wahlgrenis.cz



 WAHLGRENIS        

 

...veci mezi nebem a zemi...




     REGISTRACE       Přihlášení

Synovi neustále vypadává dech - z leknutí, z emočního vypětí, z pláče...


Milá Wahl, přeji krásný den.
Mám, jak jinak, dotaz. Týká se mého mladšího syna.
Vždy jsem otěhotněla, jakmile jsme se s manželem rozhodli, že ano. Vám to nebude znít jako hloupost, já cítím, kdy to vyjde a kdy ne. Je to absolutně přirozené a samozřejmé, jako všechno v přírodě.
Starší syn se narodil přirozenou cestou, rodila jsem s obrovským nezhoubným nádorem na děloze. Snažila jsem se, aby nádor odešel z mého těla přírodní léčbou, ale ani po dlouhé době se to nepovedlo. Šla jsem na operaci. Poté jsem opět otěhotněla. Bylo mi hodně špatně, o hodně víc než u prvního. Hned, jak jsem otěhotněla, zdálo se mé mamince, že u domu lítá v prostoru malé dítě přivázané na provaze. Lítá dokola a nakonec se k hrůze všech dole, zřítí. On měl ale úsměv na tváři a byl šťastný.
Myslím, že to byla holčička. Porodila jsem ji v 16. týdnu, downův syndrom, velká srdeční vada, otok na páteři...
Za rok se mi narodil císařským řezem syn. Je mi neskutečně podobný. Teď je mu téměř 10 měsíců. Neustále mu vypadává dech. Z leknutí, z emočního vypětí, z pláče...
Ano, je to prý u dětí normální, časem to přejde... Ale já mám zvláštní obavy, zda to nemá spojitost s předchozím potratem, ke kterému jsem se rozhodla. S holčičkou jsem se rozloučila noc před tím, mluvila jsem s ní o všem, co mě ke kroku vedlo. Nebylo to lehké rozhodnutí a není to lehké ani dnes.
Děkuji předem za odpověď.
Jsem ráda, že tu jste.
Zuza 26.06.2010

© Wahlgrenis 26.06.2010

© 2004-2024 Wahlgrenis Zveřejněné materiály jsou chráněny autorským zákonem. Kopírování a šíření jakékoliv části obsahu bez svolení autora je zakázáno.