wahlgrenis.cz



 WAHLGRENIS        

 

...veci mezi nebem a zemi...




     REGISTRACE       Přihlášení

Dušička si svou cestu rozmyslela?


Drahá Wahlgrenis,
píšu Ti v strašných slzách.....
Píšu za sestřičku, byly jsme na Tvém semináři v Prachaticích , já jsem těhotná, k sestře měla dušička podle plástvích přijít v červnu ... Ale je taky těhotná, psala jsi jí, že to vypadá na holčičku. Ona žije s velkou pokorou, na nikoho se nikdy nehněvá, nepovyšuje a přesto se stalo nebo stane, nevím, něco hrozného.
Začala krvácet, tak jela do nemocnice, kde jí řekli, že miminko má jen slabé srdíčko a že to vypadá na hrozící potrat.
Wahlgrenis, chtěla bych vědět, proč se to děje, proč dušička přišla a snad si cestu rozmyslela? Ještě je tu naděje, že si příroda sama poradí, ale já se bojim toho horšího...
Nechce se mi věřit, proč se jí to děje, sama bych se od ní měla učit... Ona jí zdravě, nikdy nepila alkohol, nekouřila, žije s pokorou, nevím, kde je chyba, hrozně to bolí.
Wahlgrenis, děkuji Ti.
Daniela 27.02.2010

Milá Danielo,
velice dobře si na Tvou sestru i na slova, která jsem jí v Prachaticích říkala, pamatuji. Byly tam trochu zvláštní energie, přivřené boží oko. Na mne to v tu chvíli působilo tak, že ještě bude muset projt nějakou zkouškou, něco o sobě prokázat, jako by mělo dojít k nějaké zásadní konfrontaci. S tím odjížděla. Pak od ní přišla zpráva, že je těhotná. Ano, je možné teď očekávat jakýkoliv vývoj.
Ovšem nepřipadá mi to na konec těhotenství, pouze je to důrazný vykřičník. Tvá sestra by měla zcela absolutně přijmout svoji novou roli, roli mateřskou. Je složitá doba, ale peníze by teď neměly pro ni být prioritou. Potřebovala by se od své profese vzdálit a uvažovat jenom o sobě a o budoucím miminku. To je pro ni nejdůležitější. Možná na ni působí stresově nějaké události v práci, anebo nějaký člověk. Teď by měla být hlavně sama sebou.
Nechci tady říkat všechno, co by se mělo stát. Ona je tím, kdo řídí její život, záleží na tom, jak se rozhodne, ale šance pro miminko tady určitě je. Možná zůstane několik dní v nemocnici, ale holčička by ještě mohla dostat šanci. Už v mé první odpovědi Tvé sestře bylo naznačeno cosi o změně směru. Práce by se měla dostat nyní na vedlejší kolej.
Přeju všechno dobré, ne, přeju to nejlepší, co teď je možné přát...
© Wahlgrenis 27.02.2010

Drahá Wahl,
práve som si prečítala zúfalý odkaz od Daniely, tak možno jej to vleje tochu nádeje:

