wahlgrenis.cz



 WAHLGRENIS        

 

...veci mezi nebem a zemi...




     REGISTRACE       Přihlášení

14. února 2010, šesté výročí webu... Všechno je jinak.


Přesně si pamatuji ten den, kdy jsem se rozhodla dát svůj první text na internet. Měla jsem teprve krátce své jméno Wahlgrenis, takže název webu jsem nemusela nijak složitě hledat. Jméno bylo důležité, protože s tím civilním můj další směr nijak neladil. To bylo jasné.
Pro internet jsem se rozhodla z čistě praktických důvodů. Byl to způsob uklizení textů, jakási jednoduchá a přehledná archivace, když jsem nechtěla mít všechno na papírech doma v šanonu. Brzy by mi jeden šanon nestačil, brzy by mi nestačila skříň a brzy by mi nestačil ani jeden pokoj.
To vím ale až nyní. Před těmi šesti lety jsem to nevěděla. Domnívala jsem se, že "sem" pouze ty moje texty pěkně uklidím, neztratí se mi a kdykoliv budu potřebovat, všechno si pěkně najdu.
Ale bylo to trochu jinak. Spíš jste si mě našli vy, vy všichni, kteří sem chodíte den po dni číst, a někdy také plakat.
To ale nebyl můj plán.
Ani jsem nijak pracně nevytvářela prostředí webu, nehrála jsem si na přehlednost pro uživatele. Pořád to byl ze všeho nejvíc můj deník, místo, kam jsem zakládala prožité okamžiky, střípky ze setkání, ale i odpovědi na Vaše dopisy. Nějak brzy jste si sem našli cestičku a mně vlastně vysunuli z té malé pěšinky na velkou cestu...
Jdu dál.
Není to poprvé, co jsem byla na rozcestí. Původní web byl umístěn na doméně, kde byla zdarma registrace, ale také pouze určité místo. To jsem docela brzy zaplnila a dál to tudy už nešlo. Byla jsem před osudovým rozhodnutím, jestli má tato cesta smysl a jestli mám mít klasickou velkou, opravdovou doménu. Pochopila jsem, že mám tento krok udělat a zaregistrovala jsem se.
Prostor zde už je neomezený...
Stále jsem ale pracovala v prostředí front page, které je součástí balíčku Office, není nijak složité, rozuměla jsem mu a nepokládala jsem za nutné se nic jiného učit. Dlouho mi trvalo, než jsem přistoupila na návrh pardubických programátorů, že je lepší mít redakční systém. Strávili jsme spolu mnoho hodin, než jsem někdy v polovině loňského roku na jejich myšlenku kývla. Od té doby se web, který jste znali, pomaloučku přelaďoval jakoby na jinou frekvenci. Barva pozadí zůstává stejná, je toho poměrně hodně, co zůstává stejné...
Já jsem také pořád stejná...
Ale něco je přeci jenom jinak. Mimo jiné je zde totiž možnost část webu uzamknout a umožnit tak vejít dál pouze registrovaným uživatelům. A dostáváme se k jádru věci.
Registrace je placená.
Nikdo by nespočítal, kolik minut, hodin, dnů, týdnů a měsíců jsem nad tímto webem strávila, nikdo by nespočítal, kolika slovy jsem odpověděla na kolik mailů, moje cesta se časem zcela jasně vymezila. Nemohu chodit na noční, abych zde potom přes den v klidu zadarmo odpovídala Vám všem do všech koutů světa.
Po důkladné úvaze jsem došla k tomu, že placená registrace je jedinou možnou cestou, jak mohu dál pokračovat.
V neděli 14. února, na niž připadá šesté výročí spuštění webu Wahlgrenis.cz, bude aktuální obsah od tohoto dne uzamčen.

Registrace:
Při registraci, která se Vám nabídne na každé stránce nového webu nahoře pod ikonkou s kyvadlem, je třeba zadat Vaše přihlašovací jméno (login) - bez diakritiky, to společně s heslem vyplňujete při každém přihlášení. Dále přezdívku, která se bude zobrazovat pod Vašimi texty. Ta nemusí být shodná s Vaším přihlašovacím jménem.
Příklad:
Login - Katerina, Přezdívka - Katynka
Dále je nutné zadat pohlaví a délku registrace, pro kterou jste se rozhodli.
Při zadávání hesla doporučuji nezadávat snadné kombinace čísel typu 12345 nebo vlastní jména.
Při registraci také zadáváte emailovou adresu, na kterou Vám přijde potvrzovací zpráva s dalšími pokyny. Je důležité, abyste měli ve své schránce dostatek volného místa.
Při jakýchkoliv problémech s registrací můžete kontatovat programátorské oddělení .

