wahlgrenis.cz



 WAHLGRENIS        

 

...veci mezi nebem a zemi...




     REGISTRACE       Přihlášení

Můj bývalý šéf žárlí na mého přítele


Milá wahlgrenis,
čtu tvé horoskopy každý týden, a hledám odpověď na své sny , nevím, kam ti poslat odkaz, tak to zkouším na tvůj email, snad mi bude odpovězeno.
Je to víc jak rok, co jsem po 9 letech změnila zaměstnání, a už moc dlouho se mi zdá o mém bývalém zaměstnavateli, ale on ke mně mluví, a jeho slova jsou jen o hubnutí. Nejsem hubená, nějaká kila potřebuji zhubnout, ale nevěřím, že by to
ten sen znamenalo....
Jednou mi ve snu ukazuje, jak musím zhubnout, jednou mi dává najevo, jak chci staršího muže (což on je), ale že jeho mít nebudu.. ale já ho ani nechci, ten pracovní vztah jsem ukončila a myslím, že i v pravý čas... (jsem rozvedená, mám přítele, on o něm ví...když to zjistil, dělal mi takové problémy, že jsem musela odejít..)
Co to znamená? Proč se mi objevuje ve snech?
Budu vděčná za odpověď, i za pomoc...
S pozdravem
Simona 10.02.2010

Milá Simono,
sny, které se Vám zdávají v souvislosti s Vaším bývalým nadřízeným, jsou především jasným sdělením pro Vám. Uvědomila jste si, že už spolu dál existovat nemáte. Cesta, kterou jste si zvolila, je nejlepší ze všech. Věřte si, ale už se nevracejte zpět. Tento člověk Vám odebíral energii, teď už jste ale sama za sebe, a to je moc dobře. Krok mimo, který jste udělala, byl učiněn ve správnou chvíli. Tento sen naznačuje, že tady jste především Vy sama, Vy jste pro sebe tou nejdůležitější. Nenechte se nikým znejistět.
© Wahlgrenis 15.02.2010

Milá Wahl,
moc Vám děkuju za odpověd. Už jsem ani v ní nedoufala.......
Ale máte úplnou pravdu, odešla jsem vpravý čas....
Ještě jednou děkuji...

Simona 15.02.2010


© 2004-2024 Wahlgrenis Zveřejněné materiály jsou chráněny autorským zákonem. Kopírování a šíření jakékoliv části obsahu bez svolení autora je zakázáno.