wahlgrenis.cz



 WAHLGRENIS        

 

...veci mezi nebem a zemi...




     REGISTRACE       Přihlášení

Doktoři zkoušeli, jestli je můj vejcovod průchodný a zjistili, že není


Dobrý den,
moc bych potřebovala poradit.
Moc si přejeme s přítelem miminko, jen se nějak nedaří. Dovolte mi napsat můj příběh.
Byla jsem vdaná, mám dcerušku. Potkala jsem dávnou Lásku. Zamilovala jsem se. Zrovna v ten okamžik došlo k něčemu, co není moc hezké. Otěhotněla jsem s manželem. Ale vyšší plán tomu chtěl, bylo to těhotenství mimoděložní a já musela na operaci a vzali mi vejcovod. Tohle možná byla poslední kapka, která mě a manžela rozdělila a já našla útěchu u přítele. Začali jsme spolu žít. Rozvedla jsem se, holčičku mám ve své péči. S exmanželem máme dobré vztahy, on sám už má taky nový vztah a čekájí dítě.
S přítelem se milujeme, moc bychom si přáli miminko, ale zatím se nepovedlo. Loni v říjnu jsem byla na operaci, doktoři zkoušeli, jestli je můj vejcovod průchodný a zjistili, že není. Chtěli mi ho vzít, já jsem ho ale pryč dát nechtěla, neboť věřím i přes jejich závěry (šance otěhotnět je nulová – dle nich), že miminko si k nám cestu najde. Moc bychom si miminko přáli, prosím, poraďte, co máme udělat, aby si k nám našlo cestu? Podaří se to?
Snad si najdete chvíli na odpověď, takových jako já je jistě mnoho.
Děkuji a přeji krásné prázdniny.
Tina 06.07.2010

Milá Tino,
téma miminek je pořád aktuální, to vnímám zcela jasně. Bez ohledu na počasí nebo na politickou situaci. Ovšem miminka to mají jinak. Opravdu si nemyslím, že by šlo o "ty pohyby" nebo spojení buňky A s buňku B. Za vznikem nového života je ještě něco jiného, co je ale pro mnohé nepřijatelné...
Vy ale tohle teď číst nechcete, to je mi také jasné. Chcete mít miminko... Mám pro Vás několik možností:
Buď byste si počkala na další offline konferenci k miminkům , termín zatím vypsán nebyl, můžete se přihlásit na akci věnovanou předostně tomuto tématu nebo se objednáte k osobní konzultaci. Při ní lze totiž odkrýt důvody, proč k Vám miminko momentálně nechce. Dá se s tím i dál pracovat, pokud to samozřejmě bude "průchodné". Ale pokud jste četla můj web - sekci věnovanou miminkům , jistě jste zjistila, že přicházejí i tehdy , když už lékaři vyslovili to jejich absolutní "ne".
© Wahlgrenis 06.07.2010

Milá Wahlgrenis,
děkuji Vám mockrát za odpověď, překvapilo mě, že jste zareagovala tak rychle. Opravdu děkuji.
Souhlasím s Vámi, že početí a následné narození je průnikem mnoha věcí, člověk musí být "připraven" duševně, fyzicky. A tuším, že opravdu nejde jen o spojení vajíčka a spermie. Jde o tu dušičku, která chce přijít, i její termín početí následně porodu si vybírá Ona.
Snažím se to vše brát, jak to přichází, někdy se to daří lépe, jindy méně. Věřím, že když když miminko bude chtít přijít, přijde. Opravdu ráda bych všemu usnadnila cestu.
Ráda bych "zprůchodnila" to, co jsem zablokovala. I přítel je téhož názoru, hodně mě drží a říká, musíme věřit... Tak věříme.
Když jsem Vám poprvé psala, přiletěli na parapet 2 holoubci a zkoumavě si mě prohlíželi... že by znamení???
Opravdu děkuju za slova naděje.
Přeji krásné prosluněné a pohodové dny.
A snad na brzkou shledanou.
Tina 07.07.2010


© 2004-2024 Wahlgrenis Zveřejněné materiály jsou chráněny autorským zákonem. Kopírování a šíření jakékoliv části obsahu bez svolení autora je zakázáno.