wahlgrenis.cz



 WAHLGRENIS        

 

...veci mezi nebem a zemi...




     REGISTRACE       Přihlášení

Do mých snů mi přichází poselství o budoucím těhotenství


Krásný podzimní den milá Wahlgrenis,
tuto prosbu píši z e-mailu kamarádky, protože jinou možnost nemám se s Vámi kontaktovat.
Jsem matka čtyř dětí a žiji v partnerském vztahu s mužem, se kterým jsme se navzájem odcizili. Ve svém životě jsem se setkala i se smrtí otce jednoho z mých dětí, velmi mě to zranilo, ale tím jsem našla cestu k duchovnímu světu, který mi moc pomáhá.
Naučila jsem se za vše špatné i dobré, co vchází do mého života, děkovat a přijímat to. Před půl rokem mi vstoupil do života muž, u kterého jsem na první pohled cítila, že máme velmi karmické spojení a probudil ve mě nesmírnou Lásku.
Myslíš milá Wahlgrenis, že má tato láska mezi námi budoucnost a že bychom mohli mít i společné miminko? Můj tajný partner je svobodný, bezdětný a do mých snů mi přichází poselství o budoucím těhotenství. Také mívám vize, kde jsem měla dvakrát progresi do budoucna a viděla jsem naší svatbu a společný život.
Děkuji Ti za přečtení mé prosby a budu velmi ráda, když mi odpovíš.

Mona Liessa 01.10.2010

Milá Mono Liesso,
Vaše sny jsou pro Vás jistou motivací. Každá žena, která přichází do fáze mateřství, je jiná, nadšená, naplňuje ji nové poslání, které se před ní objevuje. Ve Vašem případě tohle ale vnímám jinak.
Partner, který je nyní ve Vašem životě za toho, s kterým žijete, je pro Vás jistotou, ke které byste se měla vracet. Rozumím, že ten nový přítel pro Vás představuje změnu, vykolejení ze stereotypů, ale pozor. Je zde také varování, že jeho úmysly nemusí být trvalé a jenom seriózní. V tuto chvíli si můžete připadat jako dvě duše, které se potkaly, aby si sdělily svůj příběh, navzájem si poplakaly na rameni, ale na rodičovskou roli to není.
Pokud byste se s ním přeci jenom rozhodla mít dítě, bude to Vaše cesta, samozřejmě, k tomu Vám nemohu nic vytýkat. Každý si žije příběh takový, který považuje za nejlepší, nejideálnější. Vztah s tímto Vaším přítelem se nejeví jako dlouhodobý, mohla byste velice brzy přijít o své iluze a sny. Zvažte ještě, jestli máte odvahu přivést na svět páté dítě.
© Wahlgrenis 02.10.2010


© 2004-2024 Wahlgrenis Zveřejněné materiály jsou chráněny autorským zákonem. Kopírování a šíření jakékoliv části obsahu bez svolení autora je zakázáno.