wahlgrenis.cz



 WAHLGRENIS        

 

...veci mezi nebem a zemi...




     REGISTRACE       Přihlášení

Rok 2010 je rokem odměn pro ty, co si to opravdu už zaslouží


Milá Wahlgrenis,
píšu ti, abych se podělila o dvě hezké zprávy. Mám ve svém okolí dvě ženy, které moc dlouho toužily po dětech. Jedna už dokonce na umělé oplodnění chodila, byla 2x a nic. Naše oznámení o druhém děcku obrečela - ale to už byla krátce těhotná, jen to nevěděla. A nejlepší na tom je, že přirozeně, miminko si přivezli z dovolené v Egyptě. To je švagrová. Má poněkud jiné priority než já - módní účes, třikrát týdně posilovna, nesnesla by být tlustá apod. Ale asi na sobě musela zapracovat, když se k nim nakonec miminko vydalo...
A druhá je má troufnu si říct nej kamarádka, známe se přes dvacet let (kdysi jsi mi na ní vykládala i plástve, vyšlo ti, že si najde staršího, cizince se synem. Její partner je starší o 8 let, syna má a jeho dědeček byl tuším Francouz...)
Ta holčina před deseti lety vážila 168 kg, pak zhubla 70 kg a to asi neměla dělat. Rok menstruovala, totálně si rozhasila kolena. Pak se seznámila s tímhle člověkem a jak to tak bývá, zatoužili po společném človíčkovi. Rok to tak nějak neřešili, pak už se začali snažit cíleně, další dva roky bez úspěchu. Dokonce už mluvili i o umělém oplodnění, ale než tam stihli dojít, tak mi přišla textovka "budeš tetička..."
Jsem za to moc ráda, ona bude skvělá máma, má veliké srdce a spoustu lásky k rozdávání.
Působí to na mě dojmem, jako by rok 2010 byl rokem odměn pro ty co si to opravdu už zaslouží, kteří si prošli soukromým peklem (švagrovka se snažila přes rok a půl, což není nic extrémního ale pro ženskou který už bylo třicet to musí být šílený) a kamarádka se snažila dobře tři roky.
Ani jedné jsem to umělé nevymlouvala, věděla jsem, že to nemá cenu a že na to, že to tak není dobře, si každý musí přijít sám. Ale stejně mám ohromnou radost, že obě čekají a obě tak, jak se má. Švagrová bude mít chlapečka v červenci, kamarádce vychází termín někde na začátek prosince a tu cítím na holčičku.
Takže se měj moc krásně.
My máme termín přesně za dva měsíce...
Orianna 24.03.2010

© Wahlgrenis 24.03.2010

© 2004-2024 Wahlgrenis Zveřejněné materiály jsou chráněny autorským zákonem. Kopírování a šíření jakékoliv části obsahu bez svolení autora je zakázáno.