wahlgrenis.cz



 WAHLGRENIS        

 

...veci mezi nebem a zemi...




     REGISTRACE       Přihlášení

Barevné dny


Už to bude nějaký ten rok, co jsem začala vnímat, že ke mně chodí informace jinak než jen v podobě slov. Symboly jsou všude kolem nás, jen nejsou na první pohled zcela čitelné. Je jich mnoho, pokud se naladíte na správnou vlnu, nemůžete je přehlédnout.

Barevnou vibraci jednotlivých dní jsem vypozorovala v době, kdy jsem pravidelně každý den vycházela z domu do práce. Podotýkám, že se vždy jednalo o můj aktivní posun, tedy buď pěšky nebo městkou hromadnou dopravou. Za volantem řidič musí vnímat dopravní situaci, stav vozovky a jiné věci. Má se především soustředit na jízdu...

Jak zjistíme, jaký barevný den právě je?

Důležité je nesnažit se o nic násilně, nenutit se do pocitů, ale nechat k sobě jednotlivé symboly přicházet zcela přirozeně. Základem je "plout" životem. Samozřejmě na uších není vhodné, pokud chceme tyto symboly zažít, mít sluchátka. Tím se vnímání okolního světa výrazně omezuje.
Počkáme si, co nás barevně upoutá. První podnět je jako magnet, nemůžeme ho přehlédnout. Může to být například výrazná kabelka paní, která právě prochází kolem.
Od tohoto prvního barevného impulsu se oči posunou k dalšímu objektu, který je ve stejné barvě. Může se stát, že právě kolem projede auto ve stejné barvě, jakou jsme předtím zaregistrovali. Ale je úplně jedno, co to bude (školní aktovka malého dítěte, klobouk, kšiltovka...)
Postupně zjišťujeme, že už to nemohou být náhody. (A nejsou!)
Prvky v té barvě, která nás zaujala, nám jakoby vstupují do cesty, není možné je už přehlédnout.
Je jasné, že právě v této barevné vibraci bude laděn celý den.
Není možné se ale řídit podle první a jediné barvy, která nám vstoupí do cesty. Důležitá zde je právě ta pocitová štafeta, je to totiž, jako by si jednotlivé barevné prvky předávaly pomyslnou štafetu, jako by náš zrak putoval právě po těchto prvcích. Nic není náhoda.

Tyto barevné symboly ale působí na každého jinak, to znamená, že pokud dva lidé půjdou ve stejnou dobu po stejné trase, na každého promluví něco jiného. Proto tato vibrace je vždy pro konkrétního jednotlivce, ne pro celek. Každý má svůj den naladěný jinak.

Barevné vibrace

BÍLÁ
Přestavuje neutrální zónu. Znamená to, že bychom tento den neměli příliš vystrkovat "své růžky". Snaha splynout s okolím, neupozorňovat na sebe, nebýt středem pozornosti. Je možné, že máme nějaký plán, který by zatím neměl přijít na veřejnost.

ŽLUTÁ
Energetický náboj, síla v nás, vítězství, radost, optimismus. Teplo, může povolit napětí, které nám nedovolovalo jít dál, tam, kde nebyla možná komunikace, je pravděpodobnost zásadní změny k lepšímu. Jistota a sebejistota, nepochybovat o sobě, není důvod.

ORANŽOVÁ
Sexuální podtext, ozývá se vnitřní žena (muž) v nás, je zde potřeba více se projevit navenek, zájem o druhé pohlaví, touha zaujmout. Naladění na partnerskou vlnu, neuzavírat se do sebe, vnímat také potřeby partnera.

RŮŽOVÁ
Láska, bezvýhradná. Milujeme a stejně tak chceme být milováni, ovšem ten druhý nějak chybí. Je zde spíše touha po lásce než vlastní naplnění.

ČERVENÁ
Láska k druhému člověku, naplněná, bez pochyb, je zde jasná odezva, partner to má podobně jako my, city opětované, nepochybovat o ničem.

