wahlgrenis.cz



 WAHLGRENIS        

 

...veci mezi nebem a zemi...




     REGISTRACE       Přihlášení

Další nehoráznost DAMA.CZ




Ahojíček milá Wahl,
tak si tak bloumám po netu, ne že bych něco hledala, ale sluníčko mi nakouklo do okna a vzbudilo mě dřív.
A co jsem nenašla...., další zloděj....
Je to vloženo 11.5. 22.30 h Albertem a je to přesný opis z Tvé knihy Horoskopy 2008.



Víc jsem neprolistovávala.

Mrkni na to.
Je to nehoráznost!!!

Tys nad těmi knihami strávila tolik času, psalas je s nejčistším svědomím pro druhé.

A někdo si pak jen přijde pro hotové!!!

Stále mi Wahlinko zní v hlavě Tvoje slova ze semináře v Jablonci

a stále vidím Tvůj zkoumavý pohled na mě: "Ty se mi tak nějak líbíš, víš to?"

Už dlouho se Tě chci zeptat, co jsi tím myslela.
Stejně tak Světlonoš, když jsme se loučili: "Rád jsem Tě poznal, jsi zvláštní, něco z Tebe vyzařuje".

Co ze mně vyzařuje?

Kdo vlastně jsem?

Chtěla bych v tomhle životě dojít tak daleko, jak jen to půjde.

Pochopit.

Však také pilně studuju a snad se podaří.
Ráda na Světlonoše vzpomínám a mám velkou radost z jeho poznání na semináři v Louňovicích, opravdu... velikou....

Vlastně mám radost i za vás za všechny, muselo to být moc krásné a moc silné.

A opravdové.

To je dobře.
Měj se moc hezky a opatruj se srdíčko
Papa Alajka 15.5.2008
P.S. Nevím, jak to sem správně vložit, ale ty si s tím poradíš, viď. nejsem žádný počítačový přeborník, tak jsem to vložila jak umím.
Papapa


WWW.DAMA.CZ - LUNARNÍ KALENDÁŘ 2008 - DISKUSE

Dáma.cz| móda| kosmetika| kultura| bydlení| zdraví| vaření | rodina| sex| zábava| poradny| diskuse| foto| blogy

15.5. 06:43 | hledej: | Do oblíbených | Nástroje: BMI Numerologie Velikost prádla Rozměry bytu Délka života Test kondice Potravinové přísady Test odolnosti Test osobnosti Test stresu Riziko infarktu Obezita Test iluzí Odhalení meningokoka Extrovertní - introvertní? | Svátek má Žofie, zítra Přemysl

LUNÁRNÍ KALENDÁŘ - 2008

3.11.2006
Diskusi založil(a) 3.11.2006 Alunka

albert 5.10.2007 1:31


albert 29.9.2007 18:17
reagovat chladam 14.5. 13:56 83% + -
Krásný den všem

reagovat albert 14.5. 9:03 100% + -
Luna ve dnech 13. - 15. května prochází znamením Panny.

Panna ovlivňuje nervy, slinivku, tenké a tlusté střevo a celý proces trávení. Biologické hodiny ukazují, že tlusté střevo pracuje nejlépe od 5 do 7 hodin ráno, slinivka a slezina od 9 do 11 hodin a tenké střevo od 13 do 15 hodin. Vše, co uděláte pro tuto oblast působí dvojnásob pozitivně, preventivně a léčebně. Luna v Panně přináší kritiku a sebekritiku. Ulpívání na maličkostech, melancholie. Nezapomeňte brát život více s humorem! V těchto dnech se může projevit zvýšená pracovní morálka, dá se mnohé stihnout. Motivující bude odměna nebo pochvala od nadřízeného. Pamatovat by se mělo i na zvířátka, doporučuje se dlouhá procházka do přírody. S výjimkou chirurgických zákroků v této oblasti!
Doporučení:

na nadýmání a bolest břicha výtečně zapůsobí mátový, zelený a fenyklový čaj nebo kapky
snídejte velmi lehce, obědvejte střídmě a večeře by měla proběhnout do 17 hodin
vhodné potraviny pro tyto dny jsou - mořské řasy, jogurty, mrkev, petržel, špenát, kopr, pažitka, ovesné vločky, lněná semínka
udělejte si lehkou masáž břicha - krouživým pohybem ve směru hodinových ručiček si hlaďte břicho, myslete na něco příjemného, můžete použít i jemný olej k masírování
večerní sklenice kyšky udělá dobře nejen vašemu zažívání, ale především ranímu vylučování
přepadla vás melancholie? Kupte si kytičku, taková fialka vonná nebo petrklíč je nejlepším lékem na špatnou náladu
rady našich babiček: mírně projímavé účinky má nálev z kysaného zelí
rady zahradkářům: nakypřete hlínu v květináčích


reagovat albert 14.5. 9:02 100% + -

Postavení Luny ve středu 14.5.2008

Přibývající Luna i dnes celý den prochází zemským znamením Panny.
Přesazujte a sázejte tedy i dnes květiny, keře a stromy. Sestřih od kadeřníka bude také výborná investice, péče o vlasy v tyto dny se vám vyplatí :-). Na těle Panna odpovídá
hlavně za střeva. Je velmi důležité, jak již jsem mnohokrát psala, mít střeva v dobré kondici. Dbáme hodně o hygienu vnější, ale zapomínáme na vnitřní. Pokud máme záněty ve střevech, zácpy apod. projeví se to na celém těle. Od hemeroidů, ekzémů, bolestí hlavy až po deprese.

Opravdu je velmi důležité co jíme, jak často jíme, v jakých kombinacích apod Z duchovního hlediska jsou problémy se střevy hlavně o neschopnosti něco strávit, s něčím se vyrovnat a nechat věci plynout. Je to o zadržování, o strachu a lpění na "starém již zralém na vyloučení." Častokrát si opakuji, že musím přijmou věci, které nemohu změnit, najít odvahu, abych ty věci, které jsou v mých silách změnila a moudrost poznat jedno od druhého :-).


reagovat albert 14.5. 9:01 100% + -

Horoskop na dnešní den - středa 14.5. 2008

Středa bude stejně zmatená, jako předchozí dny. Dít se budou věci podivné a často stěží vysvětlitelné nebo předvídatelné. Větší důraz však bude položen na prožívání zamilovanosti a lásky. Pravděpodobné jsou činy, které moc s rozumem mít společného nebudou.
Berani
Dneska máte vynikající energii a také budete podle toho slavit úspěchy. Nemine vás přátelská pomoc a podpora i z vlivných míst.
Býci
Dnes se k vám intenzivněji než kdy jindy budou dostávat paprsky lásky. Nebraňte se, třeba je to někdo, kdo vám zůstane navždycky.
Blíženci
Možná že váš partner je žárlivec. Je-li to tak, tak některé svoje zážitky z vašich setkání si nechte raději pro sebe. Zabráníte tím už tak výbušné atmosféře.
Raci
Jestli je na vás někdo hrubý, proč byste to měli donekonečna snášet. Ohraďte se a ukažte, že také máte svoji sílu nebo odejděte.
Lvi
Ne všechno se bude dařit vyřídit zrovna podle vašich představ. Především ve vztazích by se mohly objevit komplikace.
Panny
Jste příliš dobří na to, než abyste se nechali použít jako nástroj k vykonání něčeho, do čeho se někomu jinému nechce. Jen ať si tahá své kaštany z ohně sám.
Váhy
Nepodepisujte dneska žádné smlouvy. Pokud chcete změnit své bydliště, odložte dohody na jiné dny. Dnes byste mohli být podvedeni nebo alespoň zkráceni.
Štíři
Nebuďte neústupní ve svých názorech. Nechte také protistranu aby vyjádřila své pocity a pokuste se o oboustranný kompromis.
Střelci
Jestli jedete na delší služební cestu do lázní, neprovokujte svého partnera plným kufrem společenského oblečení. Mohl by začít žárlit..
Kozorozi
Je možné, že vás potká lukrativní nabídka nového zaměstnání. Zvažte okolnosti a pokud máte dobré podmínky, přijměte novou výzvu.
Vodnáři
Je možné, že se k vám někdo nezachoval příliš pěkně. Ale ruku na srdce, nemůžete si za to tak trochu sami? Nevyprovokovali jste jej?
Ryby
Máte vynikající předpoklady pro to, aby se dnešní den stal dnem pozitivních změn . Využijte toho a proveďte plánované změny.
reagovat albert 14.5. 9:00 100% + -

Pranostika:

Po Bonifáci žádný sníh.


reagovat albert 14.5. 8:59 100% + -

Středa 14. května

Měsíc putuje v Panně. Tělo zpracovává tuky a mění je na energii jen s pomocí enzymů. Ty ale k práci potřebují podpůrné látky, které je zaktivizují. Patří k nim vitamin B1, který se z těla ale lehce vyplavuje, proto je důležitý jeho pravidelný přísun. Obsahují ho luštěniny, celozrnné výrobky, banány, tykve a brokolice.

Měsíc vychází ve 14.57 a zapadá ve 2.57 hodin.

reagovat albert 14.5. 8:58 100% + -

Horoskop pro dnešní den:

středa 14. 05. 2008


Autor: Naďa Šmídová




Hledáte horoskop pro dnešní den? Jste na správné adrese!


Berani,
rázně se ohradíte, když se vás bude snažit kdosi nasměrovat k něčemu novému, co pořádně neznáte. Máte svoji vyšlapanou cestičku a neuhnete z ní. V podvečer se snažte nevrčet na souseda, zítra třeba budete potřebovat jeho pomoc vy!

Býci,
nějaké zbytečné proslovy můžete mít po ránu. Půjde o peníze, rodinný rozpočet, na výplatní pásce bude méně než vám nadřízení slíbili. Mnozí si uvědomí, že pracují daleko víc než ostatní kolegové, ale finančně jste si "fifty-fifty"...

Blíženci,
mějte oči i uši otevřené všemu, co se okolo vás šustne. Někdo z kolegů se začne snažit znevažovat vaši pracovní pozici. Neměňte nic na svém tempu, dělejte vše jako předchozí dny, to je jediný způsob, jak dotyčného/dotyčnou umlčet...

Raci,
jako bublina splaskne nějaký váš projekt, pokud se živíte obchodem, dá se dokonce předjímat, že se vás někdo bude snažit ošidit. Hlídejte si tedy zejména finance, každou fakturu si přečtěte pozorně, ať na vás nikdo nevyzraje!

Lvi,
budete požádáni o stanovisko a ačkoliv vaše připomínky budou k věci, kolegové ani nadřízení vás nepochopí. Trošku vám to zvedne hladinu adrenalinu, ale snažte se ovládat a své návrhy zamkněte do šuplíku, další týden bude situace příznivější!

Panny,
pocítíte daleko větší potřebu volnosti. Luna je stále ve vašem znamení, tak byste měli udělat něco pro svoje zdraví a taky citovou pohodu, kterou se vám bude snažit pokazit planeta Pluto. Jezte jen lehká, nekořeněná jídla, prospěje vám i procházka v parku.

Váhy,
máte přes sebou nenáročný den. Mnohé popadne lenost, chuť někam se zašít a jen tak lelkovat. Kupodivu vám volné tempo prospěje! Spousta energie vám totiž zbude na večer, který je jako stvořený k vyražení si do společnosti, kde můžete navázat nové kontakty.

Štíři,
dopoledne budete neustále něco hledat, což vás odpoledne přinutí jít si "vyčistit mozkové závity"" alespoň procházkou. Náhodně se můžete potkat s člověkem, jehož vyprávění ve vás probudí sílu začít s něčím novým a nebude to obyčejný koníček.

