wahlgrenis.cz



 WAHLGRENIS        

 

...veci mezi nebem a zemi...




     REGISTRACE       Přihlášení

Rande s mojí novou láskou nebylo ve čtvrtek, ale "až" další úterý


Dobrý den paní Wahl,
chvíli už přemýšlím, že Vám napíšu, jak se mám.
Byla jsem u Vás v září minulého roku. Původně jsem za Vámi jela, aby jste mi poradila v mém vztahu s dcerkou, ale všechno se nakonec "zvrtlo" na partnerský vztah.
Byla jsem u Vás v úterý a Vy jste mi tehdy řekla, že ve čtvrtek půjdu na rande s mužem. Byla jsem v té době sama a docela mě to potěšilo. Musím napsat, že rande nebylo tedy ve čtvrtek, ale přesně za týden po návštěvě u Vás, tedy v úterý.
Jak jste řekla, začali jsme spolu chodit, bohužel už si přesně nevzpomínám, jak jste mi dělala výklad na určité měsíce, ale utkvělo mi v paměti, že jste řekla, že se do mě v lednu zamiluje, v únoru pro mě bude něco jako anděl, a v květnu otěhotním. Pořád na to myslím, jak to všechno vyšlo, jak jste to řekla.
Jsem s tímto mužem moc šťastná. Poslední měsíc se ale nějak mezi sebou nemůžeme domluvit. Nevím jak to napsat. On má příležitostně dvě zaměstnání a tak to bylo všechno trošku hektické, byl unavený a protože nebydlíme spolu, tak jsme se třeba dva týdny neviděli, a já zase ze své strany mám pocit, že chci všechno hned, že na něj tlačím a nevím jak se toho pocitu zbavit.
Jak zklidnit svoje myšlenky?
Vím, že všechno je to jen o mých myšlenkách, ale jak to udělat?
Bývá mi po něm moc smutno, vlastně od toho, co jsme spolu začali chodit, jsme byli pořád spolu a já teď nevím, co s tím, že mi je smutno.
Nechci být protivná, jen chci vědět, co je mezi náma za napětí a jak to vyřešit. Proto Vás moc prosím o radu.
Chci být klidná, aby k nám mohlo přijít miminko, chci být pozitivní, ale někdy se mi to nedaří a jdou na mě chmury a bojím se, abych náš vztah nějak nepokazila, jestli se to tak dá napsat.
Myslím, věřím, že všechno je v nejlepším pořádku a tak nechápu samu sebe, proč jsem tak přecitlivělá.
Paní Wahlgrenis, prosím Vás poradíte mi?
Moc si toho vážím a děkuji.
Nashledanou
Jany 27.05.2010

© Wahlgrenis 27.05.2010

© 2004-2024 Wahlgrenis Zveřejněné materiály jsou chráněny autorským zákonem. Kopírování a šíření jakékoliv části obsahu bez svolení autora je zakázáno.