ezechiel". A jeste neco se mne vynori obcas z duse.. davna vzpominka... Letim a zeme se mi priblizuje a ja ma strach, je stale bliz a bliz...
Atlantida , Egypt, Babylon, Rim, Azteci, Lemurane...vyspele civilizace. Avsak byly lidi tehdy jednotni? Meli v sobe jednotu ducha, srdce a mysli.. udelali sve vnitrni dite stastnym, aby se nezlobilo a nerostlo v ego?
Mam nejistotu a citim, kolik prace mame za sebou a kolik (nestesti) mame pred sebou. Vsechno je to dynamicke a plne vibraci a energie. Transformujeme se a menime... expandujeme, ci smrstujeme. Je to nadherny tanec Vesmiru.
Zacinam zit a dekuji Ti za vcerejsi slova. Moc dekuji
Objimam Te, laskava Wahl, mam Te mooc rada a posilam Tobe a ctenarum slunicko a veticku : Optimizmus je duhovy most pres prekazky
s Laskou
Tva
Semanthiell 09.02.2010

Milá Wahl,
právě jsem si četla Váš příspěvek o Atlantidě... že kříž je vrchol pyramidy. Je zajímavé, že se k Vám tato informace dostala zrovna na moje narozeniny.
Vím, že to nic neznamená, ale to datum... - špatně se popisuje, jaké mám pocity, určitě zkreslené -, ale toto datum se mi líbí!
A moje kamarádka se narodila 8.9.
Přeji Vám krásný den
*Dalka 03.03.2010

Wahl,
když si tak čtu o Atlantidě, začínám si stále více všímat některých detailů...
Podívej se, Wahl a i VY všichni ostatní, kteří lidé o ní píší svoje dojmy a zážitky... A kolik z těchto lidí bude na akci v Krkonoších 2010?
Nic není náhoda... něco se děje... věci se začínají dít, lidi se začínají potkávat... jak již někdo psal.
Za poslední měsíc jsem měl asi 4x pocit ´de ja vu´ a to velice intenzivní. Nešlo jen o to, že jsem viděl dvakrát stejnou kočku jít přes cestu... Bylo to například o lidech a o situacích, které jsem zažil poprvé v životě a přitom v jeden konkrétní okamžik jsem věděl, že tohle už tu jednou bylo.
Také jsem v jednom případě věděl, jak to dopadne a ono to tak opravdu dopadlo... Zvláštní.
Opravdu, věci se začínají dít, lidi se začínají potkávat...
Světlonoš 04.03.2010


© 2004-2024 Wahlgrenis Zveřejněné materiály jsou chráněny autorským zákonem. Kopírování a šíření jakékoliv části obsahu bez svolení autora je zakázáno.