Střelci,
jediné, co vám dneska bude chybět je výdrž. Zato radit a povzbuzovat druhé vám problémy dělat nebude! Dokonce svým důvtipem zjednodušíte práci, která je vaším denním chlebem. Pokud jste v minulých dnech uvažovali o změně zaměstnání, dnes dostanete kladnou odezvu!

Kozorozi,
ráno vstanete levou nohou a rovnováhu budete hledat celý den. Uvědomíte si, že budete něco muset změnit na svém denním režimu. Zejména ti, kteří nemají žádného koníčka popřemýšlí v které oblasti by našli odreagování.

Vodnáři,
spoustu času strávíte rozhovory. Bude to užitečné, neb se vám podaří prosadit změny, které znamenají nejen pro vás lepší pracovní prostředí ale v neposlední řadě vymyslíte i něco, co přinese finanční prospěch. Zejména máte-li svoji firmu, budete s dnešním průběhem dne velmi spokojeni.

Rybky,
můžete být rozčarování, neb slib, který jste před nedávnem dostali, bude dotyčný překrucovat a vám nezbude nic jiného, než v sobě najít dostatek energie a poohlédnout se po jiném zaměstnání či spolupráci. Ale nelekejte se, neb za několik dní zjistíte, že vám vlastně něčí nesolidnost byla ku prospěchu!



reagovat albert 14.5. 8:57 100% + -

Horoskopy na středu 14. května 2008


Motto dne :

Chytráky přivede čas od času jejich vlastní chytrost k omylu



BERAN ( 21.3. - 20.4.)
Hodně si uškodíte souhlasem s návrhy, které jsou ve vašem okolí značně nepopulární. Otázkou je, jestli je dokážete zopakovat tváří v tvář někomu, s kým si to nechcete rozházet. Zdržíte-li se někde do noci, nebude vám zítra nejlépe.


BÝK ( 21.4. - 21.5.)
Vrátíte se na zem a přestanete usilovat o jistou funkci nebo místo. Dojde vám, že byste si nadělali spoustu nepřátel, a to vám za to nestojí. Nezlobte se na partnera, který vás pronásleduje s problémem, který mu nedá spát.


BLÍŽENCI ( 22.5. - 21.6.)
Nečekaný podnět vám dá sílu k radikálnímu kroku. Někdo se odvážně postaví nadřízeným, jiný vrátí do patřičných mezí neukázněnou tchýni nebo agresivního strýčka. Je nejvyšší čas urgovat odpověď na nedávný dopis.


RAK ( 22.6. - 22.7.)
Sebevědomí vám zvedne zjištění, že v jisté firmě by vaše schopnosti a zkušenosti ocenili mnohem víc, než je tomu u nynějšího zaměstnavatele. Vaše úvahy o změně místa naberou ode dneška mnohem konkrétnější podoby.


LEV ( 23.7. - 22.8.)
Těžkou diskusi budete mít s někým, kdo se odmítá vzdát zastaralých názorů. Chvíli to vydržíte, ale potom ztratíte trpělivost a rychle s ním skončíte. V žádném případě vám to však nemůže pokazit náladu na celý den.


PANNA ( 23.8. - 22.9.)
Nevtipkujte na adresu svojí lásky. Nebude na to mít náladu a Venuše varuje před nečekaně trpkými následky. Dospívající potomci přijdou s prosbou o jistou finanční podporu. Asi máte právo vědět na co, ale moc vyzvídat nemůžete.


VÁHY ( 23.9. - 23.10.)
Rychle vyběhnete s lidmi, o kterých víte, že jenom slibují a nic konkrétního pro vás neudělají. Asi se urazí, ale to vás nerozhází. Vaši nervovou soustavu mnohem víc ohrožují hloupé řeči. Opatrně za volantem v dopravní špičce.


ŠTÍR ( 24.10. - 22.11.)
Od rána do vás budou hučet odmítnutý nápadník nebo ctitelka. Na náladě vám to nepřidá a nebylo by divu, kdyby vám uniklo nediplomatické vyjádření. Při konfliktu s kolegy doporučuje Mars jednat rázně, bez zbytečné sentimentality.


STŘELEC ( 23.11. - 21.12.)
Podivná příhoda na vás čeká v prostředcích veřejné dopravy. Někdo se na vás obrátí s něčím, co vás nutně vyvede z rovnováhy. Najít správnou odpověď na otázku, jak se zachovat, nebude snadné. Inspiruje vás aura Uranu.


KOZOROH ( 22.12. - 20.1.)
Pozor na prchlivost, není každý ochoten respektovat vaši náladovost. Snadno se může stát, že se pohádáte s někým, s kým se dá dohodnout. Na zvýšený hlas bude hodně citlivý i partner. Neriskujte tichou domácnost.


VODNÁŘ ( 21.1. - 20.2.)
Zkuste přehlédnout chybu spolupracovníků a odpustit si ironickou poznámku. Ve firmě se chystají změny a nebylo by dobré přidělávat si nepřátele. První jednoznačný signál sympatií nového idolu zachytíte krátce po obědě.


RYBY ( 21.2. - 20.3.)
Maximálně využijete prostor, který Jupiter nabídne pro vaši iniciativu. Dokážete se soustředit na to hlavní a prkotiny pustíte ze zřetele. Dostanete se kvůli tomu do sporu s kolegy či partnerem, ale nepovolíte, dokud nebude po vašem.

reagovat chladam 13.5. 19:39 83% + -

Přeji hezký večer, dlouho jsem tu nebyla, tak pročítám




reagovat Elenka 13.5. 16:03 59% + -

albert: Tak dnešek mi vychází do detailů. A já čím to asi je...

reagovat Doli 13.5. 10:02 22% + -

babule: Aha, asi niečo také ako zakysanka, alebo kefír, že? Ď.

reagovat albert 13.5. 8:05 100% + -

Úterý 13. května

Měsíc putuje v Panně. Panna ovlivňuje slinivku, tenké a tlusté střevo, trávení. Dejte si syrové kysané zelí. Je bohaté na vitaminy, minerály i stopové prvky. Má také vliv na regulaci trávení a ovlivňuje rozvoj žádoucích střevních bakterií, jejichž působením se rychle odbourávají jedovaté látky. Měsíc vychází ve 13.44 a zapadá ve 2.43 hodin.

reagovat albert 13.5. 8:04 100% + -

Luna ve dnech 16. a 17. května prochází znamením Vah.

Váhy ovlivňují boky, ledviny, močový měchýř, čištění krve a rovnováhu tělesných tekutin. Biologické hodiny ukazují, že mezi třetí a pátou hodinou odpolední zvlášť dobře pracuje močový měchýř, mezi pátou odpolední a sedmou večerní zase ledviny. V této době je vhodné vypít šálek močopudného čaje z kytiček hluchavky bílé, který působí preventivně proti infekčním onemocněním. V tyto dny bude důležité dodržovat pitný režim a to alespoň 2 - 3 litry denně. Nejdůležitější tekutinou je pramenitá voda v kombinaci s minerálními vodami. Vhodný je také šálek kopřivového a přesličkového čaje aplikovaný v dopoledních hodinách. Ostatní tekutiny, džusy je vhodné ředit, kávu a černý čaj vypustit. Nohy mít v teple a pozor na prochladnutí. Večerní lázeň a masáž chodidel je léčebným elixírem pro vaše ledviny. Pozor na chirurgické zákroky v oblasti močového měchýře a ledvin!
Doporučení:


trápí vás strie v oblasti podbřišku a stehen, vhodná doba k prevenci: hlavní příčinou je ochabnutí vazivové tkáně jejíž příčinou je nedostatek vitamínu E a pohyb
rostlinný olej, obilné klíčky a řeřicha obsahují zvláště hodně vitamínu E - plnohodnotná strava
šetřete solí, přetěžuje ledviny
výborně bude působit masáž přírodním olejem k napnutí tkáně v těchto pasážích
zábal z rozdrcené přesličky přiložit na problematické partie
rada našich babiček: jezte hodně česneku, dýňová semínka, citróny, čerstvé i nakládané zelí - zlepšují vylučování škodlivin
rada zahrádkářům: nezaléváme - šíří se škůdci, očkujeme růže

reagovat albert 13.5. 8:03 100% + -

Luna ve dnech 13. - 15. května prochází znamením Panny.

Panna ovlivňuje nervy, slinivku, tenké a tlusté střevo a celý proces trávení. Biologické hodiny ukazují, že tlusté střevo pracuje nejlépe od 5 do 7 hodin ráno, slinivka a slezina od 9 do 11 hodin a tenké střevo od 13 do 15 hodin. Vše, co uděláte pro tuto oblast působí dvojnásob pozitivně, preventivně a léčebně. Luna v Panně přináší kritiku a sebekritiku. Ulpívání na maličkostech, melancholie. Nezapomeňte brát život více s humorem! V těchto dnech se může projevit zvýšená pracovní morálka, dá se mnohé stihnout. Motivující bude odměna nebo pochvala od nadřízeného. Pamatovat by se mělo i na zvířátka, doporučuje se dlouhá procházka do přírody. S výjimkou chirurgických zákroků v této oblasti!
Doporučení:


na nadýmání a bolest břicha výtečně zapůsobí mátový, zelený a fenyklový čaj nebo kapky
snídejte velmi lehce, obědvejte střídmě a večeře by měla proběhnout do 17 hodin
vhodné potraviny pro tyto dny jsou - mořské řasy, jogurty, mrkev, petržel, špenát, kopr, pažitka, ovesné vločky, lněná semínka
udělejte si lehkou masáž břicha - krouživým pohybem ve směru hodinových ručiček si hlaďte břicho, myslete na něco příjemného, můžete použít i jemný olej k masírování
večerní sklenice kyšky udělá dobře nejen vašemu zažívání, ale především ranímu vylučování
přepadla vás melancholie? Kupte si kytičku, taková fialka vonná nebo petrklíč je nejlepším lékem na špatnou náladu
rady našich babiček: mírně projímavé účinky má nálev z kysaného zelí
rady zahradkářům: nakypřete hlínu v květináčích

reagovat albert 13.5. 8:02 100% + -

Horoskop pro dnešní den:

úterý 13. 05. 2008


Hledáte horoskop pro dnešní den? Jste na správné adrese!


Berani,
rychlá řešení vám dnes štěstí nepřinesou. Navíc neopominete kontrolovat ostatní a dokonce se můžete pouštět do naprosto zbytečných polemik. Budete spokojeni, když uberete na síle, dravosti, a nebudete zvyšovat hlas!

Býci,
dnešek bude rozporuplný. Váhavost a nerozhodnost se objeví v momentě, kdy byste měli být energičtí, a naopak, tam kde byste si měli dát čas na rozmyšlenou, budete ukvapeně jednat.
Připomenout se vám mohou "zapomenuté" problémy se spolupracovníky, se společností, ve které se nejčastěji pohybujete.

Blíženci,
dnes se mohou naplnit vaše sny, ambice. Vše, co vám dělá potěšení, radost, dnes začne mít reálnou podobu. Mnohým se otevře i šance setkat se s člověkem, který vám doposud z nějakých nejasných příčin stále "unikal"...

Raci,
máte šanci dohonit všechny resty, vyčistit pracovní stůl, dokonce vám zbude i čas udělat si pořádek doma. No - a úklid ve svém životě by si měli udělat ti Raci, kteří poslední dobou často zkouší, co jejich protějšek vydrží...

