wahlgrenis.cz



 WAHLGRENIS        

 

...veci mezi nebem a zemi...




     REGISTRACE       Přihlášení

Dnešní ženy nemají mít děti?


Milá Wahlgrenis,
ráda bych se Tě zeptala na Tvůj názor. Budu stručná.
Moje skvělá učitelka jógy nám na jednom kurzu řekla, že by dnešní ženy neměly mít děti. Prý když je počneme, tak sem ty dušičky musí, ale ve skutečnosti sem nechtějí.
Umělé oplodnění, to už vůbec, ale to chápu...
Stále na to myslím, jak si to vysvětlit, jak to myslela.
Říkám si, že kdyby někteří rodiče byli tak uvědomnělí, že nechtějí děti pro záchranu ...?(čeho)?...., tak to jsou Ti, kteří by je zrovna mít mohli.
Taky si říkám, jestli toto tvrzení není proti životu jako takovému.
Je mi to tak líto.
Mám dvě malé děti.
Chce se mi brečet...
Tuto učitelku mám moc ráda, hltám každé její slovo, učí nás pracovat hlavně s dechem, vede různé meditace, tance, cvičení.
Myslíš, že je to pravda?
Proč se mě to tak dotklo, chápu to jen napůl?
Krásný advent přeje
vanilka 07.12.2010

Wahl.
prosím, nevím, kdy a jak budeš odpovídat, každopádně tohle je můj názor:
Myslím, že je to celé jen posunutá - poněkud nepřesně - interpretace.
Duše si vybírá v životě před životem svůj osobní scénář, tedy - kam se narodí a s jakým cílem.
V rámci transformace musí být zde na Zemi právě taková skladba lidí - i bytostí dalších, abychom to tentokrát zvládli a nedopadli, jako tehdy před cca 90 000 lety - nebo kdy /"čas, který není"/ v Atlantidě.
V tomto směru každé vítané početí je dar a odpovědná - svatá povinnost.
Každé nevítané početí pak má svůj osud.
To jsou ty opuštěné děti, atd... i tam je ale záměr Universa, i zde se rodí pomocníci a strážci, nosiči světla a Ti, kteří nás povedou.
I zde se rodí indigové, duhové a křišťálové děti.
A tady je prostor pro to, aby neplodný pár Universu pomohl v tom, že si vybere dítě k adopci.
Něco o tom vím, sama mám adoptovaného syna, a teprve po drobkách v průběhu let jsem shledávala karmické a inkarnační souvislosti, souvislosti mezi mnou a mým mužem a jeho biologickými rodiči, mezi našimi rodiči a jeho prarodiči apod.
Dost jsem "koukala", ty věci fungují, jen my to občas nechápeme a rozum nebere.
Jakékoli "umělé" početí, tedy buď s pomocí umělých metod, nebo lámání přes koleno, kdy žena má předepsanou celou škálu chemie - léků, které jí k tomu mají pomoci - jakoby násilím a proto řádu věcí - Universu - jakoby vynucují početí.
To měla patrně na mysli ona cvičitelka.
A to by fakt být nemělo.
Tito lidé - takto zplození, bez energie lásky a sexu, pouze v chladném, vědeckém prostředí racionality, rukama odborných laborantek,.. mají zcela jinou energii a vibrační úroveň,... už se o tom na stránkách Wahl popsalo dost,... tito lidé by se totiž jakoby dobrovolně nerozhodli sem na Zem jít.
A nikdo ještě nezjišťoval, jak je to s dušičkami při umělém početí - kdy se do vajíčka na sklíčku jehlou vpichuje spermie.
Tam - zdá se, dušičky chybí, resp. je to z duchovního hlediska jakýsi projekt katarze - trestu, protože oplodněná vajíčka hynou, zůstává jedno či dvě jako zárodek.
Energie se tedy znovu jakoby do Universa vrací, jen část jí zůstává.
Věc ještě komplikují tzv. paralelní duše,.. transformace už je v běhu a bude probíhat několik generací,.. vždycky se bude ale jednat o zvýšení vibrační úrovně planety Země, tedy světla a lásky.
Roboty nemohou nahradit lidi.
Už jsme viděli mnoho dětí, na první pohled zdravých, které se narodili ze zkumavky.
Nikde se ale moc nepíše o tom, jak to vypadá s jejich zdravím, duší, potomky,.... někde jsem četla, že tyhle bytosti vlastně nevědí, kam patří,.. neumím to vysvětlit tak dobře, jako Wahl, nicméně cítím, a už tehdy, kdy nám to před mnoha lety bylo nabízeno, že tohle - tedy metoda dětí ze zkumavky - je rouhání a není správná cesta, protože popírá řád věcí a vesmíru.
I neplodný pár má zde určitý úkol, záměr,... a cesta adopce je velmi těžká,... nicméně v rámci řádu věcí,..
Přijetí životních lekcí, jejich pochopení, odvaha a touha člověka na sobě pracovat a přiblížit se ke světlu a lásce, k duchu, ... je mimo jiné v pokoře přijetí a umožnění.
Babička říkávala: Člověk míní, Pán Bůh mění.
Olga 08.12.2010


© 2004-2024 Wahlgrenis Zveřejněné materiály jsou chráněny autorským zákonem. Kopírování a šíření jakékoliv části obsahu bez svolení autora je zakázáno.