wahlgrenis.cz



 WAHLGRENIS        

 

...veci mezi nebem a zemi...




     REGISTRACE       Přihlášení

Tohle je podle mě přehánění


Milá Wahl,
chtěla bych ti říct, že jsem se na Tebe vždycky s důvěrou obracela, ostatně jako spousta dalších lidiček a dokonce jsem Tě i žádala o radu, když jsem nevěděla jak dál. Ta bohužel nepřišla, ale i tak mě to nijak nemrzelo - prostě to tak mělo být. Setkala jsem se s kamarádkou, krásně mi o tobě vyprávěla a já Tě alespoň vzdáleně poznala. Tvůj web jsem navštěvovala často, ne jako aktivní pisatelka, ale jako čtenářka těch zajímavých příběhů. Občas mi tam chybělo Tvé vyjádření, ale chápu, že nemáš tolik času na vše reagovat. Pak jsem zachytila informaci o novém webu - říkala jsem si "super :o)) bude nový a barevnější a přehlednější a prostě zaujme," protože takové mám ráda. A dnes, když jsem se na něj podívala, tak mě to zklamalo. Vím, že tohle nechceš slyšet, ale je to můj dojem. Web se skoro nezměnil a co mě nejvíc rozčarovalo - nechala jsi ho zpoplatnit???? Chápu, že z něčeho musíš žít a že dříve to byly jen obyčejné příspěvky, ale tohle je podle mě přehánění. Asi to odradí i víc lidí, protože tohle prostě není Tvůj styl a nepodobá se ti to. Už za tím nevidím Tebe, ale čistou komerci. Platit za rady a informace, které se nijak nezměnily a platit za přečtení příběhů jiných lidí je nesmyslné.
Dasyatis 28.02.2010

Milá Dasyatis,
v únoru to bylo přesně šest let, co se ma internetu objevil nenápadný web Wahlgrenis. Zpočátku to bylo pár textů, které ani snad nebyly webem, jako spíše mým deníkem. Už jsem to zmiňovala mockrát... Potřebovala jsem všechny ty dotazy a odpovědi někam "uklidit", nechtěla jsem je mít doma a ani jsem kolem sebe neměla nikoho, s kým bych se na toto téma mohla bavit. Nejsou tady opsané pasáže z jiných stránek, téměř všechno má nějakou souvislost s mým životem.
Dlouho jsem brala tento web jako jakousi náplň volného času, chodila jsem do práce, měla jsem rodinu a spoustu jiných aktivit. Přesto jsem denně na web umisťovala nové věci, všechno do prostředí frontpage, které jsem ovládala bez jakýchkoliv složitých školení. Jsou tady příběhy, dotazy, na které odpovídám nebo neodpovídám, jak kdy, sny, desítky akcí u nás i na Slovensku, ale také nepřerušená linie horoskopů od června roku 2005 dodnes, narodilo se přes padesát miminek, jejichž rodiče se postupně smiřovali s tím, že děti mít nebudou, také bylo několik offline konferencí ke zdraví, životní cestě, vztahům, miminkům, informace k magickým ornamentům, kruhům v obilí, barvám aut, poznávacím značkám, jménům, datu narození, polohám na příjem vesmírné energie... Počet stran už přesáhl 6000. Vydala jsem po dvakrát knihy ročních horoskopů (2008 – I. a II. a 2009). Řešila jsem právní cestou přivlastnění mých horoskopů jistým periodikem a jedním webem.
To, co ke mně během let přicházelo, na mě také "nějak" působilo, nebyla jsem nehybným kusem kamene. Pochopila jsem, že to, jak žiju, je nutné upravit, vyladit, jednoduše řečeno - osvobodit se. Dnes je všechno jinak. A vnímám naprosto zřetelně, co to znamená, když se řekne "něco za něco". Tohle není legrace...
Odešla jsem od rodiny, musela jsem si zajistit střechu nad hlavou, začínala jsem od nuly. Od loňského července nemám stálý příjem, resp. pracovala jsem jako každý jiný, ale firma, která mě zaměstnávala, mi neplatila. Ano, smutný příběh. Nebo zkouška?
Web Wahlgrenis ale nic z těchto životních propadů nezaznamenal, pořád zde byly nové věci, nové horoskopy, dotazy, občas i odpovědi, nikdo nezkoumal, kdo je ta Wahlgrenis tam někde u toho monitoru. Web fungoval, tak bylo všechno v pořádku. Pár lidí mě zná, ví, čím žiju, jaká jsem. Pár lidí mě potkalo, někteří přijeli do mého tzv. ateliéru v Pardubicích...
Nikdy jsem nikoho k návštěvě svého webu nelákala, nic jsem neslibovala, naopak, nikomu jsem nic nevnucovala, jsem pro svobodnou vůli každého jednotlivce, každý si může udělat vlastní názor a podle toho se zachovat.
Nemám vedle sebe prince, který by mé aktivity podporoval. Možná píšu až příliš osobně, ale je to nejspíš v tuto chvíli důležité. Tohle totiž ještě řečeno nebylo.
Ke zpoplatnění webu jsem došla po zralé úvaze.
Jednak není uzavřeno úplně všechno, co se na webu objeví. Ale to jsem už psala. Všechno, co sem bylo umístěno do 14. února 2010, je volně k dispozici.
A zcela otevřené zůstávají po tomto dni následující sekce:
- Akce
- Akce - miminka
- Atelier
- Co se dělo (aktuální informace)
- Horoskopy - ohlasy
- Konference - miminka
- Má to smysl
- Miminka - informace
- Miminka - příběhy
- Nemoc jako výkřik duše
- Osobnosti
- Polohy na příjem magické energie
- Věštecké pomůcky - otázky
- Věštecké pomůcky - popis