Lvi,
naplánujte si dnes vše, co chcete udělat, jinak budete vždy v nesprávný čas na nesprávném místě, což vás může natolik zmást, že uděláte rozhodnutí a vzápětí toho budete litovat.
Mnohým Lvům se připomene nějaký starý zlozvyk.

Panny,
Luna je ve vašem znamení, proto si ohlídejte tendence být "dirigentem" všem a všemu, co se okolo vás šustne. Občas můžete i lidi okolo sebe poučovat, jak se mají chovat, co mají dělat. A kdopak asi poradí vám, milé Panny, když jste dnes nepřístupní názorům druhých?

Váhy,
dneska dbejte o své oblečení, úpravnost! Jinak vás zaskočí "rozvrkočené" nečekaná schůzka a všechno byste si neupraveností mohli pokazit! Večer přes vaši snahu si klidu ani samoty moc neužijete, neb někdo bude potřebovat vaši pomoc, radu.

Štíři,
jste ve formě a odrazí se to zejména v kariéře. Dnes dejte na rady žen ve vaší blízkosti a nesnažte se o sólo akce. Dokonce se k "životu" probudí nějaký váš dlužník - sice vám obnos nevrátí, ale sdělí konkrétní termín.

Střelci,
citové problémy můžete mnozí zažívat na pracovišti. Dokonce je možné, že někdo ze starších kolegů/kolegyň bude ve stresu a přenese to i na vás. Máte dnes ale dostatek energie to ustát a ještě morálně podpořit ostatní!

Kozorozi,
vše si dnes pečlivě po sobě kontrolujte a pracujete-li s čísly, raději někoho požádejte, ať vaše výpočty zkontroluje. Jedno malé přehlédnutí by totiž někoho mohlo připravit např. o část platu - a vy byste přišli o prémie...

Vodnáři,
nepodnikejte nic ve vztahu k financím! Jakékoliv originální nápady si zapište a na konečné rozhodnutí si dejte dostatečný časový prostor. Večer neutíkejte od rozhovorů, intimní protějšek by si to mohl vyložit jako váš nezájem o společné problémy.

Rybky,
ačkoliv vás rodina bude neustále vyrušovat, snažte se soustředit na to, co děláte a zbytečně se nerozčilujte. Přijdete totiž na nějaký zlepšovák, který vám notně usnadní práci. V podvečer se může vrátit nedořešený problém se sousedy, známými, či sourozenci...


reagovat albert 13.5. 8:00 100% + -

Horoskop na dnešní den - úterý 13.5.2008



Úterý bude podobné, jako dny předchozí. Pociťovat budeme zvýšenou citlivost a vnímavost. Orientovat se však budeme na věci hmotné, hmatatelné a reálné. Energie, moc na rozdávání nebude.



Berani
Je možné, že pocítíte strach o svoji pozici v zaměstnání. Nenechte se zbytečně vláčet nepodloženými úvahami o něčem co není.

Býci
Dneska se pro vás stane práce příjemným potěšením. Dejte se do všeho, o čem jste přesvědčení, že má smysl. Bude se vám v tom dařit.

Blíženci
Když se do vaší garsonky najednou nahrne deset lidí, nedivte se, že je tam poněkud těsno. Pokud to tak je, bude lepší se poohlédnout po něčem větším.

Raci
Dneska toho na vás může být opravdu moc. Nevařte, neuklízejte, nevěnujte se domácnosti! Raději vyrazte někam do restaurace a odpočiňte si.

Lvi
Nebojte se více sportovat. Budete-li důslední, vaše tělo zažije z pohybu extázi a vám se možná podaří odstranit neustálé zdravotní potíže.

Panny
Máte pocit úspěchu a expanze a to vám přináší pocit jedinečnosti a vy jste jedineční. Jen vaše okolí vám to nedává dostatečně najevo.

Váhy
Pokud se na vás obrátí známý o pomoc, neodmítejte! Může se stát, že v brzké době vám bude jeho podpory také potřeba.

Štíři
Proč stereotypně pracujete tam, kde už vám to nevyhovuje? Je-li to tak, rozhlédněte se po něčem novém, co vám přinese uspokojení.

Střelci
Uvolněte se a udělejte pro sebe něco, co jindy neděláte. Uvidíte jak se budete cítit báječně. Naberete novou sílu a dobře vás to naladí.

Kozorozi
Přátelé vás pozvou na oslavu. Běžte a vezměte s sebou partnera. Večer se vydaří a váš vztah se pročistí a získá na větší intimitě.

Vodnáři
Prožíváte období klidu a relativní pohody. Nenechte si ho pokazit ničím a nikým. Sbírejte síly úkoly jež už se na vás řítí a užívejte jara.

Ryby
Je možné, že kýžené finance získáte nejen díky vašim společenským stykům, ale také díky své kreativitě a skvělým nápadům



reagovat albert 13.5. 7:59 100% + -

Horoskop na týden 12. 5. - 18. 5.

Beran
21. 3. - 20. 4.
Vaše planeta Mars se nachází ve znamení Raka, a tak jste poněkud citlivější než obvykle. A nejen to, trpíte i bázlivostí. Nejraději byste doma zalezla pod deku a nechala se chlácholit všemi členy domácnosti, tchyní počínaje a rybičkami v akváriu konče. Hlavu vzhůru! Pořád máte dostatek energie na to, abyste zvládala svoje povinnosti.

Býk
21. 4. - 20. 5.
Čekají vás hádky se sousedy, zvlášť jsou-li narozeni ve znamení Berana. Už předem vám můžeme s klidem prozradit, že konečným vítězem budete vy a vaše rodina. Přesto se ale snažte zachovat chladnou hlavu a nenechte se svést ke zbytečným naschválům, které by vás mohly kompromitovat. Dejte raději přednost opatrnému diplomatickému jednání.

Blíženci
21. 5. - 21. 6.
Tento týden se budete nacházet přímo na výsluní svých možností. Bude se vám dařit jak v práci, tak i v soukromém životě. Navíc vás čekají různé příjemné změny. A pokud se náhodou objeví váš bývalý přítel, nebojte se k němu přihlásit. Klidně se od něj nechte pozvat na večeři. Vyvine se kupodivu v zajímavé obchodní jednání!

Rak
22. 6. - 22. 7.
Celý tento týden budete propadat nepříjemným depresivním náladám. Objeví se problémy s dědictvím a nemovitostmi, které nebudete mít chuť řešit. Jakoby vám k tomu scházel potřebný impuls. Zdá se, že na vás stále doléhají následky letošní dlouhé zimy. Vaši náladu zlepší Ryby i Váhy. Vyhýbejte se však Vodnářům a Štírům, mohli by vás ošklivě zaskočit.

Lev
23. 7. - 23. 8.
Pokud si bude někdo stěžovat na vaši upovídanost, nezbude než mu dát za pravdu. Jako byste chtěla všem dokázat, že i Lvice dokáže mít pořádnou vyřídilku. Nebude však dobré, abyste se na ni příliš spoléhala. V těchto dnech se raději držte v ústraní, neboť není zaručeno, že se vám bude dařit tak, jak si představujete.

Panna
24. 8. - 23. 9.
Zdalipak jste nezapomněla založit si bylinkovou zahrádku? Ještě pořád to můžete dohnat. Máta, meduňka, bazalka, saturejka, a také obyčejná petrželka: nejen že potěší vaše oko, ale navíc vám zpestří kuchyni. A nevymlouvejte se, že na ni nebudete mít čas. Vždycky můžete požádat o pomoc své děti. Zalévání rostlinek bude pro ně velká zábava!

Váhy
24. 9. - 23. 10.
Tento týden pro vás nastal čas k usmíření se všemi citlivými Raky a seriózními Kozorohy, se kterými jste v poslední době na kordy. Je ovšem na vás, abyste udělala první vstřícné krůčky, které oni patřičně ocení. Vám se potom náležitě uleví a pochopíte, že váš dlouho pěstovaný hněv proti nim byl naprosto zbytečný.

Štír
24. 10. - 22. 11.
Vaše soukromé finanční záležitosti se nacházejí trochu v mlze a nevyvíjejí se tak, jak byste si přála. Dokonce se dá říci, že se nevyvíjejí vůbec, jakoby ustrnuly na mrtvém bodě. Nechte je tedy na chvíli odpočinout a počkejte si na lepší situaci. Místo toho se raději věnujte vašemu domovu, který jste poslední dobou trochu zanedbávala.

Střelec
23. 11. - 21. 12.
Bohužel tento týden na vás štěstí pršet nebude. Čekají vás problémy při vyjednávání na úřadech, budete mít potíže s autoritami všeho druhu. Ani komunikace s vaším okolím nebude úspěšná. Nebudou vám fungovat telefony a zlobit začne i elektronická pošta. Nevybíjejte si však vztek na svých bližních, odreagujte se raději při partii squashe či tenisu.

Kozoroh
22. 12. - 20. 1.
Vaše kamarádky narozené ve znamení Býka slavily nebo ještě slaví narozeniny. A když se podíváte do svého diáře, zjistíte, že takových přítelkyň máte opravdu požehnaně. Není divu, jsou stejně jako vy zemními znameními, a proto si s nimi tak skvěle rozumíte. Teď se jenom zbavte své kozorožské šetrnosti a obdarujte je nějakým opravdu luxusním dárkem.

Vodnář
21. 1. - 19. 2.
Už se s tím smiřte, tento týden nastal čas na úklid. Ne, nečeká vás mytí oken, kdepak, ale přebírání starých lejster, která se vám kupí na pracovním stole. Už si jistě dávno uvědomujete, že je s tím potřeba něco udělat. Vždyť některé vaše papíry, které tak úporně schováváte, nesou snad data ještě z minulého století!

Ryby
20. 2. - 20. 3.
Procházíte stále obdobím změn a vy se jim musíte přizpůsobovat, ať už se vám to líbí nebo ne. Tento týden vás čekají malé nepříjemnosti se Lvy a Pannami, ani se Střelci na tom bohužel nebudete nejlépe. Vsaďte si raději na Váhy a Raky, jejich taktní a citlivé duše vás určitě pochopí. Nebojte se jim vyzpovídat.


reagovat albert 13.5. 7:57 100% + -

Horoskopy na úterý 13. května 2008


Motto dne :

Stárnutí nezpůsobuje věk, ale opuštění ideálů


BERAN ( 21.3. - 20.4.)
Máte to, co mnohým lidem výrazně chybí, soudnost. Ve chvíli, kdy budete známé a kolegy marně varovat před přijetím chybného rozhodnutí nebo podvodníkem, sklidíte jen posměch. Za pár dní se vám přijdou omluvit.


BÝK ( 21.4. - 21.5.)
Měli byste vzít partnera mezi lidi. Vaše vztahy se zlepší o sto procent. Zvláště, budete-li se snažit a připravíte mu na odpoledne nebo na večer atraktivní program. Nemusíte jít jen do divadla, můžete si společně i zasportovat.


BLÍŽENCI ( 22.5. - 21.6.)
Podivnou cestou se k vám dostane cenná informace. Nebudete-li však dostatečně pozorní, snadno její význam přehlédnete. Začne vás přitahovat půvabná osůbka, idol jednoho vašeho známého. Držte se zpátky, to není nic pro vás.


RAK ( 22.6. - 22.7.)
Měnit místo vyžaduje jak odvahu, tak důkladný přehled o tom, co by vás čekalo. Pokud vám něco z toho chybí, klidně dál seďte tam, kde právě jste. Neodmítejte radu některých lidí jenom proto, že jsou generaci starší.


LEV ( 23.7. - 22.8.)
Merkur vám nabízí příležitost vylepšit si vztahy se šéfem. Bude to chtít trochu sebezapření a ochotu ke kompromisům. Výhody nalezení společného jazyka jsou nepopiratelné. Nepodceňte náhlý stres sklíčeného partnera.


