wahlgrenis.cz



 WAHLGRENIS        

 

...veci mezi nebem a zemi...




     REGISTRACE       Přihlášení

Je potrat největší hřích?


Drahá Wahl,
četla jsem následující slova významného ruského badatele a učitele Nikolaje Levašova o jeho přesvědčení, že potrat je největší hřích ze všech.
Když je proveden potrat, duše která vstoupila do oplodněného vajíčka ztratí možnost vytvořit si nové fyzické tělo z biomasy a také nemůže vytvořit energetický kanál pro návrat nazpět (jako se děje, když člověk zemře z přirozených příčin).
Jenom v případě, že duše je vysoce vyvinutá a vlastní mentální těla, může si vytvořit kanál pro návrat nazpět do úrovně ze které přišla a zachránit se tak z pasti.
Jestliže duše nemá mentální těla, stane se kořistí bytostí z éterické nebo nižší astrální úrovně.
Tito predátoři ji snědí a všechen evoluční potenciál nasbíraný za předešlé inkarnace se ztratí nadobro.
Mnoho mladých žen, které podstoupily umělé přerušení těhotenství z určitých příčin, nebylo v době podstoupení zákroku natolik duchovně vyzrálých, aby si uvědomily hřích, který páchají na duši vstupující do oplodněného vajíčka, nikdo je z duchovního hlediska nepoučil.
Kdyby znaly důsledky svého činu a byly duchovně poučeny, určitě by si vše rozmyslely.
Mnohé si to uvědomují až později, třeba po mnoha letech, když už je pozdě.
Jak s tím naložit?
Co mohou tyto ženy udělat, aby očistily svou karmu?
Pomůže třeba odpouštěcí dopis?
Nebo něco jiného?
Nebo už nic?
Předem děkuji za možné poučení pro stávající, budoucí a vůbec všechny maminky a ženy.
Sylva 09.06.2011

Wahl,
ještě pro doplnění zasílám slova Nikolaje Levašova:

Člověk má fyzické + 6 jemnohmotných těl, astrální se opět dělí na 2.
Při narození jsou ale všechny kromě etherického "vypnuty" (bez saturace příslušnými primárními hmotami), a člověk je aktivuje během života - nejdříve astrální (kolem 6-10 roku), pokud se to podaří, tak vyšší astrální (17-23), pokud se to podaří, tak 1. mentální (nejdříve 30+) atd.
Při početí se protuneluje "tunel" do některé ze sfér země, a nějaká esence se dostane sem.
Ale musí na to vynaložit určitou část síly - evolučního potenciálu.
Naopak v okamžiku smrti se zase "protuneluje" tunel do sféry, odpovídající vývojové "úrovni" esence v okamžiku smrti.
Vývojovou úrovní se rozumí úroveň aktivace a saturace jemnohmotných těl primárními hmotami.
Cílem života tedy je hlavně získat zpět část "síly", o kterou esence přišla při inkarnaci, a posunout vývoj dále, aby při odchodu byla duše na vyšší vývojové úrovni než před inkarnací, a tím se posunul její vývoj kupředu.
Jedině v inkarnaci esence může posunovat svůj vývoj směrem kupředu.

Co z to například plyne:
- proč nepít alkohol: každým douškem alkoholu člověk přijde o kousek evolučního potenciálu, doslova si "usmaží" kousek mozku, nejen na fyzické úrovni. Alkohol je jedna ze sociálních zbraní kterou paraziti implementovali za účelem eliminace genetického potenciálu.

- proč neužívat psychoaktivní drogy: tyhle psychoaktivní molekuly vyvolají masivní "dieoff" mozkových buňek, což vyvolá zvýšený průtok primárních hmot z "jemnohmotných" těl buňěk skrz mozek, což vyvolá dočasné "protržení" bariéry do jemnohmotných úrovní, ale je nebezpečná zkratka, která zavírá možnost "pravé cesty" vývoje.

- proč je potrat horší zločin než vražda: pokud se provede potrat, esence přivtělená v auře matky nemá možnost získat zpět "síly" vynaložené na prolomení bariér mezi sférami, a pokud nebyla dostatečně "silná" před inkarnací, nemusí mít dost sil na průchod zpět do bezpečných sfér, a může se stát obětí astrálních predátorů, což znamená evoluční smrt - konec existence duše a veškerého jejího potenciálu.
Hezký den,
Sylva 09.06.2011


© 2004-2024 Wahlgrenis Zveřejněné materiály jsou chráněny autorským zákonem. Kopírování a šíření jakékoliv části obsahu bez svolení autora je zakázáno.