wahlgrenis.cz



 WAHLGRENIS        

 

...veci mezi nebem a zemi...




     REGISTRACE       Přihlášení

Najednou místo smaragdově zeleného světýlka vidím před očima světlo modré


Milá Wahlgrenis,
chci se tě jenom zeptat. Posílala jsem Martínkovi smaragdově zelené světýlko. Posílali nás na neurologii, paní doktorka chtěla mít v jedné věci jistotu a naštěstí se nic nepotvrdilo. Zničehonic najednou místo smaragdově zeleného světýlka vidím před očima světlo modré, nevím, co to má znamenat a co hojí...
Vím, že bílé je universální, růžové hojí duši a je to světlo lásky a smaragdově zelené hojí tělo a posiluje ho, ale tmavomodré????
Umíš prosím poradit?
Díky moc
Orianna 19.06.2010

Milá Orianno,
modré světlo přichází z duchovních světů, je to symbol souznění a podpory shůry. To, že se zelený léčivý proud pod Tvýma rukama transformoval v modrý, je nádherná odměna pro Tebe. Vnímám tady opravdu velké odměny, které k Tobě mohou přicházet. Je zde dokonce i jistý potlesk shůry, zasloužila sis to, ničemu se nediv.
Už kdysi v minulých životech jsi byla hodně daleko, ale teprve po narození Martínka - jak to tak vnímám - budeš schopna tyto informace správně používat. Je to nádherné, hlavně se nenech ničím znejistět. Skrz Tebe přichází něco vyššího, mnohem čistšího než dosud. Uvidíš sama, co se bude časem dít...
© Wahlgrenis 19.06.2010

Milá Wahlgrenis,
při čtení Tvé odpovědi jsem se celá "zježila," mrazení v zádech, prostě krása. Všichni mi říkají, že Martínek je víc "můj" než Pepíno (oni tedy myslí fyzickou podobnost, ale já to vnímám i "nefyzicky") tak na tom určitě něco bude.
Je mi teď krásně, konečně vím, že vše je tak, jak má být. Tlačí se mi do očí slzy a já se jim nebráním.
Víš, měla jsem tendenci Martínka litovat a zacházet s ním více opatrně - přece jen už v tom těhotenství to neměl nejjednodušší (ten hematom, krvácení, dva měsíce prognóza nejistá - ale už tehdy jsem někde uvnitř byla v klidu, věděla jsem že co se má stát to se stejně stane a nemá cenu tomu bránit - samozřejmě bych byla smutná a moc, kdyby se rozhodl odejít, ale neodešel, zůstal s námi a narodil se. Porod taky nebyl žádná sláva, pak ještě komplikace s jizvou (už je skoro zahojená, dlouho se nechtěla hojit a
teď během tří dnů je skoro zatažená). Martínek bojoval s tou žloutenkou a teď ještě to odeslání na neurologii... ale celým Martinovým životem se jako nit táhne - ať to zpočátku vypadá jakkoliv nedobře, já to vybojuju a vyjdu z toho jako silný chlap.
A to je lekce pro mě - nelituj mě mami, naopak mě posiluj, to, co vypadá zprvu děsivě či někdy až beznadějně, takové ve skutečnosti není, někdy dokonce naopak.
Když se to světlo začalo měnit, měla jsem snahu ho vrátit zpět na zelené, než mi došlo, že to tak mám nechat. Jen jsem nevěděla, co to znamená - jediné, co jsem věděla, že to není nic špatného.
Děkuju.
Orianna 20.06.2010


© 2004-2024 Wahlgrenis Zveřejněné materiály jsou chráněny autorským zákonem. Kopírování a šíření jakékoliv části obsahu bez svolení autora je zakázáno.