PANNA ( 23.8. - 22.9.)
Sami na sebe budete hodně zlí poté, co uděláte hloupou chybu. Nemá smysl si namlouvat, že se nic nestalo. Váš cíl se vám zase vzdálí. Mnohé by se dalo napravit s pomocí známého. Toho však budete muset dlouho prosit a přemlouvat.


VÁHY ( 23.9. - 23.10.)
Nevěšte hlavu kvůli tomu, že lepší místo dostal někdo jiný. Nepotrvá to dlouho a titíž lidé, kteří ho do funkce dosadili zjistí, že se neosvědčil a bude odvolán. Dobrou zprávu bystě měli obdržet od lékaře nebo právníka.


ŠTÍR ( 24.10. - 22.11.)
Některé záležitosti se zamotají a tak nebudete vědět, kam dřív skočit. Ledacos dopadne hůře než očekáváte, ale v jiných případech tomu bude naopak. Spokojte se s tím, že nebudete přilévat oleje do ohně a snažte se být neviditelní.


STŘELEC ( 23.11. - 21.12.)
Snadno se přimotáte k něčemu, čemu je lepší se zdaleka vyhnout. Celý den budete muset krotit zvědavost a nutkání strkat nos do cizích záležitostí. To už bude bezpečnější poddat se lichocení osoby, která vás upřímně obdivuje.


KOZOROH ( 22.12. - 20.1.)
Nemůžete připustit, aby slibně se rozvíjejí vztah, nejen milostný, s jistou osobou, utrpěl v důsledku neověřených pomluv a fám. Máte svoji hlavu a svůj rozum. Vyhněte se nevhodné stravě, váš žlučník vás vytrestá.


VODNÁŘ ( 21.1. - 20.2.)
Jsou chvíle, kdy je přehnané šetření na škodu věci. Chystáte-li se vydat větší sumu a máte pocit, že děláte dobře, nemá smysl se omezovat. Spolehněte se na intuici, mnohem víc budete později litovat zbytečného strachu z výhodného nákupu


RYBY ( 21.2. - 20.3.)
Nezazlívejte partnerovi poznámky na adresu některých vašich známých či kolegů. Myslí to dobře a možná je v jejich hodnocení mnohem objektivnější než vy. Od srdce se zasmějete neoblíbenému nadutci, který se zesměšní před vašimi přáteli.

reagovat babule 12.5. 9:45 29% + -

KYŠKA je na piti takový ten kysaný napojDoli:

reagovat Doli 12.5. 9:33 21% + -

albert: Čo je to kiška?

reagovat albert 11.5. 22:40 100% + -

Týdenní horoskop od 12. do 18.5.2008


Beran - dejte si pozor, na to, co říkáte, můžete tím zbortit iluze vašich přátel. A to nejen o vaší osobě, ale i o vaší drahé polovičce. Je to škoda, protože až doteď byly vaše vztahy s přáteli na výborné úrovni.



Býk - se vším budete rychle hotovi a detaily nehodláte řešit, protože vás nezajímají. Jenže v tom právě může nastat chyba. Všechno se prostě musí promyslet až do posledního puntíku, jinak váš projekt nebude fungovat.



Blíženci - se všemi se domluvíte, díky vaší dobré výřečnosti. Jen sem tam něco zaskřípe, ale vy to ustojíte a hlavně "ukecáte". Vaši přátelé si pak uvědomí, že vám zase naletěli, ale protože vás mají rádi, už to tak nechají.



Rak - se šéfem můžete mít potyčku. Snad ho ale ukolébá vaše výkonnost a to, že respektujete jeho příkazy hned. Ostatně se mu nemůžete divit, tak to má být a změnit se dá jedině to, že byste nastoupil na jeho místo.



Lev - musíte si ujasnit, co je pro vás přednější. Bez práce nejsou koláče, ale když už je uděláte, musí být výborné. Zabývat se něčím a myslet při tom na něco jiného, to se sice dá, ale ne dlouho.



Panna - vyhrabte ze sutin všechny své staré plány a projekty, oprašte je a začněte s jejich realizací. Dá to trochu práce, ale přijdete na řešení ve všech případech. Všechny konzultujte se svými nadřízenými a připravte se, že budete odměněni za výbornou práci.



Váhy - budete neustále měnit své názory, přiklánět se nejdříve na jednu, pak na druhou stranu. Musíte si rozmyslet, jaký postoj zaujmete a už si za ním stát. Přemýšlejte o svých slabinách a pokuste se je zmenšit na minimum.



Štír -snadno se dnes můžete dostat do nepříjemných střetů a situací, kde nepůjde jít ani dopředu, ani zpět. Rázně se postavte za to, co tvrdíte a nebojte se následků. Odvážnému štěstí přeje, tudíž dopřeje i vám zadostiučinění.



Střelec - občas opravdu střílíte od boku a k tomu míříte špatně, všechny vaše rány jdou vedle. Ještě štěstí, že vás nikdo nebere vážně. Zvolil jste špatnou zbraň, vaše by měla být méně nápadná, zato by měla být přesnější.



Kozoroh - požadavky, které na vás klade dnešní doba, jsou pořád větší a větší. Tempo života se zrychluje, nároky rostou, úkolů přibývá a den má jenom 24 hodin. Chcete být úspěšní v práci, ale váš výkon v průběhu dne klesá. Začněte víc relaxovat.



Vodnář - jste nevypočitatelný, vždy reagujete jinak, než očekává vaše okolí. A tím jste zajímavý. Pramení to z vašeho přirozeného myšlení, ničím se nezabýváte dlouho, hned věci vyřešíte. Neočekávaným způsobem. Kupodivu vám to bude vycházet.



Ryby - napadne vás nová možnost zaměstnání, možná přijmete vedoucí pozici. K úspěchu vám pomůže diplomatický takt více než cokoliv jiného. Zdoláváte jeden problém za druhým, ale jde vám to trochu pomalu.


Autor: Vít Kuntoš a Pavel Hanzal

reagovat albert 11.5. 22:35 100% + -

Luna ve dnech 13. - 15. května prochází znamením Panny. Panna ovlivňuje nervy, slinivku, tenké a tlusté střevo a celý proces trávení. Biologické hodiny ukazují, že tlusté střevo pracuje nejlépe od 5 do 7 hodin ráno, slinivka a slezina od 9 do 11 hodin a tenké střevo od 13 do 15 hodin. Vše, co uděláte pro tuto oblast působí dvojnásob pozitivně, preventivně a léčebně. Luna v Panně přináší kritiku a sebekritiku. Ulpívání na maličkostech, melancholie. Nezapomeňte brát život více s humorem! V těchto dnech se může projevit zvýšená pracovní morálka, dá se mnohé stihnout. Motivující bude odměna nebo pochvala od nadřízeného. Pamatovat by se mělo i na zvířátka, doporučuje se dlouhá procházka do přírody. S výjimkou chirurgických zákroků v této oblasti!
Doporučení:


na nadýmání a bolest břicha výtečně zapůsobí mátový, zelený a fenyklový čaj nebo kapky
snídejte velmi lehce, obědvejte střídmě a večeře by měla proběhnout do 17 hodin
vhodné potraviny pro tyto dny jsou - mořské řasy, jogurty, mrkev, petržel, špenát, kopr, pažitka, ovesné vločky, lněná semínka
udělejte si lehkou masáž břicha - krouživým pohybem ve směru hodinových ručiček si hlaďte břicho, myslete na něco příjemného, můžete použít i jemný olej k masírování
večerní sklenice kyšky udělá dobře nejen vašemu zažívání, ale především ranímu vylučování
přepadla vás melancholie? Kupte si kytičku, taková fialka vonná nebo petrklíč je nejlepším lékem na špatnou náladu
rady našich babiček: mírně projímavé účinky má nálev z kysaného zelí
rady zahradkářům: nakypřete hlínu v květináčích

reagovat albert 11.5. 22:35 100% + -

Luna ve dnech 11. a 12. května prochází znamením Lva. Lev ovlivňuje srdce a krevní oběh. Vše, co v těchto dnech uděláte pro tuto oblast působí dvojnásob pozitivně, preventivně a léčebně. S výjimkou chirurgických zákroků v této oblasti!
Doporučení:


vysoký krevní tlak se úspěšně léčí zvýšenou konzumací česneku, stačí denně 1 stroužek a zaznamenáte uspokojivé snížení krevního tlaku
ke zvýšení krevního tlaku naopak je vhodné použít kávu, kávu pijeme mezi 12 - 14 hodinou, ale nikdy ne na lačný žaludek, nejlépe s mlékem
včelí med působí na nejrůznější choroby srdce, zvláště při nepravidelném srdečním rytmu - jedna lžička denně do bylinkového čaje /med se nesmí dávat do vařícího čaje, ale aplikuje se až přímo před vypitím/
potraviny bohaté na proteiny jsou: libové maso, drůbež, mléčné výrobky, vejce
rady našich babiček: zajděte si k holiči zastřihnout konečky vlasů
rady zahrádkářům: pečujeme o trávník, vysazujeme jahodníky, důkladně zaléváme

reagovat albert 11.5. 22:34 100% + -

Týdenní horoskop 12. - 18. května


Hezky postavená Venuše v Býku přeje trvalým partnerským vztahům a rozvíjí v lidech estetické cítění. Nastává čas pečovat více o vlastní vzhled a vytvořit si okolo sebe vkusné prostředí. Týden je také vhodný pro návštěvu kulturních akcí a veřejných vystoupení.

BERAN - Tento týden vás zřejmě napadají filosofické otázky a pídíte se po smyslu života. Uspokojivé odpovědi asi nenajdete, ale máte možnost rozšířit si vědomí a posunout se v duchovním vývoji o kousek dál. Dejte jen pozor, abyste se v touze po poznání a mystických zážitcích nenechali zlákat k nějakému podezřelému náboženství.

BÝK - Tento týden asi nebudete oplývat velkou aktivitou, přestože máte spoustu plánů a pořád mluvíte o tom, co všechno podniknete. Energii máte slabší a je pro vás obtížné zvednout se z gauče. Co vás ale naplňuje radostí, jsou vztahy. Udělejte si proto dostatek času na své blízké a podnikněte s nimi výpravu za kulturními zážitky.

BLÍŽENCI - Mars stojí na vaší straně a dodává vám průbojnost. Nechybí vám ani intelektuální schopnosti a výřečnost, což je dobrá kombinace pro pracovní postup. Navíc vás nyní provázejí šťastné náhody a může se vám dostat neobvyklé příležitosti. Jen v osobních vztazích může trochu zahřmít, nejste nakloněni kompromisu, a je to znát.

RAK - Týden opět přeje vztahům, a to zejména těm přátelským. Není ale vyloučeno, že se z nějakého kamarádství vyklube něco víc. Venuše je nakloněna trvalým svazkům, a tak z toho možná kouká něco vážného. V těchto dnech by se vám mělo dařit ve všech oblastech, kde je potřeba jednat s lidmi. Těší vás týmová práce a dobře se vám komunikuje.

LEV - Dochází vám, že byste se měli více věnovat svému partnerovi a rodině, ale pořád si na ně nemůžete udělat čas. Pracovní povinnosti vás pohlcují a neustále řešíte něco neodkladného. Toto vypětí vás dostává do určité izolace, jako byste se odcizovali od běžného života a lidí, které máte rádi. Radostí je nyní méně, zato starostí neubývá.

