wahlgrenis.cz



 WAHLGRENIS        

 

...veci mezi nebem a zemi...




     REGISTRACE       Přihlášení

Mám v sobě dar, o kterém ještě nevím


Ahoj Wahlgrenis,
je to pár týdnů, co jsem objevila Vaše stránky.
Neustále se tady vracím a pročítám příběhy a také odpovědi na ně. Dodala jsem si odvahu a rozhodla se Vám také napsat.
Moc mi totiž připomínáte člověka, který mi byl moc drahý. Byl to můj duchovní učitel a rádce. Provázel můj život dlouhých 5 let, kdy mi byl mnohokrát oporou i rádcem. Měl také dar.. viděl věci, které se stanou. Píši o něm v minulém čase, takže asi tušíte, že už není. Byl nevyléčitelně nemocný a jednoho dne z mého života prostě zmizel. Zvláštní je to, že s ním v duchu pořád rozmlouvám. Mám ho tak nějak pod kůží a v srdci. Vím, že patřil k lidem, které mi osud poslal. Měl můj život posunout někam jinam. Svůj úkol splnil na 1 a pokračoval ve své cestě dál. Cítím, že mi tady ze sebe něco zanechal. Těžko se to vysvětluje, ale opravdu jsem se změnila. Mám silně vyvinutou intuici.
Měla jsem sen, ve kterém mi můj těžce nemocný otec říkal, že mluví s mrtvými lidmi. Když jsem za ním ráno jela. Našla jsem jej, jak se říká, za 5 minut 12. Takových snů jsem měla více. Asi 10 let zpátky se mi zdálo, že stojím před nějakou porotou či soudem.tam za mnou po levé straně stál můj manžel. Po pravé skupinka lidí v oblecích a já šla k nim. Ty lidi postupem času poznávám. Manžel byl smutný.. přišlo mi to jako můj rozvod. Jedna léčitelka mi dříve řekla, že mám v sobě dar, o kterém ještě nevím, ale údajně ho objevím a budu ho rozvíjet. To stejné mi řekl i ten můj přítel a rádce. Momentálně mám pocit, že se v mém životě stane nějaká změna. Cítím, že nastává pro mě důležité období. Necítím strach. Vím, že mám své ochránce, kteří jsou tady se mnou. Občas s nimi komunikuji pomocí kyvadélka. Mám mezi přáteli více duchovních lidiček a často vyhledávám jejich společnost. Ten již dříve zmíněný mi jednou řekl, že můj čas teprve přijde.. neustále přemítám o tom, jak tato slova myslel. Tak nějak trošku cítím, že by to mohlo souviset s prací. Nějak se pořád nemohu rozhodnout, kterým směrem se vydat. Starám se o rodiče.. oba těžce nemocné již 9 měsíců. Občas u toho dělám brigádu ve své předchozí práci a k tomu mám ještě jednu pracovní aktivitu v jedné firmě. S tatínkem je to poslední dobou hodně špatné. Většinu času tráví po nemocnicích, s mámou jsou moje vztahy složitější, i když musím říct, že od té doby, co o ně pečuji, se to hodně zlepšilo. Nejspíš máme obě za úkol si vše vyjasnit, dokud máme čas..
Vím, že tady máte spoustu dotazů a nejde vyhovět všem, ale byla bych vděčná za pár řádků. Možná můj text působí trošku zmateně.. Psala jsem přesně ta slova, která mi momentálně proběhla myslí. Pokud si čas nenajdete ..pochopím to. Děkuji a přeji krásné vánoční svátky a nový rok.
Lenka 20.12.2009

© Wahlgrenis 20.12.2009

© 2004-2024 Wahlgrenis Zveřejněné materiály jsou chráněny autorským zákonem. Kopírování a šíření jakékoliv části obsahu bez svolení autora je zakázáno.