wahlgrenis.cz



 WAHLGRENIS        

 

...veci mezi nebem a zemi...




     REGISTRACE       Přihlášení

Když se nebudeme milovat, nebudu zklamaná z toho, že miminko nepřišlo


Milá Wahlgrenis,
měla bych na tebe prosbičku, mám v sobě nějaký blok a nevím, jak se ho mám zbavit. S manželem se snažíme o miminko, ale já se s ním již delší dobu nedokážu milovat. Nějak jsem si vsugerovala, že když se nebudeme milovat, tak nebudu zklamaná z toho, že miminko nepřišlo. Manžela moc miluju a vím, že mu tím moc ubližuju, ale nemohu si pomoci a vlastně si tím ubližuju i sama sobě. Ten blok mám již přes půl roku a za tu dobu jsme se milovali asi čtyřikrát.
Přemýšlím jak z toho ven a nevím, prosím, pomůžeš mi? Napadlo mi navštívit i nějakého psychologa, ale nemám z toho dobrý pocit. První, co mě napadlo bylo, že napíši Wahlgrenis, a tak píši. Jsem ve slepé uličce a nevím kudy kam.
Wahlgrenis, budu ti moc vděčná za jakoukoliv odpověd.
Děkuji.
Petra 28.01.2010

Milá Petro,
připadá mi, že se už delší dobu motáme na jednom místě. Všechno je to o lásce. Nejprve o lásce k sobě, dokázat přijmout sami sebe a jako největší prioritu vnímat své tělo. Neschovávat se za nikoho a za nic. Jakmile se se svým tělem dokážeš naladit, pak jsme u dalšího krůčku, kterým je sdílení tohoto pocitu s partnerem, který by to měl mít podobně.
Láska v sobě zahrnuje i tu intimní část, většina živých tvorů to tak má, proto bys měla během milování vnímat maximálně to, co je mezi Vámi. Objetí a splynutí jsou jen vrcholky té pyramidy. Ale nahoru se nedostaneš bez zvládnutí těch základních schůdků, na kterých jsi Ty, resp. Tvoje tělo. Nepochybuj o sobě, přijmi tu ženu v TObě, která tam někde hluboko spí. Nedostala prostor, ani se nedivím, že se nemůže stát matkou. Nic není náhoda...
© Wahlgrenis 28.01.2010

Milá Wahlgrenis,
máš pravdu, mám problémy se svým tělem, přibrala jsem po užívání antokoncepce, se kterou jsem měla velké problémy, a to jsem nepřibrala ale vykynula. Vím, že mě manžel stále miluje takovou, jaká jsem, i když jsem přibrala, jemu ta kila nevadí. ale mně ano... Já ted chodím cvičit a cítím se skvěle, musím se naučit mít ráda sama sebe, už jsem malinko zhubla, ale o tom to asi také není, že?
Snad to dokážu, děkuji moc za odpověd, snad jsem ji správně pochopila. Jsem takové ošklivé káčátko a má ze mě být labuť?
Mám se cítit více sexy? Mám se jinak oblékat? Já třeba nenosím sukně, to bych asi také měla změnit, nosím jen kalhoty a sukně je tak ženská... Mám o sebe asi i více pečovat a nejen cvičením.
Wahlgrenis, moc děkuji za odpověd.
Petra 28.01.2010


© 2004-2024 Wahlgrenis Zveřejněné materiály jsou chráněny autorským zákonem. Kopírování a šíření jakékoliv části obsahu bez svolení autora je zakázáno.