wahlgrenis.cz



 WAHLGRENIS        

 

...veci mezi nebem a zemi...




     REGISTRACE       Přihlášení

Dnes se mám s vámi podělit o svůj příběh


Krasný den milunka Wahl a všetci čitatelé těchto duchovních stránek,
dneska mě má intuice opět tlačí k tomu, abych se s Vámi podělila o svůj příběh.
Wahl, posílám Ti velice zajímavé čtení, opět to ke mně došlo přes mého Mistra..

Píši hlavne pro ženy, které se snaží o miminko a ono nepřichází.

Je mi 26 let, jsem Vodnář, vizionář a jsem narozena 29. Je to číslo pro někoho karmické , těžké.. pro mně šťastné. Před časem jsem na těchto stránkách četla o tomhle číslu malé povídání, nebo spíš otázku. Pro mně je to spojení citovosti, empatie - 2 a vnitřní moudrosti - 9.
Wahl moc dobře ví, že už v červenci jsme diskutovali o miminku, které ke mně má přijít.
Dneska je příběh ucelený a já Vám ho s láskou řeknu, protože je to nejen pro mě zkušenost, ale třeba se v tomhle příběhu najdou mnohé ženy.
V červenci jsme vědomě plánovali s přítelem miminko. Máme krásný vztah, plný lásky, prošel si již mnoha zkouškami. Jsme spolu víc než dva roky a cítíme se jeden pro druhého skutečně partnerem. Zatoužili jsme po malinkém.
Začalo to postupně. Nejdřív jsem začala mít sny, které jsem Wahl posílala, i přítel. Pak najednou jsem se cítila jinak... a skutečně těhotenský test potvrdil dvě čárky. Ale hned den na to jsem krvácela.
Měla jsem za to, že jsem o malé přišla, neuhnízdilo se. To se stává v 70 % případů, i když čísla nejsou důležité. Předtím jsem se ale objednala k lékaři, tak jsem šla. Alespoň zjistí, zda jsem v pořádku. Na ultrazvuku skutečně nic neviděl, řekl, že jsem v pořádku, ale pro jistotu vezme krev.
Tam mi našli HCG - těhotěnský hormon.
Opět radost, že nakonec mimi ve mně je. Došla jsem na další kontrolu a opět nic neviděl na monitoru, vzal krev opět... Výsledek HCG nízké, mimi skutečně nakonec odešlo, není.
Bylo to podle mých prvních tušení. Ale dalo mi to dvě velice důležité věci. Po prvé začala jsem si víc pestovat tělo, jím kyselinu listovou, chlorelu - řasu, mladý ječmen a zdravou stravu - zeleninu a cereálie.
A po druhé a to je to nejhlavnější: Nový byteček, náš vlastní...
Včera jsme s přítelem zaplatili zálohu a máme krásný, zrekonstruovaný byt 3+1 v Uherském Hradišti, v cihlovém baráčku. Venku je spousta zeleně, dětské hřiště a dokonce jsme viděli ven čápa, je to pro nás krásné znamení. Usadili jsme se a ukotvili na správném místě.
Tohle mi nenarozené miminko mělo dát... tohle jsem měla pochopit.
Vyladit si tělo a jít na správné místo. Všechno šlo hladce.
Chci tímto říct, že pokud miminko nepřichází, nebo přijde jen na chvilku má Vám něco dát, sdělit... ukázat a pomoct.
My se s přítelem budeme snažit opět... bude to jiné, tentokrát takové lepší. Důležité je se neupínat...
Zdál se mi sen s duhami, Wahl jsem ho psala... dvě duhy se spojili obloučkem a vevnitř vyrostli dvě malé... to je naděje, to je požehnání... Zkouška byla pochopena..
Wahl, zase jsem o krok dál...
Krásný den a mnoho lásky přeje
Semanthiell 18.08.2010

Ještě ta příloha ...
Semanthiell 19.08.2010

Moje miloučká Semanthiell,
včera jsem pochopila význam věty "Nejzvláštnější věcí na světě je, že v momentě, kdy přestaneme o cokoliv usilovat, tak nám to přichází do života."
Dnes ti s vděčností a láskou k Tobě předávám toto silné poselství této úžasné věty.
Semanthiel, přeji ti, ať tě Světlo a láska provází na tvé cestě.
S láskou, vděčností a v pokoře
Marie 19.08.2010

Krásný den přeji Wahl,
přečetl jsem tu přílohu, co ti poslala Semanthiell, a musím říct, že to byl tak trochu šok pro mně ta poslední část, ale už jsem se z toho vzpamatoval a pořád věřím, že to dobře dopadne.
Mi ty informace v té příloze přišly úplně revoluční a dokonce mě i napadlo, že by o tom měl vědět každý, ted spíš každý, kdo je schopný to unést a uvěřit tomu.
A právě bych čekal kolem toho nějakou diskusi, ale kde nic tu nic.
Což mě trochu zaráží, třeba ty informace, že Thovt je zrádce a že vlastně to Prastaré tajemství je jeden z dalších manipulativních textů, no jsou samé zajimavé a převratné informace.
Jen je otázka, jestli jsou opravdu pravdivé, a právě by mně zajimalo, co si o tom textu myslí ostatní, protože čím dál víc zjišťuji, že je opravdu problém se dostat v dnešní době k opravdu pravdivým informací a člověk si opravdu pomalu nemůže být ničím jistý.
Tak pokud by mohl někdo k tomu něco napsat byl bych moc rád.
Děkuji a mějte se rádi
Renda 07.09.2010


© 2004-2024 Wahlgrenis Zveřejněné materiály jsou chráněny autorským zákonem. Kopírování a šíření jakékoliv části obsahu bez svolení autora je zakázáno.