PANNA - V tomto týdnu by se vám mělo více dařit při finančních transakcích. Jste patřičně opatrní a nenecháte se zlákat k ničemu riskantnímu. Dlouze přemýšlíte, ale když už se konečně k něčemu rozhodnete, učiníte dobrou volbu. Také ve vztazích vám v tomto období kvete štěstí, se svým protějškem prožijete velmi příjemné chvíle.

VÁHY - Přátelé vás možná zlákají k příjemnému výletu, který si nenechte ujít. Hvězdy přejí cestování a poznávání nových míst. Ve společnosti budete oblíbení, protože působíte zkušeně a lidé k vám rádi chodí pro radu. V zaměstnání nemusí probíhat vše podle vašich představ, spokojeni budou snad jen lidé, kteří se věnují tvůrčí práci.

ŠTÍR - Týden je vhodný pro rozvíjení rodinných vztahů a uspořádání domácích záležitostí. O víkendu byste mohli obrazit příbuzné, se kterými jste se už dlouho nesetkali. V práci nijak strhující výkony nepodáváte a oproti minulému období jste značně zpomaleni. Naštěstí se vám dostává pochopení ze strany kolegů i nadřízených.

STŘELEC - Pokud na vás v tomto týdnu zaútočí skleslá nálada a apatie, zavolejte svým přátelům a vyražte někam do společnosti. Samota by vám tento týden moc neprospěla, potřebujete společenský kontakt a trochu zábavy. Zpočátku nebudete příliš veselými společníky, ale postupně se rozmluvíte a oprášíte svůj pověstný smysl pro humor.

KOZOROH - Pro každý problém umíte najít teoretické řešení, ale na jeho provedení už sami nestačíte. Potřebujete se spojit s někým energickým, kdo vaše myšlenky převede do praxe. Nebraňte se proto týmové práci a jakmile se dostanete do úzkých, požádejte kolegy o pomoc. V tomto týdnu se také asi nadchnete pro dosud nepoznaný způsob zábavy.

VODNÁŘ - Všechno jednou zevšední, když je toho moc, a to, co vás bavilo před týdnem, nyní považujete za nudné. Potřebovali byste trochu více vzrušení, ale nevíte, kam se za ním vypravit. Navíc jste docela zlenivělí a nechce se vám do ničeho, na co byste museli vynaložit větší námahu. Adrenalinové sporty proto nejsou tím pravým ořechovým.

RYBY - V tomto týdnu máte konečně mnohem lepší intuici, co se týče finančních záležitostí. V tomto ohledu proto vyřiďte, co je potřeba. Dejte přitom na vlastní úsudek, při rozhodování se nenechte ovlivnit jinými lidmi. Štěstí by se vás mělo držet i v lásce, pouze v příbuzenských vztazích se můžete setkat s přetvářkou a nepochopením.


reagovat albert 11.5. 22:30 100% + -

Horoskop na týden
12. - 18. května 2008


BERAN
21. 3. - 20. 4.

Šťastná čísla: 6, 9, 24, 42, 43, 48

Práce: Začínáte aktivně bojovat proti tomu, co považujete za osud. Je toho na vás hodně, ale nevzdáváte se. Chcete každému dokázat, že se se všemi problémy dokážete poprat, že v ničem není pro vás problém. Máte v sobě obrovskou sílu a odhodlání zvítězit. Sice všechno jakoby jinudy, ale vy jste ochotni ohnout koleje a vlaku ukázat jiný směr.

Zdraví: Když si budete pořád zahrávat a neustále jenom riskovat se zdravím, nebudete mít klid. Měli byste se sladit s tím, co opravdu vnitřně potřebujete. Jinak je to jen marný boj a problémy stejně zvítězí. Jídelníčkem byste mohli začít. Vůbec neřešíte, co jíte, kdy a proč. Je ve vás chaos, zvažte, v kterou dobu budete jíst, a hlavně omezte uzeniny.

Vztah: Je pro vás stále bolestné vyrovnat se s krizí mezi vámi a partnerem. Ještě to moc bolí. Ale věřte, že už je to nejhorší za vámi, dostáváte se na správnou vlnu a konečně by k vám měla dorazit ta pravá láska. Ale nesmíte v tomto tzv. prázdném prostoru dát hned své srdce prvnímu, kdo půjde okolo. Važte si víc sami sebe.

Volný čas: Nezavírejte se do žádných divadel, obrazáren ani muzeí. Potřebujete se obklopit čerstvým vzduchem, slyšet ptačí zpěv a vnímat naplno zázraky přírody. To doma v obýváku půjde těžko. Budou-li vám dělat společnost děti vaše nebo známých, tím lépe. Přijdete na nové myšlenky, proberete také jejich problémy. Užijte si to.

Rada: Žije-li člověk delší dobu schovaný ve své masce, ani ho nenapadne, že by to mohlo jít také jinak. Učíte se ale každý den, teprve pomalu a postupně odkládáte jednotlivé slupky a jednou, až se vám podaří být k ostatním maximálně čistí, začnete možná litovat doby, kdy to bylo jinak. Sílu sundat masku ale v sobě každý nenajde, žít s ní je totiž jednodušší.


21. 4. - 21. 5.
BÝK

Šťastná čísla: 24, 35, 41, 47, 48, 49

Práce: Pracovní proces vás nebude příliš bavit, budete hledat manévry, jak co nejrychleji a beztrestně zmizet. Nejspíš máte kolem sebe rozptyl, děláte věci, které vás zajímají a práce vás nyní vyložení zdržuje. Chvíli to budete muset vydržet, nechcete-li se zpovídat nadřízenému. Udělejte si pořadí, co je nutné a co počká, aby vám práce aspoň trochu ubývala.

Zdraví: Budete pociťovat bolesti v kolenou, jako byste se ani nemohli unést. Někteří mohou vnímat i ošklivé křeče. Nabalujete si toho na sebe příliš, někde se to muselo projevit. Až zase něco odložíte, až se svobodně nadechnete a starosti budou za vámi, přestanou bolet i vaše nohy. Zajděte si na procházku do lesa, potřebujete načerpat novou energii.

Vztah: Jestli občas partner mluví o někom dalším, přijměte takové informace s klidem. Může mít přeci hodně blízkých, ale miluje snad jenom vás. Určitě by nemělo smysl stavět kolem něho vysokou zeď nebo ho zavírat do klece. Nechte mu volnost, jen tak si můžete udržet jeho lásku. Okovy nemají smysl, nejvzácnější jsou darovaná křídla.

Volný čas: Udělejte si radost a něco si kupte. Nemusí to být nic nákladného, vydejte se do obchodu a co vás osloví, to si kupte. Zvolte výjimečně jinou trasu, jděte tam, kde to neznáte. Může to být pokojová květina, ale samozřejmě bez trnů nebo ostnů, tedy žádný kaktus, anebo nové povlečení nebo obrázek do předsíně. Však s tím hle už si dokážete poradit.

Rada: Jsou situace, kdy víte, že byste měli něco udělat, ale jako byste stáli za skleněnou zdí a nemůžete se ani pohnout. Tehdy je třeba se nadechnout a zapomenout na starosti všedního dne. Zastaveni býváte, abyste si uvědomili, že to nejste vy, kdo hýbe tímto světem, Měli byste přijmout vyšší řád. Potom je najednou všechno v pořádku.


BLÍŽENCI
22. 5. - 21. 6.

Šťastná čísla: 3, 13, 36, 41, 42, 47

Práce: Ideální by bylo, kdybyste si na tento týden vzali dovolenou a nedělali nic pracovního. Pokud to nepůjde a budete muset do firmy, raději na sebe příliš neupozorňujte, nemluvte a nikoho hlavně nekritizujte. Pohybujete se po moc tenkém ledě, mohli byste si vážně ublížit. Dělejte jen to, co umíte a v čem si jste absolutně jistí.

Zdraví: Pravděpodobně vás bude trápit břicho. Důvodem může být dietní chyba, která vás vyřadí z pracovního procesu. Pomůže vám úplná dieta, suché rohlíky a neslazený čaj. Do budoucna byste měli být opatrnější a jíst jen to, co máte doopravdy ověřené. Hamburgery v tomto případě nejsou ideální. Začněte konečně jíst zdravěji.

Vztah: Lásku si nemůžete vynutit, láska buď je, nebo není. Máte-li pocit, že je mezi vámi a partnerem prázdno, nesmíte dupat a chtít, aby tomu bylo jinak. Je třeba přijít s vlastní iniciativou, nabídnout program, který bude atraktivní i pro něho. Jakmile se sladíte, bude všechno jiné. Důležité je nechat rozkvést vaše slova.

Volný čas: Docházíte-li do jakýchkoli kursů, nikdy se nesnažte být nejlepší a první. Tohle nedělá dobře. Jste součást kolektivu, nesmíte příliš vyčnívat. Naopak podporujte slabší články, pomáhejte těm, co teprve začínají. Máte všechny předpoklady projít touto školou, ale navíc jste i důležití pro ostatní, což není špatná funkce. Nebraňte se tomu.

Rada: Když druhého člověka neznáte, je jednoduché hrát si na nejlepší, nejideálnější a bezchybné. Ovšem pak se nedivte, že se může zpočátku pozitivní smýšlení směrem k vám otočit. Brzy ale zjistíte, že každý má své chyby. Pokud se nepřizpůsobíte maximálně ve všem, což nikdy zcela nejde, mohou proti vám vystřelit ostré šípy, plné falše a jedu.


22. 6. - 22. 7.
RAK

Šťastná čísla: 4, 9, 20, 25, 26, 28

Práce: Hádka na pracovišti vám rozhodně na náladě nepřidá. Pokuste se zlá slova, která se na vás budou snášet, prožít jako déšť, jako očistný déšť, po kterém se nádherné vyčistí vzduch. Budete dobře vědět, s kým už dál spolupracovat nemáte, a uděláte opatření do budoucna, aby k podobným střetům už nedocházelo.

Zdraví: Zvlášť opatrní buďte v těchto dnech na své oči. Nosíte-li brýle, zkontrolujte si, jestli nemáte jít právě na kontrolu. Určitě byste měli chodit včas spát, oči jsou unavené. Hrozí také zanesení chemického přípravku nebo nějakého domácího čistidla. Před slunečními paprsky a nepříjemným prachem si je chraňte brýlemi.

Vztah: Nemusíte všem lidem ve vašem okolí rozmlouvat plánovanou svatbu, když zrovna vám to s partnerem nevyšlo. Každý má svůj životní příběh, svoji cestu, po které kráčí. Zkušenosti nabíráme všichni postupně a nemůžete nikoho posunout jako figurku ve hře Člověče, nezlob se. Někdy může být partnerský vztah nádherný i po letech.

Volný čas: Právě nyní můžete mít pocit, že se vám vůbec nic nedaří. Rádi byste začali zcela nové věci, ale nějak není s kým nebo není kde. Vaše snažení je marné. Přesto se pokuste podívat na svůj problém tak, jako by už měl být za vámi. Najednou pochopíte vazby, které jste předtím neviděli. Vytvoříte si zvláštní moc přes přítomnost.

Rada: Zaměstnávají vás věčné domácí povinnosti, času pro sebe máte stále méně. Zvažte, jestli by nebylo dobré na některé činnosti objednat agenturu. Nemusíte přeci například pořád mýt okna, když proškolení pracovníci to zvládnou taky, rychleji a lépe než vy, a přitom zaplatíte jen pár korun. Musíte už začít trochu odpočívat.


LEV
23. 7. - 23. 8.

