wahlgrenis.cz



 WAHLGRENIS        

 

...veci mezi nebem a zemi...




     REGISTRACE       Přihlášení

Vždycky jsem měla pocit, že mé tělo je velmi plodné


Draha Wahlgrenis,
ctu vase stranky s velkym zaujetim a mam radost, ze je tu tolik podpory pro to, ze umele oplodneni nemusi byt uplne ta nejlepší cesta.
Pokousime se s manzelem o miminko uz 3 roky, myslim, ze mame velmi pekny uprány vztah, nedovedu si život bez me lasky uz vůbec predstavit.
Vzdycky jsem mela pocit, ze me telo je velmi plodne, ze otěhotním rychle a ejhle. Podstoupili jsme snad všechna mozna vysetreni a bylo mi zjištěno, ze mam vyrazne pozitivni bunecnou imunitu, resp. ze likviduji spermie, jakekoliv manzelovi i
cizi.
Tento problem jsem uz pomoci leku vyresila, ale bohužel, aby se problem nevratil, je dle doktoru nutne pojidat dlouhodobe male davky kortikoidu az do doby, kdy otěhotním. Nejsem z toho moc stastna, ale v tomhle tem doktorum tak nejak duveruju, ze snad vedi, co delaji.
Když se to takhle napise, vypada to celkem jednoznacne, ze mam tendence muze nejak nepřijímat, odmitat, likvidovat, ale když se kouknu do hlubiny sve duse, opravdu tam ty tendence nevidim. Jak uz jsem psala, svého muze z hloubi srdce miluju. Snazim se brat vse jako vyzvu, cvičím jogu, ucim se umet relaxovat, delat věci, co me cini stastnou...
Poridili jsme si uzasne stene a zahrnujeme ho tak velikou laskou, ze si rikam, ze to nejake miminko proste musí driv nebo pozdeji nalakat.
Jedine, co bych mohla videt, jako problem, proc se nam nedari, je skutečnost, ze manzel ma praci, co ho moc nebavi, chtel by ji zmenit, ale zatím uplne nevi, co by chtel delat. Tedy tusi to, ale uplne naplno ještě po te ceste nevysel.
Ja si taky dovedu predstavit smysluplnejsi praci, ale nejak jsem mela pocit, ze
když budu mit to miminko, nemá cenu ted menit praci. Chci si ale zkratit uvazek a nejaky cas venovat praci s problematickými detmi.
Myslite, ze k nam nekdy miminko prijde?
Co myslite, ze jeste muzeme vic udelat?
Mam srdce otevrene a posilam nahoru modlitbu, ze bych byla za dite opravdu vdecna, ale jak clovek muze rust a vyvíjet se bez problemu a průkazek?
Pochopila jsem, ze opravdu dulezite je neporovnávat se s ostatními, kteří třeba otehotni hned, zda se skoro bez zasluhy, ale ono to tak černobíle nikdy není a věci mají sve priciny.
Mejte se krasne a budu Vam moc vdecna, když si v zaplave mailu, co Vam asi chodi, najdete chvillinku i na ten muj...
S pozdravem
Kadalen 12.08.2010

© Wahlgrenis 12.08.2010

© 2004-2024 Wahlgrenis Zveřejněné materiály jsou chráněny autorským zákonem. Kopírování a šíření jakékoliv části obsahu bez svolení autora je zakázáno.