Nový web
Adresa webu bude stejná: http://www.wahlgrenis.cz/
Indexová stránka představuje stejnou hlavičku, kterou jste znali z minulé doby. Stejný uvítací text, stejné ikonky...
Nové prostředí má na levé straně zobrazeno přehledné menu, v kterém se jistě brzy zorientujete.
WEB obsahuje:
- Proč vznikl
- Odkud jsou návštěvníci
- Miliontý návštěvník
- Má to smysl
V sekci O MNĚ najdete mimo jiné kontaktní informace.
V sekci AKCE jsou umístěny aktuální i proběhlé akce, semináře, ale i další mé texty v časopisech a jiných médiích, mé knihy apod.
V sekci VĚŠTECKÉ POMŮCKY najdete abecedně seřazené všechny věštecké, terapeutické a diagnostické pomůcky ... a jiné věci, s kterými pracuji. V dolní části pak jsou umístěny dotazy vztahující se k této sekci.
Sekce HOROSKOPY obsahuje všechny od 6. června 2005. Starší jsou uloženy v části "Archiv". Jsou zde také Vaše ohlasy na horoskopy.
V sekci SNY jsou zařazeny jednotlivé výklady snů, podobně i MINULÉ ŽIVOTY a NAPOJOVÁNÍ NA DÁLKU.
Sekce MAGIE je rozdělena na:
- V životě
- Zvláštní symboly
- Nemoc jako výkřik duše
- Výklad z ruky
- Příběhy magické
V sekci OSOBNOSTI jsou zařazeny informace k lidem, kteří mi vstoupili do života a nějak se do něj zapsali.
Sekce KONFERENCE obsahuje všechny, které se od roku 2005 uskutečnily.
ODPOVĚDNA je velice obsáhlá...
V sekci miminka najdete jednak akce věnované žená, které mají problémy s otěhotnění, galerii narozených miminek, příběhy týkající se miminek a dětí, informace k těhotenství, zdravotnímu stavu apod.
V sekci VAŠE OSUDY najdete dotazy, které se týkají partnerství. Odpovídat na ně je ale přes rámec tohoto webu. Jsou zde pouze řazeny, ale bez mé odpovědi.
CHAT bude aktualizován později.
V sekci NĚCO NAVÍC najdete informace:
- Polohy na příjem vesmírné energie
- Co nám říkají jména
- Myšlenky, citáty
- Nejkrásnější fotografie webu
- Kruhy v obilí
- Kalendárium
- Co se dělo
Věřím, že novou podobu webu přijmete a budeme se zde i nadále potkávat. Těším se na Vaše reakce.
© Wahlgrenis 08.02.2010

Milá Wahlgrenis,
kde se můžu prosím registrovat na Vašem novém webu?
Díky za odpověď.

Rozárka 08.02.2010

Dobrý den,
můžete mi prosím napsat, kde najdu na vašich stránkách, kde se můžu přihlásit na horoskopy?
Děkuji
Vlaďka 10.02.2010

Milá Wah,
chtěla bych reagovat na zavedení placené registrace. Je dobře, že jsi se rozhodla k tomuto kroku. Plně Ti to schvaluji a podporuji a s radostí registraci platit budu. Myslím si, že lidé platí za různé věci, že si ani nestačí všimnout, kam se jim korunky rozkutálely. A pak u lékaře se dnes již také platí a myslím si, že nemalé částky.
Ty jsi vlastně taky takový doktor. Doktor lidských duší...
Na Tvém webu lze najít spoustu užitečných a praktických rad a návodů, které pomohou a pomáhají. Takže kolikrát je lepší, když nemoc nebo potíže nejsou tak akutní, zalistovat Tvými stránkami a pokusit se nalézt nějakou alternativu k ulehčení od potíží přirozenou a laskavou cestou na základě svobodné volby, jestli to, co se nabízí, dělat chci nebo ne. Možností a návodů lze na webu nalézt opravdu mnoho.
Když jsi mně jednou v Ateliéru řekla, že si chceš hledat práci, protože něčím přece musíš zaplatit byt, bydlení a ostatní, tak jsem Ti řekla, že to bude hozená energie špatným směrem. Nevím, jestli si na to pamatuješ...
Přišlo mi tak trochu líto, že bys nemohla a neměla dělat to, co je Ti vlastní, co je Tvým posláním a opravdovou pomocí pro ostatní. Že bys musela vydělávat penízky způsobem, který třeba zas tolik lidem pomáhat nebude. A navíc bys neměla čas a ani tolik sil na to, co teď děláš, čím se zabýváš. Nepomohla bys tolika lidem. Tvá pomoc by byla vzácná, protože by ses jí mohla zabývat až po té normální práci... Některé věci, akce, projekty by jaksi vůbec nebyly...
V dnešní době je spousta lidí, kteří se zabývají pomocí lidem. Někteří jsou dobří jiní méně. Někdo to dělá jenom proto, že je to teď moderní a žádané... Ale stejně to dělají a nic jiného k tomu. Vydělávají na tom, řekla bych podle sazebníků za úkony, nemalé částky. Byla jsem u pár takových lidiček a málokterý má takový osobní přístup a opravdový zájem pomoct jako Ty. Ale skutečně takový přístup k lidem, jaký máš ty, tak ten neměl zatím nikdo...
Kdybys tohle nedělala Ty, se svým laskavým hojivým přístupem, tak kdo tedy? Myslím si, že tahle cesta je pro Tebe ta jediná, pravá. Proto jsi se změnila, jak Ti jiní píšou. Je to tím, že děláš, co Tě baví, v čem jsi jedinečná a úžasná... a můžeš se tomu věnovat v klidu a s radostí. Ne mezi dvěma světy.
Ale tohle všechno určitě víš, ne?
Přeju Ti hodně moc radosti při Tvé "práci".
Ája 10.02.2010

