wahlgrenis.cz



 WAHLGRENIS        

 

...veci mezi nebem a zemi...




     REGISTRACE       Přihlášení

Je mi řečeno, že ve vodě jsou určité úrovně


Dobrý večer Wahlgrenis,
mohla byste mi říci, co mi ukazovaly dva sny, které mám pocit spolu trochu souvisí?
První sen:
Vím, že umřu, mám daný čas. Chci se se všemi rozloučit. Víceméně vidím muže z mého života. Chci, aby byl se mnou do doby, než umřu, můj bývalý přítel M., chci mu napsat nebo dát vědět, ale nezbyvá na to čas? Nestane se to. Je se mnou má nejlepší kamarádka a asi i mamka.
Druhý sen:
Jsem vedoucí skupiny dětí. Na papírek je mi ukázáno, že se stane nějaká katastrofa a já že za ni budu zodpovědná. Je tam i jiná vedoucí (velká/starší a robustní). Katastrofa je spojena se jménem Barbara(?). Najednou se něco děje a nechávám jednu holčičku, ať je sama a může se vyplakat. Jde se vyplakat do mísy s vodou. Je mi řečeno, že ve vodě jsou určité úrovně, kde je možné dýchat normálně. Zjištuji, že tam malá zůstala déle než měla a je mrtvá? Udusila se, držím ji v náručí.
Domča 21.01.2010

Wahlgrenis,
musím ti napsat ještě.. ono to k tomu nejspíš patří. Dnes k ránu jsem měla sen.
Podobné už tu byly ... no zdává se mi o mém lamovi, ke kterému mám prostě hodně důvěry, tak je to asi pochopitelné.
V tom dnešním snu jsme byli kdesi, já, můj syn, současný partner, moje sestra Zu, její přítel.. a lama, ve svém věku, rozesmátý.. pěkné místnosti, možná nějaké centrum, pamatuju si, že jsem šla nějakou chodbou se podívat co dělají, o čem je řeč.. lama mi vyšel naproti a smál se, hrozil v žertu prstem a říkal mi něco ve smyslu "už vím, s kým bude v následujících letech tolik legrace".. pak se vrátil a ještě jednou to zopakoval..
Mám pocit, že všechny sny jsou společné.. jedna voda..
pěkné, že se objevily dva sny o vodě.. jeden o zradě v hluboké vodě .. a druhý o tom, že kdysi existovala schopnost "dýchat ve vodě", o tom ten sen byl.
Může to být hodně symbolické, ta voda a dýchání může být něco jiného. Ve vodě dýchali všichni, plavali pod hladinou a přirozeně to tak měli.. uměl to každý.
Bylo to nějaké pochopení, jednoduché, proč to šlo.
Pak nějakým vývojem v čase se zapomenulo, jak na to.. někdo to věděl, muž, popisoval, že to jde.. ale nikdo to už ve skutečnosti asi neuměl. Proto se ta dívka utopila. Ta schopnost zmizela.
Nejde o informaci, jde o zkušenost. Když není předána zkušenost, spíš praxe, samotná informace je k ničemu.. zbude jen "hraní si na to". Schopnost zmizela. Něco, co jsme měli..
Hoplea 24.01.2010

Ahoj Wahl,
posílám pozdrav i Hoplee.
je pravda, že ten sen o dívce byl ze staré doby.

Domča 27.01.2010


© 2004-2024 Wahlgrenis Zveřejněné materiály jsou chráněny autorským zákonem. Kopírování a šíření jakékoliv části obsahu bez svolení autora je zakázáno.