wahlgrenis.cz



 WAHLGRENIS        

 

...veci mezi nebem a zemi...




     REGISTRACE       Přihlášení

Byli jsme najednou všichni pod hladinou v nádherně čisté vodě


Milá Wahl,
zdál se mi na dnešek divný sen. Probudil jsem se hrůzou, nevím, jak si ho vysvětlit. Proto píšu.
Byl jsem někde na dovolené, ale to nebylo důležité. Už se vracíme zpět, byla to plavba lodí. Sen začínám v okamžiku, kdy se už máme připravovat k vylodění, proto si jdu i já pro svá zavazadla. Byly tam nějaké úzké schůdky, po kterých jsem se měl dostat nahoru. Bylo to složité, ale povedlo se mi to. Nějak se mi i během toho otevřel kufr, musel jsem věci narychlo dávat dovnitř. Zdrželo mě to. Ostatní se už chystali vystoupit. Ale bylo mi divné, že ještě není na dosah pevnina. Nechápal jsem, co se děje. Pak jsme se najednou ocitli ve vodě. Muselo se něco stát.. Byla to krásná čistá, naprosto průzračná voda, teplá, příjemná, ale bylo jí moc. Byl jsem pod hladinou. Nějak jsem neřešil plavání, protože jsem se ponořil dolů, díval jsem se kolem sebe, bylo tam mnoho na dívání - nejrůznější barevné ryby, krásné scenérie, díval jsem se očima, všechno bylo jasně vidět. Také jsem si všiml ostatních. byli také ve vodě, také v pohodě, nic nikdo neřešil, žádné křečovité pohyby, žádná záchranná akce. Přitom ale bylo jasné, že tohle není normální stav, že se vlastně topíme. Ale opravdu mi nepřipadalo důležité, že bych to měl nějak urychlovat. Vzduch mi nechyběl, všechny procesy probíhaly zcela normálně. Jo, a byli jsme všichni jen v plavkách, pamatuju si ty holé nohy, holá těla.
Pak se tam najednou objevili další lidí, nejdřív to vypadalo, že nás jdou zachránit. Skočili za námi do té vody, také neměli oblečení, jenom plavky. Ale místo nějaké záchranné akce se každý tento nový člověk vydal k jednomu z nás, ale tohle bylo zvláštní. Ten "můj" mě jakoby podplaval, chytil za nohy, každou rukou za jednu nohu těsně nad kotníkem a neuvěřitelnou silou mě táhl ještě hlouběji, dolů. Jak jsem stačil sledovat, tak s ostatními se dělo totéž. Nechápal jsem to. Takže to nebyla záchrana? Probudil jsem se naprosto vyčerpaný...
Mohla bys mi k tomu něco napsat, vůbec nevím, co by to pro mne mohlo znamenat.
Wik 21.01.2010

Milý Wiku,
je pravděpodobné, že se před Vámi otevírají nové možnosti. Nová práce, nová nabídka, nebo se objeví kontakt od někoho, kdo Vám nabídne zajímavé finance. Dokonce i první rozběh vypadá krásně, možná je to otázka několika dnů nebo týdnů. Hned poté ale zjistíte, že to nebylo nic pro Vás. Přichází velké zklamání a rozladění z toho, co jste začal. To je ten obraz stáhnutí do mnohem hlubší hladiny od jakéhosi "záchranáře".
Chystáte-li se k pohovoru, ještě zvažte, jestli tohle je opravdu to, co byste chtěl dělat. Je to možná zlatem vykládané, úžasné, zářící atd. místo, ale v konečném důsledku je to jen a jen past na Vás.
© Wahlgrenis 21.01.2010

Wahl,
tušil jsem, že mi odpovíš, ale že to bude tak rychle, to jsem nepočítal. Děkuji. Neuvěřitelné! Mám jít dnes odpoledne do jedné firmy na pohovor. Už delší dobu se snažím najít lepší místo, hledám, ale není to jednoduché. Tohle místo opravdu vypadá trochu jako past, jen jsem si to tak nedokázal spojit. Sice by tady měly být zajímavé peníze, ale to, co se chce po mně, je lehce nadstandardní. Uvidíme. Dám si opravdu velký pozor, než tady něco podepíšu.
Děkuju Ti za odpověď.
Wik 21.01.2010


© 2004-2024 Wahlgrenis Zveřejněné materiály jsou chráněny autorským zákonem. Kopírování a šíření jakékoliv části obsahu bez svolení autora je zakázáno.