Víš, jak jsi se bavili o částce za web, moc jsem nad tím přemýšlela.
Odbočím, když vybírám ve cvičení na nájem, mám z toho téměř průjem (chodí s námi cvičit lidé, co mají jen invalidní důchod, starobní důchodkyně, je nás jen pár, co pracujeme) a to platíme 500 za půl roku, za hodinu a půl cvičení týdně s nejlepším vedením, jaké nám i pražští kamarádi závidí. Na Tvé stránky chodí maminy, které mají sotva mateřskou, a tak bych se přimlouvala za rozdílnou cenu časově – třeba jinak za měsíční přístup, a jinak ale dost markantně méně za roční přístupy.
Tímto se chci přihlásit a získat přístup, dej vědět podmínky.
Mary 10.02.2010

Milá Mary,
sekce věnovaná miminkům, tedy offline konference 11. března 2010, akce pro budoucí maminky i všechny příběhy týkající se těhotenství, mateřství a péče o děti bude nadále zcela přístupná. Tady žádná omezení nenastanou.
© Wahlgrenis 10.02.2010

Milá Wahlgrenis,
denne chodievam na vaše stránky. Neviem, či som u Vás zaregistrovaná, možno už dávno, možno aj nie, v tom prípade by som poprosila o registráciu, pretože neviem ako.
Ďakujem a prajem krásne dni.


Sofi 10.02.2010

Zdravím všechny,
vidím, že se tu kupí dotazy na registraci. V jejím článku je napsáno toto:
"Při registraci, která se Vám nabídne na každé stránce nového webu nahoře pod ikonkou s kyvadlem..."
Já z toho usuzuju, že registrace bude možná až na novém webu a bude tam jasný odkaz, kde se zaregistrovat. Jak, to už vlastně Wahlgrenis popsala.
Hezký den.
Evelyn 10.02.2010

Milá Wahl,
přeji k narozeninám jen to nejlepší!
Vím, že se opakuji ale musím Ti znovu poděkovat. Za to, že jsi mi otevřela oči, že zase můžu být sama sebou, že můžu rozdávat lásku, že už nikdy nemusím být sama, protože jsou se mnou andělé a archandělé, kteří mi moc pomáhají.
Přeji Tvému vebu jen to nejlepší...
A Tobě posílám spoustu lásky.
A ještě pár veršíku:
A kdyby pravda bylo vše a láska jenom snění -
já bych se k spánku položil a nechtěl probuzení.

V. Hálek

Děkuji
Ila 12.02.2010

Milá Wahlgrenis,
jsem přesvědčena o tom, že jste se rozhodla zcela správně a v souladu s Univerzem. Již dlouho jsem přemýšlela o tom, že všechno pro nás tápající a hledající děláte zadarmo a při tom vynakládáte spoustu energie a času spojeného s tím, co děláte a ukládáte sem na web.
Přeji Vám do dalšího života všechno jen to nejlepší a ihned při první možnosti se zaregistruji.
Dále budu sledovat vše co se na webu děje a už se na to těším. Doufám, že budu mít zase možnost se s Váma setkat osobně, i když ateliér v Pardubicích už nefunguje. Nevím, jestli jsem to správně pochopila, ale je možnost se s Váma setkat v Praze? Děláte ještě osobní konzultace? Byla jsem u Vás v květnu minulého roku a na podzim jsem Vám psala znovu.
Přeji mnoho zdaru v dalším pokračování Vaší cesty.
Mějte se sluníčkově
Dana z Bratislavy 12.02.2010

Milá Dano,
děkuji Vám za přání.
Moje rozhodnutí ohledně uzavření mého tzv. atelieru v Pardubicích jsem musela přehodnotit. Sice už jsem nechtěla prostory využívat k osobním konzultacím, ale je to všechno trochu jinak. Po zveřejnění mého rozhodnutí jsem dostala mnoho mailů především z Moravy a Slovenska, abych toto variantu ještě zvážila. Pochopila jsem, že se nemohu uzavírat před světem.
Pracuji sice na knížce, ale věřím, že ji zvládnu i přes dojíždění do Pardubic.
Budu se těšit, že se opět uvidíme.
© Wahlgrenis 12.02.2010

To je fajn, že jste stále v Pardubicích.
Mějte se hezky.
Simona 13.02.2010


© 2004-2024 Wahlgrenis Zveřejněné materiály jsou chráněny autorským zákonem. Kopírování a šíření jakékoliv části obsahu bez svolení autora je zakázáno.