Šťastná čísla: 6, 22, 24, 26, 30, 42

Práce: Pochopili jste, co se stalo, chyba je napravena a opět se začíná dařit. Nejspíš jste uzavřeli smír s někým, kdo vám nepřeje. Zmatky už jsou naštěstí pryč. Můžete se soustředit na práci, nezapomínejte na všechny detaily, zaznamenejte si důležité termíny, aby vám něco důležitého neuniklo. Snadno by k tomu mohlo nyní dojít.

Zdraví: Svůj zdravotní stav si komplikujete nepříliš čistými myšlenkami. Mohli jste být už dávno v pořádku, kdybyste uvažovali pozitivně. Mírné bolesti v oblasti břicha souvisejí s vaší sexuální oblastí. Nejspíš prožíváte rozpor mezi tím, co máte, a tím, co byste snad chtěli prožívat. Nestyďte se o svých přáních mluvit.

Vztah: Vaše fantazie je někdy příliš bujná. Představujete si svého partnera v intimních chvílích s jinou osobou, o které předpokládáte, že by spolu mohli něco mít. Ale žádné důkazy přeci nemáte, zbytečně jen živíte myšlenky, které by se tak časem dokonce mohly zrealizovat. Zrušte raději hned všechno, o čem víte, že není pravda.

Volný čas: Rádi byste prožívali krásný životní příběh, ale nějak se vám to zamotává. Jak rádi byste vzali za jeden konec provázku a rozmotali tohle nepřehledné klubko. Jenže to nepůjde. Nepokoušejte se nic sklízet, co ještě nenazrálo. Všechno má svůj čas. Zatím ještě si máte počkat. Sáhněte po příběhu v knize.

Rada: Největší ohnisko své lásky byste měli mít tam, kde tomu říkáte doma. Jakékoli úniky mimo realitu jsou pouze krátkodobé a stejně vás zase vrací zpět. Potom dochází k mnohem větší deziluzi. Není možné žít současně na podobně hodnotných pozicích. Jestli raději utíkáte pryč z vašeho domova, něco nejspíš nebude úplně v pořádku.


24. 8. - 23. 9.
PANNA

Šťastná čísla: 11, 31, 39, 40, 45, 48

Práce: Jste ve své práci pevně nohama na zemi. Víte, že peníze k vám přijdou. Všechno je to zvláštní, krásné, čisté, žádné problémy nevnímáte. Je nad vámi obrovská ochrana, jako by už kdysi dávno sudičky na vaší kolébkou určily tento směr. Není tady žádné násilí, jenom si volně plujete předem danou cestou.

Zdraví: Na cestách buďte hodně opatrní, nesmíte si být příliš jisti, že právě vy jste piráty silnic. Kdykoli to se člověk začne cítit silnějším, než je, přijde nečekaná facka. Mohli byste se tak dostat do míst, odkud se jen těžko volá o pomoc, anebo byste byli znejistěni tak, že nebudete vědět, kde jste. Proto raději jezděte pomalu.

Vztah: Nikdy byste neměli ztrácet naději, vztah mezi vámi a partnerem není narušený. Nepromýšlejte detaily, kterými jste snad kdysi dávno prošli, teď žijete jiný příběh. Jste dva, na všechno jenom dva, na zdraví, na smrt i na život. Tvoříte zvláštní dílo, mezi vámi je neporušená kompozice, vás obraz hraje všemi barvami.

Volný čas: Ideální by bylo, kdybyste si mohli zajet do bazénu s teplou vodou, kde si jednak můžete krásně zaplavat, protáhnout své tělo, ale také se nezapomeňte prohřát v sauně. Teplo je nyní zvlášť důležité. Věnujte zvýšenou pozornost svému tělu, můžete si navíc udělat radost a koupit si třeba nový parfém.

Rada: Poslouchejte své sny a mluvte o nich s kamarádkami nebo partnerem. Tyhle informace k vám nepřicházejí jen tak pro nic za nic. Jsou to střípky vašeho podvědomí. Spíše než abyste studovali snáře, zkuste pochopit, co vám vlastně sdělují, sami svým srdcem. Někdy to jsou strašidelné obrazy, ale snadno čitelné.


VÁHY
24. 9. - 23. 10.

Šťastná čísla: 6, 15, 18, 21, 39, 49

Práce: Začíná se vám dařit. Bariéry, které jste ještě nedávno vnímali, jsou najednou překonány. Projekty, které jste rozpracovali, se setkávají s pozitivními reakcemi nejen kolegů, ale i vašich nadřízených. Je to sice první výraznější rozjezd, ale uvědomujete si, jak je pro vás důležitý. Omezte soukromé aktivity, které s firmou nesouvisí.

Zdraví: Bolesti hlavy vás trápí už pár dní. Pouštíte si totiž své problémy dlouhodobě příliš k tělu. Měli byste víc pobývat v přírodě a pít větší množství tekutin. Ideální by byly minimálně tři litry denně. Omezte také kávu a alkohol. Zvažte kromě toho, jestli jsou nutné všechny léky, které pravidelně užíváte. Je třeba udělat vnitřní inventuru.

Vztah: Stále máte tendence být ve vztahu těmi, kdo mají nadvládu. Ale rozmyslete si, jestli je to správné. Měli byste si rozmyslet, co od takového vztahu očekáváte. Nikdo z vás nemůže být v roli vládnoucího nebo poddaného, tady musí být jedině a pouze rovnoprávnost. O všem byste se měli domlouvat společně.

Volný čas: Udělejte si pořádek v dokumentech. Občas je třeba něco najít, s tím můžete mít problém. Ideální jsou desky s foliemi, kde má všechno své místo. Blíží se doba dovolených, měli byste si zkontrolovat platnost svého pasu a případně si zařídit jeho prodloužení. Lepší je, když máte nad všemi takovými procesy malinko náskok.

Rada: Pravděpodobně se budete muset smířit s tím, že už nejste vítězi, i když dříve jste několikrát bodovali. Čas nezastavíte, první místa už patří mladším. Přesto své medaile a diplomy nevyhazujte, jsou důležité pro vaše děti nebo i vnoučata. Něco jste přeci jen dokázali. O svých úspěších mluvte, mladí by měli vědět, že jste měli cíl.


24. 10. - 22. 11.
ŠTÍR

Šťastná čísla: 4, 24, 27, 39, 41, 46

Práce: Znejistění, kterým jste si prošli minulý týden, jste už zpracovali. Možná jste se obávali o svou budoucí existenci ve firmě, ale nyní to vypadá mnohem lépe. Nic nekončí, naopak spousta věcí startuje zcela nově. Neobávejte se promluvit na poradě nebo před nadřízeným. Máte výborné nápady, které by se měly realizovat.

Zdraví: Opatrní buďte na ramena, krk, hlasivky. Na škrábání v krku byste měli pít čaj z černého bezu. Kvete ostatně právě v těchto dnech, natrhejte si ho raději do zásoby. Ještě se vám bude hodit. Proti infekcím průdušek můžete užívat také jitrocelový sirup. Pokud jste objednáni k zubaři, raději to přesuňte na příští týden.

Vztah: Nechtějte už nic komplikovaného vymýšlet, žijte s tím, co máte. Není nutné stresovat se každý den, když partner nereaguje přesně podle vašich představ. Každý je svůj, nemůžete se ho nikdy pokoušet nacpat do krabičky, kam by se vám hodil. Nechte ho raději zcela svobodně dýchat. Naučte se životem jen tak plout.

Volný čas: Máte-li už dospělou dceru, mohli byste se dozvědět krásnou zprávu, že je na cestě miminko. Ovšem ona hodlá jít životem sama, bez partnera. Tohle vás trochu zaskočí, ale nemůžete to nijak změnit. Je to její cesta. Můžete spolu sice probrat nejrůznější varianty, ale definitivní řešení musí stejně přijmout ona.

Rada: Člověk se dočká své úrody jedině tehdy, když něco vysadí a potom se o své políčko také stará. Chodit jen tak kolem prázdných záhonů a divit se, že nic neroste, je pošetilé. Každý se dočká jen toho, o co se sám zasloužil. A naopak nezaslouží-li se, nepřijde logicky žádná odměna. Vždycky se snažte, aby bylo co sklízet.


STŘELEC
23. 11. - 21. 12.

Šťastná čísla: 15, 20, 26, 27, 31, 49

Práce: Mezi vámi a nadřízeným ve firmě dojde k velice pozitivnímu posunu. Pokud jste měli dříve nějaké neshody, najednou se dostanete na podobnou úroveň a vyjasníte si, že vaše kroky směřují k jednomu cíli. Všechny ostré hrany budou obroušeny. Hned se vám bude pracovat lépe, když pochopíte z jeho strany stejný zájem.

Zdraví: Máte problémy se spaním. Buď se vám špatně usíná, anebo se v noci často budíte. Každopádně ráno nejste odpočinutí a místo toho, abyste jako ostatní začali fungovat, padáte únavou. Samozřejmě se to odráží i na vaší výkonnosti. Nemělo by to ale už trvat dlouho. Spíte asi v geopatogenní zóně.

Vztah: Nebaví vás neustále rozumět novým reakcím partnera, někdy jsou až nevypočitatelné. Jste vedle něho pořád ve střehu, neznáte například pocit usnout hlavou na jeho klíně. Bojíte se, co by mohlo přijít v příští vteřině, jste jako na trní. Potřebovali byste se uklidnit, ideální by byla na pár dní společná dovolená.

Volný čas: Měli byste v těchto dnech zapomenout na jakékoli přemisťování vzduchem. Nebezpečné by mohlo být letadlo, kosmická raketa, ale i veškeré druhy adrenalinových sportů, při kterých opouštíte pevnou zem. Patří sem létání ve sportovních letounech, na rogalech, ale i skoky padákem nebo na gumě z mostu.

Rada: Všechny své agresivní reakce a ošklivá slova byste měli vnímat jako stopy v písku na okraji moře. Každou chvíli přijde vlna a písek je zase bez jediného dolíčku. Zapomeňte na zlo, které ve vás občas vře. Máte se naučit ovládat nejen své reakce, ale i myšlenky. Těmi si totiž ubližujete také a možná víc, než si myslíte.


22. 12. - 20. 1.
KOZOROH

Šťastná čísla: 7, 26, 31, 37, 40, 48

Práce: Už jste se dostali do vyšší kategorie, jste jiní. Všechny rány osudu jsou k něčemu dobré. S nadřízenými si vyjasníte další postupy, máte je na své straně. Směle se jim můžete svěřit s svými pochybnostmi. Pokusí se učinit patřičná opatření, abyste se mohli věnovat skutečně naplno své práci. Výsledky totiž mluví za vás.

Zdraví: Jste uzavřeni ve své tmě. Přitom nechápete, jak je možné, že všude kolem vás svítí slunce. Chybí jen několik nepatrných kroků a budete opět na výsluní. Dělejte si jen to, co je pro vás vnímáte jako dobré a správné. Mějte se víc rádi. Když nebudete své rostliny na zahrádce zalévat, také vám z nich nemůže nic vyrůst.

Vztah: Dorazí k vám rychlostí blesku informace o osobě, která má bližší vazbu k vašemu partnerovi. Nebudete věřit hned a úplně všemu, ale začnete si zpětně promítat všechno, co s tímto příběhem mohlo kdy souviset. Mnoho informací sem přesně zapadne. Nevíte, co dělat, jak se zachovat a nechce se vám dívat partnerovi do očí.

Volný čas: I ve volném čase se zaměřujete na svou práci, která vás zaměstnání v hlavním pracovním poměru. Dotváříte si možná nějaké formulace, které můžete použít na poradě, případně řešíte detaily, na které nemáte ve firmě dostatečný klid. Tam se nemůžete tolik soustředit. Už nyní ale víte, že úspěch vás určitě nemine.

