wahlgrenis.cz



 WAHLGRENIS        

 

...veci mezi nebem a zemi...




     REGISTRACE       Přihlášení

Říkala jste, že mám čas na otěhotnění v březnu nebo dubnu


Dobrý den paní Wahl
zdravím po delší době, děkuji za email, už jsem v pořádku, mela jsem zlomený nos, který už je narovnaný možná i lépe.
Tak jsem se k Vám těšila na ty miminka ani nevíte jak. Ale chtěla bych Vám tedy říci, že jsme s Jarčou čarovaly a možná, že jsme opravdu něco změnily.
Jak jste říkala, že mám čas na otehotnení v březnu nebo dubnu, tak ted čekám na menstruaci a stále nic.
Chtěla bych Vás poprosit, nemohla byste nakouknout na tuhle jednu otázečku? Jestli to miminko už přišlo? Snad jsme jeho maminku už odvedli, tak bych byla štastná za to miminko.
Děkuji moc za odpoved
S pozdravem
Iveta 29.03.2010

Milá Iveto,
neodepisuji Vám hned, ale celou tu dobu, od chvíle, co jsem si Váš mail přečetla, jsem vnímala, že maminkou budete. Teprve nyní se k Vaší otázce dostávám a mohu jen potvrdit mé původní dohady.
Stav, který popisujete, vypadá na těhotenství. Nesmíte nyní o ničem pochybovat. Všechno je jakoby pod vyšší ochranou, dozrála jste do určitého bodu, proto právě až nyní jste mohla otěhotnět. Důležité ale je, abyste si k tomuto stavu nepřikládala nějaké své zásluhy. V tomto procesu byste měla být tou nejmenší, nejpokornější a jen vnímat, co se s Vámi děje. Určitě nic neměňte, nikomu nic nenakazujte ani nerozkazujte. Teď bude všechno jinak, ostatně to je přeci ten Vámi vytoužený "jiný stav"... Těšte se, v okamžiku jeho vyvrcholení si pochováte vlastní miminko.
Moc Vám to přeju.

© Wahlgrenis 29.03.2010

A ještě něco:
Všimla jste si, že Váš dotaz je uložen pod číslem 2888?
Přeju hezký den
© Wahlgrenis 29.03.2010


© 2004-2024 Wahlgrenis Zveřejněné materiály jsou chráněny autorským zákonem. Kopírování a šíření jakékoliv části obsahu bez svolení autora je zakázáno.