Zaregistrovaní mají přístup k aktuálním textům a také k reakcím, které přicházejí po 14. únoru 2010. To se týká těchto sekcí:
- Akce - miminka ohlasy
- Akce ohlasy
- Horoskopy denní
- Horoskopy týdenní
- Konference
- Magie v životě
- Minulé životy
- Napojování na dálku
- Narozená miminka
- Odpovědna
- Příběhy magické
- Sny
- Vaše osudy
- Výklad z ruky
- Zvláštní symboly

Zpoplatněním webu budu mít možnost reagovat na všechny dotazy, které stále přicházejí. Dokonce jsem se už začala věnovat i dotazům vztahovým, které dlouho důstávaly bez jakékoliv reakce.
Před zpoplatněním webu mi přicházelo denně přes 50 mailů, na které nebylo v lidských silách vůbec možné reagovat. Už jen samotný proces - každý mail otevřít, přečíst, zařadit na místo, kam patří, a uložit na web – byl hodně náročný. Do toho akce, přejíždění mezi Pardubicemi a Prahou, a také občas ušetřit prostor a čas a aspoň trochu žít...
Pokud máte pocit, milá Dasyatis, že je tady něco, s čím nesouhlasíte, nenutím Vás, abyste tady, na webu Wahlgrenis, setrvávala. Lidé se na svých cestách potkávají, řeknou si pár slov a zase se rozcházejí. Na tom není nic divného.
Přeji Vám jen to dobré.
© Wahlgrenis 28.02.2010

Nedá mi to nezareagovat na tuhle výtku směrem k Wahlgrenis.
Myslím si, že se Wahlgrenis dokáže obhájit sama, ale přesto. Energie, kterou Wahl příjmá a dál pro nás zpracovává, má určitý zdroj. A ona je tomuto zdroji odpovědná, jak s touto energií naloží. Vnímám to jako - má dáti - dal.
Proto jí poslal do cesty zkoušku, kdy nedostávala žádný plat. To bylo jen upozornění, že se něco neděje, jak by mělo. Teď se to začíná vyrovnávat. Energie jsou v pořádku. A my se můžeme jen těšit, že i nám se dostane dalších zajímavých informací.
přeju všem hezký den
Jarka 28.02.2010

Milá Wahl,
Já jsem jinak docela v klídku, pohodlný vodnář, který si někde v koutku řeší to své. Ale teď se ozval můj ascendent ve střelci. Nešlo nereagovat...
Jarka 28.02.2010

Milá Wahl,
nechtěla jsem Ti to nijak vytýkat, jen mě to opravdu překvapilo.
Také jsem měla v životě období, kdy jsem byla bez příjmu a začínala znovu v jiném městě od nuly. Pomohl mi v této situaci nový partner a jsem ráda, že mu teď zase mohu alespoň trochu pomoci já. Děkuju, žes mi napsala Tvůj osobní příběh.
Chápu, že nějaký příjem mít musíš a že v dnešní době platí "něco za něco", ale toto pravidlo bych upřednostnila při osobní konzultaci ve Tvém ateliéru nebo v případě Tvých horoskopů, které jsi vydala (a které jsem si loni zakoupila).
Ano, takhle Tě ráda podpořím. Je to opravdu věc názoru a Tvůj web nyní bude spíše jako poradna, když uvádíš, že se dostaneš i na vztahové záležitosti.
Ano pak s tebou souhlasím, protože za takovéto služby se platí.
Doufám, že na téhle cestě budeš úspěšná.
Dasyatis 01.03.2010


© 2004-2024 Wahlgrenis Zveřejněné materiály jsou chráněny autorským zákonem. Kopírování a šíření jakékoliv části obsahu bez svolení autora je zakázáno.