FIALOVÁ
Vyšší napojení, správný směr, kudy se vydáváme, neodchylovat se, nevymýšlet nic, co by mohlo cestu zkomplikovat. Mohou se dít zázraky, ničemu se nedivme.

MODRÁ
Vyšší ochrana shora, andělé, ochránci v případě krize podrží, všechno je v pořádku, žádné obavy.
Čím je modrá barva světlejší, tm je vyšší ochrana intenzívnější.

ZELENÁ SVĚTLÁ / TRÁVOVÁ
Příliv nové energie, nové projekty vyjdou, všechno je v nejlepším pořádku, plány se daří, nevracet se zpět. Svítí "zelená".

ZELENÁ / ROPUCHOVÁ
Pozor na nepříjemnost v našem okolí, někteří lidé se mohou tvářit, že jsou na naší straně, ale přitom mohou zradit. Je pravděpodobný zvrat ve vývoji, který jsme neočekávali.

ZELENÁ / KHAKI
bojovný (vojenský) náboj, hrozící konflikt, případně jasná krize, kterou nebude možné jen tak zvládnout. Důležité je nebojovat, uklidit zbraně.

HNĚDÁ
Uzemnění, žádné sny, žádné vzdušné zámky, měli bychom slétnout z nebe zpět na zem a věnovat se povinnostem, které nejspíš zůstávaly trochu stranou. Finance, práce, účty...

BÉŽOVÁ
Neutrální vibrace, nezájem cokoliv řešeit, upozorňovat na sebe se nevyplácí, klid, žádný konflikt nebude, pokud zůstaneme sami sebou.

ŠEDÁ
Máme jasný problém, něco se děje, co není úplně v pořádku. Bylo by dobré vrátit se zpět na správnou cestu. Je to jasné varování.

ČERNÁ
Krizový den, je pravděpodobné zásadní zastavení, nic není podle našich představ, deprese, poklop, kdy nic není možné dělat. Nic hezkého nečekejme.


Kombinace

ČERVENO-ČERNÁ
Krize v lásce, žárlivost, žárlivecká scéna, hádka, násilí, odhalení nevěry.

ČERNO-BÍLÁ
Nic není jen bílé nebo jen černé, rada, abychom poslouchali i názory druhých, pravda může být jinde, než si momentálně myslíme.

RŮŽOVO-ČERNÁ
Odvrácená strana lásky, rozchody s milovanou osobou, krize, tato kombinace skrývá i pravděpodobnost odchodu ze života člověka, na kterém nám záleží.
© Wahlgrenis 10.02.2010

Wahlgrenis!!
Děkuji Ti za dnešní článek o barevných dnech, máš velkou pravdu.
Dnes ráno spolupracovnice, která obvykle chodívá oblečená celá v bílém, měla jako obvykle vše bílé - až na ponožky. Ty měla zářivě oranžové.
Já odpoledne po příchodu domů jsem si na sebe bez přemýšlení oblékla oranžové kalhoty... a dost často nosívám poslední dobou i oranžové tričko, ale dnes ho nemám, dnes mám červené, je to tlumenější červená, tedy přibližně jahodové.
Ale: čaj jsem si uvařila do žlutooranžového hrnečku ... a pak se kouknu na Tvůj web a první, co na mě vykoukne jsou Barevné dny...
Stejně jako jsem neomylně sáhla právě po těch oranžových kalhotách, stejně tak mě to neodolatelně lákalo si udělat čaj jedině do oranžového hrnečku, a to mám hrnečků mnoho.
Takže já mám dnes oranžový den, nevím, co to tedy o mně vypovídá...
Hannah 10.02.2010

Ahoj milá Wahlgrenis,
srdečne Ťa pozdravujem.
Potešila si ma svojimi vetami o farebných dňoch. Vnímam to ako Ty už dlhšiu dobu a svojím článkom si mi pohladila dušu.
Ďakujem
Jana 10.02.2010


© 2004-2024 Wahlgrenis Zveřejněné materiály jsou chráněny autorským zákonem. Kopírování a šíření jakékoliv části obsahu bez svolení autora je zakázáno.