wahlgrenis.cz



 WAHLGRENIS        

 

...veci mezi nebem a zemi...




     REGISTRACE       Přihlášení

Sen o mrtvém dítěti


Dobrý večer paní Wahlgrenis,
ráda bych se s Vámi i s ostatními podělila o dnešní sen a snad někdo porozumí významu a třeba mi odepíše prostřednictvím Vašich stránek. Ještě nic takového jsem o snech nečetla, ani se mi nic takového nezdálo, tak si nemohu udělat dobře obrázek.
Byla jsem těhotná, měla hezké bříško a někdo, jestli moje sestra – nevím, byla také těhotná.
Při mém porodu mi řekli, že se chlapeček narodil mrtvý a tomu někomu se dítě také narodilo mrtvé. Bylo to příšerné, ale já si říkala, že ta druhá žena může být ráda, že už jedno dítě má. Někdo stál vedle mě a držel v rukou velké lidské srdce, ze kterého vyčníval pár bílých tepen. Ten člověk – muž, na mě koukal (to srdce bylo moje narozené dítě) a říkal, že bohužel nejde nic dělat. Do toho srdce foukal, chtěl ho oživit - rozdýchat. Stále jsem hleděla s nadějí. Přišlo mi líto, jak jsem měla hezké bříško a teď taková tragédie. Že to není přeci možné! Pak jsem seděla na klíně velmi mladému muži, byla o něj opřená a bylo mi moc krásně. Měl světle modré oblečení a měl mě rád a já jeho.

Den před tím se mi zdálo o velké příšeře, kterou jsme s někým zaháněli a to bylo také poprvé. Nevím, zda to nějak negraduje, nepostupuje. Nevím.
Nikdy jsem dítě neměla a vím, co jste mi říkala, jak by... dle výkladu mělo vše přijít i s partnerem, kterého nemám. Myslím ale, že toto má zcela jiný význam.
Je–li někdo, kdo by mohl poradit, budu ráda. Jsem s tím vším dost sama. (Vím, je nás více.)
Napadá mě jedna věc. Několikráte jsem poprosila bytosti kolem mě, ať mě tak děsivě nebudí, ať se třeba pokusí mi pomocí mých snů napovídat a komunikovat, když to zatím jinak neumím, že mě často velmi "zlobí" a je pravdou, alespoň si to myslím, že od té doby mám trochu jinačí sny. Ale mohu si to namlouvat. No a informace tedy přicházejí jinak. Mými sny – třeba.
Velmi děkuji. Hezký večer, krásné sny.
Věčně přemýšlející
Katynka 14.01.2010

© Wahlgrenis 14.01.2010

© 2004-2024 Wahlgrenis Zveřejněné materiály jsou chráněny autorským zákonem. Kopírování a šíření jakékoliv části obsahu bez svolení autora je zakázáno.