wahlgrenis.cz



 WAHLGRENIS        

 

...veci mezi nebem a zemi...




     REGISTRACE       Přihlášení

Mamina ve snu byla, jako by nikdy neodešla


Milá Wahlgrenis,
teď jsem našla Tvoje stránky a moc Tě prosím o vyložení mého snu. Trošku si začínám dělat starosti, jestli mi mé sny nemají něco říct, tedy spíš varovat.
Moje maminka mi umřela před 2 roky a teprve teď se mi během měsíce o ní zdálo, předevčírem už po 4. Předchozí 3 sny si už nepamatuji, jen že byly moc živé a děj byl asi normální, mamina v tom snu ke mně nemluvila, jen tam byla, jako by nikdy neodešla. Až předevčírem mě sen začal trošku znepokojovat.
Zdálo se mi, že mamka byla někde zřejmě ve svém bytě, seděla v obýváku a já jsem byla u ní na návštěvě. Mamina v tom snu měla mít nějaký domácí krámek nebo spíš skládek a věci k prodeji. Potřebovala jsem nějakou kabelku, a tak jsem se jen zeptala, jestli si můžu nějakou vzít. S máminým svolením jsem šla do vedlejší místnosti, kde byla ještě máminá původní obývací stěna a nahoře na ní měla spoustu nových věcí a kabelek k prodeji. Tak jsem jen vybírala a vybírala, až jsem si vybrala pro sebe černou velkou kabelku, a ještě na tajnačku jsem měla vzít jednu podobnou velkou kabelku, ale bílou pro moji sestru.
A už jen vím, že jsem někam jela, jen nevím, jestli autobusem nebo autem. Sen mě znepokojuje jen tím, že se mi o mamce během krátké chvíle zdá už po 4. Ze své osobní zkušenosti vím, že sny o zesnulých blízkých nejsou jen tak.
A jestli ten sen má bejt nějaké várování, upozornění, ráda bych mu porozuměla, ale nevím jak?! Můžete mi, paní Wahlgrenis, prosím nějak pomoct s tímto snem? Moc Vám Děkuji.
Elisabeth 04.02.2010

Milá Elisabeth,
nemusíte se tímto snem nijak znepokojovat. Všechno je v nejlepším pořádku. Duše Vaší maminky už ví, že se nedá nic vrátit. Dvakrát nevstoupíte do stejné řeky. Zůstává tady jako Váš ochránce, chce být při Vás. Dokonce to vypadá, jako by litovala mnoha věcí, které jí za života nevyšly. Pravděpodobně se Vám do života ještě vrátí... Už ví, co by nechtěla opakovat, co by jistě řešila jinak. Je to důležitá informace i pro Vás.
© Wahlgrenis 05.02.2010

Milá Wahlgrenis,
velice moc a moc Vám děkuji za výklad mého snu. Váš výklad jsem pochopila a musím s Vámi naprosto v mnohém souhlasit. Jste obdivuhodné sluníčko, které naplňuje liďičky teplem a pohlazeňím po dušičce.
Přeji Vám moc velké síly a Lásky a Vše jen to nejlepší ve Vašem plnohodnotném životě pomáhat druhým, protože to je to nejkrásnější, co může být.
S pozdravem
Elisabeth 06.02.2010


© 2004-2024 Wahlgrenis Zveřejněné materiály jsou chráněny autorským zákonem. Kopírování a šíření jakékoliv části obsahu bez svolení autora je zakázáno.