Milá Daniela,
pred 22 mesiacmi sme v rodine zažívali podobný príbeh. Sesternica, pre mne ako sestra v 4-tom mesiaci tehotenstva začala silne krvácať. Práve so mnou telefonovala a zrazu výkrik: "Krvácam!"
Okamžite záchranka, okamžite prevoz na sálu, informácia, že sa blíži potrat, máme byť pripravení. Nechcelo sa mi to veriť. Na toto dieťatko čakali s manželom 7 rokov. Volám švagrovi a sestre, že ak je to dovolené, nech posielajú sesternici a babätku reiki. Ja, v duchu som posielala dieťatku lásku, hovorila som mu, že sa naňnho tešíme, že ho ľúbime. Celá bližšia rodina sme im posielali lásku.
Sesternica vlastní kadernícky salón. Diár mala preplnený vždy. Aj v sobotu. Prišlo zastavenie. Nechápala to.
Aj v nemocnici, keď sa dostala z prvého šoku, mala starosť o klientky. Rázne som jej zakázala akékoľvek myšlienky na prácu. Zobrala som jej telefón, skôr nasilu ako dobrovoľne a začala vybavovať jej agendu. Nie som kaderníčka, som ekonómka.
Začala som zháňať kaderníčku, bolo mi jasné, ak to dobre dopadne, do pôrodu už pracovať nebude. A platby bude treba z niečoho uhrádzať. Sesternica nebola na tej istej vlne ako Kamila, jej som priamo nemohla povedať, len naznačovať, aby pochopila. Podarilo sa.
Dnes má Bruno 18 mesiacov, som jeho krstná mama a je to ten najkrajší chlapček na svete.
Milá Daniela, spolu to dokážete. Tam práca naozaj nemá čo robiť.
Budem na Vás a bábätká myslieť s láskou. Veľmi Vám držím palce. Ty ale Danielka, nezabúdaj na seba.
Tiež som s Vami bola v Prachaticiach ...
Wahl, s malym Brunom som prijela na chvilu do Breclavi .
Danka 27.02.2010

Drahá Wahlgrenis,
dekuji Tobě i Dance za krásná slova! Moc si toho vážím.
Máme novou naději.
Tyto informace a ten vykřičník jsou ale i pro mě, já v tom všem zapomínam na svý miminko a taky nemám vyhráno.
Práce jde stranou, opravdu tady nemá co dělat.
Ještě jednou moc děkuji.
Napíšeme brzo, jak to vypadá.

Daniela 27.02.2010

Drahá Wahlgrenis,
píšu Vám po hodně dlouhé době, jak to s miminkem dopadlo. Bohužel o miminko jsem přišla.
Velmi jsem se snažila udělat vše správně tak, jak jste mi naznačila, ale holt jsem si tuto zkušenost prožít musela. Nezlomilo mě to, naopak leccos jsem pochopila a nějak se uklidnila. Vše se děje, tak jak má. A jsem si vědoma, že mi i tato zkušenost něco dala a já se posunula o obrovský kus cesty.
Myslím, že jsem vyladila všechno, co se v plástvích objevovalo. Pluju si hezky na té vlně a je mi dobře.
Cítím obrovskou lásku k mému příteli, za kterého se v červnu vdám. Máme krásný vztah, plný radosti a smíchu. Jsem opravdu šťastná jak s ním, tak sama se sebou.
Tak Vás chci moc poprosit, jestli byste se koukla do pláství, zda už se tam ty špatné energie nevyskytují, zda je ten můj posun vidět a jestli se k nám miminko chystá?
Nikdy jsem Vám k tomuhle příběhu neřekla jednu možná zásadní věc.
Než jsem tenkrát došla v Prachaticích na řadu v osobních výkladech, procházela jsem labyrint se stejnou otázkou - kdy přijde miminko. Při procházení mi hlavou proběhlo, ty už těhotná jsi a když jsem došla do té poslední chodby, kde se má odpočinout, slyšela jsem Věru a malého Jirku, jak se baví o potratech.
V plástvích Vám to ale nevyšlo, tak jsem tomu nedávala žádnou váhu, ale dnes zpětně si říkám, že to rozhodně nebyla náhoda.
Budu Vám moc vděčná za jakoukoliv odpověď.
Děkuji.
Kamila 21.04.2010

Dobrý den Wahl,
psala jsem Vám 21.4. k pokračování příspěvku ze dne 27.2.2010 Dušička si svou cestu rozmyslela?
Neodpověděla jste. Chápu, máte toho moc a podobných dotazů chodí mraky.
Chtěla bych Vás jen poprosit, pokud je to možné, zařadila byste alespoň můj dotaz do offline konference 11.6.2010.
Děkuji.
Kamila 01.06.2010

Otěhotněla jsem přesně, jak jste řekla
© Wahlgrenis 29.07.2010


© 2004-2024 Wahlgrenis Zveřejněné materiály jsou chráněny autorským zákonem. Kopírování a šíření jakékoliv části obsahu bez svolení autora je zakázáno.