Rada: Dostanete-li se do podivné životní situace, nečekejte, že vám pomohou znalosti načerpané ve školách, kterými jste prošli. Tam se učí úplně jiné věci. Život je divadlo, do kterého jste nastoupili bez předchozích zkoušek a jen se necháváte navádět do nových situací. Jak budete reagovat a co říkat, to už záleží jenom na vás.


VODNÁŘ
21. 1. - 19. 2.

Šťastná čísla: 32, 44, 45, 46, 48, 49

Práce: Stále se vám daří, až to kolegům je nepříjemné. Stále se mluví jenom o vás. Přicházejí noví zákazníci, klienti, podepisujete nové smlouvy, jste úspěšní. Proto k vám také přicházejí peníze. Nesmíte se před nimi zavírat. Pracovali jste na sobě, tak máte nyní právo na odměny. Tomu se nedivte, tyhle koláče si opravdu zasloužíte.

Zdraví: Mírné bolesti hlavy nejsou nijak zásadní. Jen je toho na vás v poslední době hodně. Vyvarujte se pití alkoholu, raději dejte přednost čaji nebo minerálkám. Zajděte si na procházku do přírody, potřebujete se už nadýchat čerstvého vzduchu. Jinak vás ale nic netrápí, pochopili jste, že bojovat s osudem je marné.

Vztah: Konečně jste k sobě s partnerem zase našli cestu. Už to také bylo skoro nekonečné. Nedorozumění jste si vysvětlili. Chápete, že před sebou máte náročnější úkoly a tohle by vás jenom zbytečně rozptylovalo a zdržovalo. Zase začínáte realizovat své dřívější plány. Nejsou za tak marné, jak jste si nedávno mysleli.

Volný čas: Na sportovním poli můžete zaznamenat výrazné výsledky. Jako vrcholový sportovec si můžete domů odnést medaile, ale i při aktivitách, kterým se věnujete jen amatérsky, můžete také pěkně zabodovat. Potom si s kamarády zajděte na něco dobrého do oblíbené hospůdky, určitě si to za své výkony zasloužíte.

Rada: Když už to dlouho vypadá, že dva se spolu nemohou nikdy potkat, měli byste se na problém podívat s odstupem, přestat ho řešit. Najednou uvidíte jiné souvislosti a třeba se objeví někdo třetí, o kterém jste nikdy nepřemýšleli. Fixovat se na jednoho člověka celý život může vypadat jako láska z románu, ale v životě to obvykle bývá jinak.


20. 2. - 20. 3.
RYBY

Šťastná čísla: 9, 11, 14, 20, 29, 33

Práce: Ve vašich pracovních projektech se projeví nový náboj, snad začnete aplikovat zcela jiné postupy, spojíte k sobě zdánlivě nelogické součásti a vznikne nová kvalita. Neznamená to, že byste popřeli minulost, ale objevíte nový směr. Nadřízení budou vašimi metodami nadšeni, takže se můžete těšit na zajímavé odměny.

Zdraví: Potrápí vás pravděpodobně dietní chyba, které jste se dopustili. Žaludek máte jako na vodě, snad jste více slavili, nakombinovali jste několik druhů alkoholu nebo jste okusili jídlo, které vám nesedlo. Budete se muset několik dní šetřit. Zakažte si určitě uzeniny a také maso, pijte jenom neslazený černý čaj a jezte suché pečivo.

Vztah: Jste v podivném poločase, nikde nikdo, nikde nic. Kolem vás je prázdno, kterému nerozumíte. Možná jste s partnerem začali mluvit na jeho téma, které nepatří k oblíbeným nebo je několik dní mimo. Máte nyní dost času, abyste se mohli věnovat sami sobě. Ve vztahu nikdy nesmíte v ničem tlačit na druhého člověka, nesmí tady být násilí.

Volný čas: Pracovní aktivity vás naplňují natolik, že se jim věnujete i ve volném čase. Zůstáváte ve firmě déle, řešíte své projekty a kombinujete další možnosti. Dochází ke zvláštnímu propojení, vnímáte, jak vás dříve nezajímavá práce začíná naplňovat a uspokojovat. Našli jste své místo na slunci, tak si to nyní řádně užíváte.

Rada: S dětmi neběží život nikdy nudně, postarají se vám o vzrušení, když už to vypadá, že se nic neděje. Nemůžete jim ale věčně odklízet z cesty před jejich nohama klacky, aby přes ně náhodou nezakoply. Každý má svou cestu a sám se musí poprat se životem. Nemůžete je věčně jenom držet za ručičku. Jednoho dne stejně odletí.


reagovat albert 11.5. 22:24 100% + -

Horoskopy vědmy Emmy


Autor: Vědma Emma

Bylo by dobré dát ostatním najevo, že houpat s vámi sice mohou, ale točit už nikoli. Jestliže ukážete zdravé sebevědomí, nezbude okolí nic jiného, než vás jako sebevědomé, začít plně respektovat..

Týden: 12.5. - 18.5. 2008


Beran (21.3.-20.4.)
Milí Beránci, v tomto týdnu by vás na vaší cestě mělo provázet nebe bez mraků, tedy lze očekávat dny pohodové a radostné.. Nezavrhujte hned jakýkoli pracovní nápad, protože právě inspirace těchto dnů by měly být těmi, které vám napomohou k růstu a posunou vás dál.. V soukromí by vám velmi prospělo být tentokrát více se sebou než s druhými. Chce to přehodnotit dosavadní názory, protože ať chcete či ne, před realitou neutečete a bude třeba udělat něco jinak. O své pravdě jste už přesvědčeni jen vy sami a ani vaše tvrdá hlavinka vám okolí přesvědčit nepomůže..

Býk (21.4.-20.5.)
Milí Býčci, heslem těchto dnů by pro vás měl být jednoznačně "kompromis". Jen tak projdete všemi současnými úskalími bez úhony. Rohy pro tentokrát nechejte odpočívat, jednání na sílu by vás nakonec mohlo pěkně mrzet.. Přestaňte se obelhávat, že se materiální situace zlepší sama od sebe, nebo stále stejným přístupem. Chcete-li víc, je nutné zapátrat v nových vodách.. Pokud nedosáhnete některého osobního cíle, rozhodně se neobviňujte a nezačněte o sobě pochybovat. Sebelítost vás jen brzdí; nejlíp uděláte, když se hned pustíte znovu do práce. Vytrvalost je vaší předností, využijte ji..

Blíženci (21.5.-21.6.)
Více chuti do života, moji drazí! V mysli možná létáte, ale nakonec "skutek utek´". Jakoby vás zasáhla jarní únava. Ale vám se dřív nechce, a to je horší, než kdybyste skutečně nemohli.. Měníte-li právě zaměstnání, děláte velice dobře. Nenakupujte zbytečnosti druhým, ale udělejte radost především sobě. Oceňte se, zasloužíte si to! Vyžeňte z hlavy negativní myšlenky, které vás v soukromí tlačí do nenálady. Máte-li pocit, že něco ztrácíte, zamyslete se, zda to, oč jste přišli, vám opravdu neslo užitek. Možná objevíte fakt, že tato ztráta je nakonec tím nejlepším, co vás mohlo potkat..

Rak (22.6.-22.7.)
Milí Ráčci, nepůjčujte si nyní ani na svačinu! Půjčky těchto dnů budete muset splatit mnohonásobně - a to není řeč jen o penězích. Za nabídnutou pomoc bude "mecenáš" požadovat vděčnost až za hrob - buďte opatrní.. V práci se raději jen dívejte a neúčastněte se žádných sporů, ani se - nebude-li to nutné - nezapojujte do aktivit mimo vaše pracovní povinnosti. Horlivost je tentokrát nositelem průšvihu. Buďte v pozadí.. S protějškem i přáteli můžete tentokrát vyřešit i méně příjemná témata, případně déle trvající spory. Karty jsou vyřešení sporů velmi příznivě nakloněny, stačí je chtít..

Lev (23.7-23.8.)
Drazí Lvi, budete vynikat uměním dostat věci i osoby tam, kde je chcete mít, aniž byste jim jakkoli uškodili. Jediný, komu paradoxně můžete uškodit, jste vy sami. Ať se děje cokoli, ovládněte se, hm?.. Zabrat za práci s fortelem umíte, o tom není pochyb. Snad právě proto vám v pracovních záležitostech bude přát tolik štěstí. V euforii se můžete zavázat víc, než budete schopni unést; právě tady bude nejspíš velmi důležité ovládnout se.. Pochroumané osobní vztahy se napraví. Netrvejte tolik na svém, pochopte možnosti ostatních. Ne každý se v těchto dnech bude blížit dokonalosti jako vy. Nezadaní, zamilování je na spadnutí..

Panna (24.8.-23.9.)
Milé Panenky, jedna vaše cesta už dál nevede, tady jste dosáhly všeho, čeho bylo možno dosáhnout. Nyní je čas, začít si dosaženého užívat, nic nenechat ladem. A samozřejmě nezapomenout hledat další cestu.. Co se práce týče, nic nebude nyní tak obtížné, abyste to nemohly zvládnout. Vnímáte-li něco jako překážku, vězte, že se to jen jako překážka tváří.. V osobním životě zvažte, zda vše, za čím jdete, je tím "pravým ořechovým". Jeden problém zmizí, ale pokud jej vystřídá jiný, je čas podumat nad podstatou potíží. Je dost dobře možné, že někomu začíná vadit vaše přehnané puntičkářství..

Váhy (24.9.-23.10.)
Změny, které k vám pravděpodobně nyní do života přijdou, milé Váhy, nebudete vítat právě ovacemi, avšak budete je vnímat jako nutnost. Proto čím dříve se s nimi sžijete, tím lépe pro vás.. V práci cosi posuzujete nesprávně, proto by bylo dobré ujasnit si známé skutečnosti, případně směřovat pohled na situaci více do hloubky.
Pochopíte-li věci v širším kontextu, snáze se se současnou výzvou poperete.. Pokud dojde v soukromí ke střetům, budete je vnímat hodně nespravedlivě. A upřímně řečeno - právem. Bylo by dobré dát ostatním najevo, že houpat s vámi sice mohou, ale točit už nikoli. Jestliže ukážete zdravé sebevědomí, nezbude okolí nic jiného, než vás jako sebevědomé začít plně respektovat..

Štír (24.10.-22.11.)
Některé věci nás potkají třeba jen jednou za život, milí Štíři. K vám míří naprosto náhodná situace, kdy si uvědomíte vlastní hodnotu a díky tomu se posunete o velký krok směrem ke štěstí. Buďte vnímaví, ať tuto šanci nepropásnete.. V pracovních záležitostech patrně váháte, zda konat či nikoli. Každé další váhání s sebou nese větší pravděpodobnost ztrát. Je třeba se rozhodnout, jinak budete na straně poražených.. V soukromí se snažte vyvarovat jakékoli unáhlené reakce. Impulsivní chování by vám způsobilo hodně nepříjemností. Myslet si můžete cokoli, ale energii raději směřujte ke svým koníčkům. Hlavně klid a - "mlčet zlato"..

