wahlgrenis.cz



 WAHLGRENIS        

 

...veci mezi nebem a zemi...




     REGISTRACE       Přihlášení

Měla jsem zapsat, jak sem Michael Jackson přišel umřít


Milá Krásná Wahlgrenis,
chtěla jsem tě poprosit, jestli by jsi se mohla vyjádřit k mému dnešnímu snu. Mám z něj podivný až bolestný pocit.
Zdálo se mi, že jsem pracovala jako zdravotní sestra v nemocnici. Ležel tam Michael Jackson. Přišel tam umřít. Předtím ale uspořádal úžasný koncert pro nás zaměstnance, jako poděkování. Tančil, zpíval, byl tak živý. Přišel ke mně, ukázal do mého sešitu, už nevím co. Jen si pamatuji, jak jsem cítila jeho dech a vůni, jeho život, podívala jsem se mu do obličeje, ale on si ho zakryl a odtančil dál. Řekli mi poté, že jsem byla vybrána, abych všechnu dokumentaci o něm sepsala, ještě než umře, protože jsem nezávislá a mám ho moc ráda. Vůbec jsem nechápala, že by měl umřít..... i když jsem věděla, že k tomu dojde. Měla jsem daný termín do příštího dne.
Druhý den mi volali domů, že se blíží jeho konec, ať rychle přijdu, že jsem ještě nic nenapsala. Já utíkala, bála se, že to nestihnu, nohy se nechtěly hýbat, všechno mi padalo. Stoupala jsem dlouhou, úzkou chodbou po schodech, byly velmi strmé. Všude byla velká tma. Na konci se otevřely dveře a mě oslepilo silné světlo. Došla jsem do nemocnice, tam už na mě všichni čekali. Dostala jsem dokumentaci, hlasitě hrála jeho píseň Heal The World, byli tam děti, spoustu lékařů a sester.
Všichni se bavili jakoby nic. Já na něj pohlédla a viděla jsem, jak trpí, jaké má bolesti, nenaříkal. Jako by se to nikoho netýkalo. A já si říkala, vždyť přeci nemůže umřít.... proč zrovna já to musím napsat?
Napsat to, co jsem viděla.... jak trpí, jak ho to bolí! Vidím jeho ruce, jak se hrabou v hlíně, v zemi a naříká.
Nemůžu skoro dýchat.
Je k tomu co říct?
Ani se dnes
nechci podepsat:o( 19.01.2010

Milá, Vy, co se dnes ani nechcete podepsat...
informace z Vašeho snu jsou zásadní. Kolem smrti Michaela Jacksona toho bylo řečeno mnohé. Nikdo příliš nechápal, co se děje, proč by měl vůbec zemřít. Bylo před ním velké turné... Pravda ale stejně vyjde na povrch.
Je to jen pár dní, co byl zveřejněn úmrtní list Michaela Jacksona, podle kterého je údajně jasné, že byl zavražděn. Je smutné, co se stalo, ale ten konkrétní člověk, který si myslí, že snad je podle něho všechno v pořádku a na nic se nemůže přijít, bude stejně potrestán. Tohle ale neřeší soudy pozemské.
Sen, který popisujete, je jasný. Je to upozornění, abychom si byli vědomi toho vyššího, co je nad námi. Nikdo nikdy nevíme, jakým způsobem se můžeme se svou obětí potkat. To, že někdo někoho zabije a v tu chvíli neexistují žádné důkazy, žádní svědkové, to ještě neznamená, že tento vrah najde klid. Naopak. Zažívá ta nejhorší muka, jaká si vůbec můžeme představit. A dokonce i v dalším životě je velice pravděpodobné, že se se svou obětí potká tváří v tvář. Někdy to mohou být setkání, která se nedají zrušit, například to mohou být sourozenci v jedné rodině. Nikdo nechápe, co se děje, proč si tak ubližují. Jsou to informace v podvědomé rovině, ale jsou tam...
© Wahlgrenis 19.01.2010

Wahl..
ano, bylo to organizované, jeho smrt... jakoby přesný den, snad mi připadá i hodina, musela jsem spěchat, abych to viděla a napsala, ale hrozně moc to nešlo... nebyl čas,... byla to poslední chvíle a pak už musel jít.
Sám to cítil, že je ohrožený...... napiš to!!!! Jako by potom bylo příliš pozdě. Byla to skupina lidí, kteří se na tom podíleli...
A on chtěl tak žít...
nechci podepsat:o( 19.01.2010


© 2004-2024 Wahlgrenis Zveřejněné materiály jsou chráněny autorským zákonem. Kopírování a šíření jakékoliv části obsahu bez svolení autora je zakázáno.