wahlgrenis.cz



 WAHLGRENIS        

 

...veci mezi nebem a zemi...




     REGISTRACE       Přihlášení

Kniha, zrcadlo a zlatý provaz s uzlem


Vážená Wahlgrenis,
Vaše stránky jsem objevila teprve nedávno a ve dnech, které patří v mém životě k těm nejtěžším, jsou mi velkým povzbuzením.
Jsem v situaci, kdy se musím vyrovnat s tím, že i když nechci, cesta moje a mého muže se nejšpíš rozdělí, a okolnosti s tím spojené mě donutily zhodnotit celé mé dvacetileté putování po jeho boku, vztah k němu, k rodině, k sobě samé...
V posledních dnech se mi stále vrací jeden sen, a já bych Vás chtěla poprosit, zdali mi můžete pomoci s jeho rozluštěním, či snad poskytnout alespoň "malou nápovědu".
Sny se mi zdají stále, někdy je v nich i náznak věcí budoucích, od dětství mívám občas i "noční návštěvy" u postele, ale tento sen je trošku jiného druhu, snad to ani není sen.
Přichází vždy na rozhraní spánku a probuzení a je to velmi intenzivní pocit, že jsem zapomněla na něco, co k mému životu patřilo, mělo to pro něj zásadní význam a já si skoro v panice nedokážu vzpomenout, co to bylo.
Vím jen, že bych si měla vzpomenout, ale zatím to nedokážu.
Někdy se jako v oparu vynoří nějaké přeměty jako indicie...
Jednou malá hnědá konvička, jindy kniha...
Naposledy jsem uviděla zcela jasně a zřetelně věci tři:
knihu, velké zrcadlo, které mělo schůdky jako do bazénu a zlatý provaz s uzlem.
Nevím si s tím rady a cítím, že je to důležité.
Proto jsem se odvážila Vám napsat, z Vašich odpovědí cítím velkou lásku a pochopení.
Děkuji za ně.
Petra 14.03.2008

© Wahlgrenis 14.03.2008

© 2004-2024 Wahlgrenis Zveřejněné materiály jsou chráněny autorským zákonem. Kopírování a šíření jakékoliv části obsahu bez svolení autora je zakázáno.