Střelec (23.11.-21.12.)
Milí Střelečci, cítíte-li se emočně nejistí, zkuste použít selský rozum. Pro vás by reálné uvažování neměl být žádný velký problém, proto i citová nestabilita by měla být jevem velmi přechodným.. Někdo z kolegů by se mohl zachovat nečestně. Ani ne proto, že by se stavěl do role nepřítele, patrně jej k takovému chování povede jeho vlastní prospěch. A nebo jde o vtipálka, který svoje šprýmy tak trochu přežene. Někomu zkrátka "z hůry" tolik nenadělili, proto situaci zbytečně dlouho nerozebírejte, lepší bude zaměřit pozornost dopředu.. Než se doma začnete rozčilovat, zjistěte všechny okolnosti, resp. jádro celého problému. Záhy pochopíte, že by šlo o žabomyší boj, nad nímž mávnete rukou. Zdraví máte jen jedno, ne?

Kozoroh (22.12.-20.1.)
Kdesi se vám skutečnost naprosto začala rozcházet s představami, drazí Kozorůžci. Možná vám někde selhal smysl pro správné načasování. Nebo jste si představovali věci poněkud jednodušeji. No nic, vy to zvládnete. Paradoxně tím dřív, čím častěji si drobátko dáchnete.. Zaběhané pracovní pořádky volají po změně. Staré přístupy do nové situace nenapasujete. Není to o změně práce, nýbrž o jiné strategii směrem ke kolegům či obchodním partnerům. Dá to dost přemýšlení, ale o vašich schopnostech uspět není pochyb.. Na soukromém poli berte na zřetel i potřeby druhých, respektujte jejich odlišnosti tak, jako oni respektují ty vaše. Buďte spravedliví..

Vodnář (21.1.-19.2.)
Milí Vodnáři, jakkoli se vám bude zdát bláznivé pustit se do projektu, který život právě přináší, jděte do toho! Je třeba být ve střehu, protože příležitost může přijít zcela nepozorovaně a vy byste si ji mohli uvědomit až ve chvíli, kdy by vám dávala "sbohem". Na druhou stranu - jste-li přetažení, je ta nejvhodnější doba na vypnutí či přeladění.. Pracovní výsledek je ještě daleko, ale spolupráce s druhými je nejen dobrá, ale i příjemná. Doba přeje plánům a investicím. Finanční nedostatek by brzy mohl vzít obrat.. Skvělé období můžete prožívat se svými blízkými. Jednak si můžete užívat společné cesty, ale také sólo výlet za poznáním vás může v mnohém velmi mile překvapit..

Ryby (20.2.-20.3.)
Začíná se u vás objevovat sklon k větší činorodosti a chuť dát svému životu lepší směr, moje milé. Teď už jen mít na každém rohu napsáno "trpělivost", a pokud ta vás bude na nové cestě provázet, pak není důvod k lepšímu žití nedoplout.. Oblast hmotná a pracovní začíná vykazovat hojnost a plodnost. Práce vám půjde od ruky a bude vás těšit. Bylo by dobré snažit se pozitivní naladění z práce přenést i do soukromí.. Tady vám začínají ubližovat a "házet do depresí" vaše vlastní sny, jež se ukazují být slepou uličkou. Přestaňte tak "urputně chtít"; tím zvítězíte nad svým vnitřním naladěním a věřte, uleví se vám..


Slova slavných (k zamyšlení):
"Žena potřebuje k nevěře muže. Nadprůměrná žena nadprůměrného muže. Muž potřebuje k nevěře ženu. Jakoukoliv.." (George Sandová)

reagovat albert 11.5. 22:20 100% + -

mlíčko: Ahoj, pěkně odpočíváš

reagovat albert 11.5. 22:20 100% + -

carol: Ahoj, zítra ti to napíšu

reagovat mlíčko 10.5. 13:08 100% + -

albert:

reagovat carol 10.5. 10:09 100% + -

albert: můžu se prosím zeptat, kdy bude v červnu a červenci vhodný den na trvalou a stříhání ?



diskuse: LUNÁRNÍ KALENDÁŘ - 2008


Nacházíte se v sekci:
Diskuse -> Zábava -> Astrologie a duchovno

a.. Komnata naší Elinky (121)
b.. Krásno pro Duši (24)
c.. BRÁNA K ANDĚLŮM (23)
d.. KARTÁŘKA -vše o výkladu karet (12)
e.. KOZOROŽKY (12)
f.. LUNÁRNÍ KALENDÁŘ - 2008 (8)
g.. Znamení PANNY (7)
h.. B E R Á N C I ... (6)
i.. SRANDY KOPEC (6)
j.. =SEMINÁŘ ŠIJO I a II= (5)
k.. Pokec pro Váhy (4)
l.. Výklad z karet zdarma (4)
m.. ANIMAL PLANET (4)
n.. Štírky (3)
o.. jsme ráčci (2)
p.. Buddhismus, hinduismus (2)
q.. Kouzelná Energie (1)
r.. Tajemná orchidea (1)
s.. Střelkyně, střelci a všichni kolem nás (1)
t.. = ŠIJO III = (1)
u.. Čtyři dohody - Miguel Ruiz (1)
v.. Šťastné blechy v Magické kouli: (0)
w.. =DUCHOVNÍ VZESTUP= (0)
x.. Síla pozitivního myšlení - vaše problémy a řešení (0)
y.. MEZI NEBEM A ZEMÍ (0)
z.. Knihy - ezoterika, duchovno, alternativní medicína, ap. (0)
aa.. :-) Holky (0)
ab.. Astrologie,vše o esoterice a duchovním vývoji člověka... (0)
ac.. měsíční znamení BLÍŽENCI (0)
ad.. Býci (0)
Lidé na Dáma.cz



© Wahlgrenis 15.5.2008



Paní Wahlgrenis,

jsem hledající, nechávám k sobě dojít informace a potom je třídím...

Byla jsem na Vašem semináři (i přesto, že mi bylo dáno najevo, že svoji cestu musí najít každý sám).

Ano musí a máme ji každý v sobě,ale přicházejí k nám informace, které přijít mají a my je vidíme nebo ne.

Každý máme pravdu a každý ji máme položenou v jiné rovině, ale je naše.
Nic se neděje náhodou, tak ani "vaše krádeže" se nedějí náhodou... já to vidím trochu jinak.

Jednou jste začala pomáhat lidem.

Jsme na tom všichni stejně, nikdo není lepší a nikdo není horší (myslím v obecné rovině),

všichni jsme zde, abychom poznali dobro a zlo...

Horoskopy děláte pro lidi....

Vše děláte pro lidi a náš stvořitel má rád i ty dobré i ty jiné,

jsou to lidi,

najděme společně světlo, lásku klid a pohodu......

Mám Vás ráda a přeji Vám světlo na Vaší cestě.
Jana 15.5.2008



Milá Wahlgrenis,

ať neočekávané děje ve Tvém životě zvládáš s noblesou sobě vlastní.

Posílám ti prezentaci,.........pro klidné dny.

Táňa 15.5.2008



Mila Wahlgrenis,
predem Vas uprimne a srdecne zdravim.
Po delsi dobe jsem zavitala na Vase stranky a co nevidim, znovu kradez.
Ano, dovedu pochopit, ze nekdo nekdy neco slohne treba v obchode, na trhu, ve sve praci

a spise nez touha po tom "to" mit to byva takova chut dobrodruzstvi, zda dokaze neco vynest nezpozorovan, takovy mensi risk.

Jsou kradeze sproste, kdy clovek pozvany sveho hostitele okrade, ci saha druhemu primo do kapes.

Jsou kradeze zavrzenihodne, kdyz clovek obira chudeho a bezmocneho a jeste ho treba ztluce nebo i zabije.

Kdyz se kradou idee, napady, dila tak, jako jsou Vam kradeny horoskopy, tak to spise vyvolava litost nad duchovne chudym clovekem.

Neb jak muze nekdo prozit tu pravou vnitrni radost z toho ze neco stvoril - kdyz se chlubi cizim perim?

Clovek je obraz bozi, tudiz jako On i clovek tvori a je jedno, zda je to obraz, socha, dum, horoskop nebo dobry obed,

- vse prinasi tu krasnou radost z vlastniho dila a z poteseni ostatnich kolem.

A to ta Helena a ostatni nikdy nepoznaji, protoze oni vedi, ze jsou nuly a to musi byt spatny pocit.

Proto ucinte opatreni podle sveho srdce, ale netrapte se vice nad tim lidskym nestestim, ktere v sobe bohuzel mnozi nesou.

Ti, co Vas znaji, mila Wahlgrenis, vedi o Vasich schopnostech a velice si jich vazi a pouzivaji je k dobru svemu i okoli.

Nikdo nenarusi Vasi praci, kdyz to nebude dovoleno.

A podvodnici byvaji odhaleni.

Vzdyt bylo receno ze "zhave uhli v kline neschovas".

Jste velka zena, mozna Deva by se dalo rict a mate i muj obdiv.
S pozdravem Tif 16.5.2008



Hmm, to s temi horoskopy je hodne neprijemna zalezitost, ale kdyz si to tak vezmeme,

tak to by pani wahlgrenis nemohla vydavat ani ty knihy, pac horoskopy se daji ukrast i odtud;o)
Neni na to jine rady nez to resit pravnickou cestou ;o)

Viki 25.5.2008



Souhlasím s viki.
Je dobré umět ukázat a vynést na světlo vše, co je v rozporu s morálkou a etikou.

Říci nahlas i své NE, které k našemu rozhodování v životě patří stejně, jako ANO.

Vlastně jen umožníme, nebo zrychlíme ten proces "čištění svědomí".

K té bytosti by se reakce na spuštění akce také dostala podle vesmírných zákonů, byla by však více bolestivější.

Takže pomáhejme sobě i blízkým tím, že svým vlastním přímým chováním a jednáním v pravdě, budeme nastavovat zrcadlo.

Je to v zájmu našich rodin, naší země i Země, našeho Vesmíru.
Děkuji

Dalet 26.5.2008

Milá Wahl,
chtěl bych napsat pár slov ke krádežím Tvých horoskopů.
Vlastně jsem Ti chtěl napsat totéž, co už někdo napsal a Ty jsi to nedávno zveřejnila.
Tím, že jsi své horoskopy vydala knižně, je může z tohoto pramene zneužít kdokoliv kdykoliv poté, co půjde knížka do prodeje.
Opravdu tedy nezbývá, než se proti jejich případnému zneužití bránit soudně.
Vím, je to náročné časově i finančně.
Jiná cesta ale tady v pozemském světě není.
Trestu z vyšších sfér však ti zloději neuniknou.
To víš sama lépe než já.
Jirka 4.6.2008



Příběh s ukradenými horoskopy začíná nabírat na obrátkách.

Portál Dama.cz, z něhož zde byla - pro ilustraci - zkopírována pouze jediná stránka s horoskopy,

totiž nekrade horoskopy jenom mně, ale i dalším.

S těmito lidmi již řešíme společný postup přes právníky.

Internet není prostor, kde je možné sebrat a mít všechno a hned.

Jsou jistá pravidla, regule, které není možné obcházet.

Horoskopy podléhají autorskému zákonu.

A ten tady byl porušen hned několikrát.

Nehorázný postup portálu Dáma.cz konzultujeme společně s astrology Hanzalem - Kuntošem a paní astroložkou Naďou Šmídovou,

kteří jsou samozřejmě také rozhořčeni.

Právní kroky budou nevyhnutelné a také dosti nepříjemné pro ty, kterých se to týká.

Podobné je to i s krádeží věštecké mapy.

W. 9.6.2008



Tohle by Vás mohlo zajímat...nevím, jestli je to s Vaším svolením.

http://nefertity.blog.cz/0703/vestecke-pomucky
Lenka 29.6.2008


© Wahlgrenis 15.05.2008


© 2004-2024 Wahlgrenis Zveřejněné materiály jsou chráněny autorským zákonem. Kopírování a šíření jakékoliv části obsahu bez svolení autora je zakázáno.