wahlgrenis.cz



 WAHLGRENIS        

 

...veci mezi nebem a zemi...




     REGISTRACE       Přihlášení

Šíp mě pak zasáhl do srdce


Dobrý večer,
ješte bych se s Vámi chtěla podělit o svůj sen. Nevím přesně, v kolika letech se mi zdál, ale je to už poměrně dávno. Byl tak neskutečně živý! Byla jsem zřejmě muž, měla jsem na sobě bílé roucho, opásána čímsi zlatým, na nohou zlaté sandály. Šla jsem pískem, nebo prachem. Pak jsem viděla jen své nohy. V rukách jsem držela knihu a modlila se. Všude kolem mě byly vojenské přilby, zřejmě římské. Pak najednou vystřelil šíp, který mě zasáhl do srdce, zašeptala jsem Amen! a pak se probudila s bolestí na hrudi.
Podle mě tento sen souvisí s minulým životem, jen je otázkou, kým jsem byla. Myslíte si, že by to mohlo souviset s mými zdravotními problémy? Začaly se mi objevovat bolesti na hrudi, bušení, doktoři skoro nic nezjistili.
Další sen, který nemůžu vypustit z hlavy je o jedné bytosti.. ze začátku vypadala jako žena... nevím, jak ji popsat... jen mě zaujaly zelené oči, byly poskládané jako by z menších částí, něco jako má moucha. No a ta bytost najednou ze sebe vyšlehla spustu chapadel, mně to přišlo jako nějaké kabely a zapíchla se mi do hrudi. Potom mě probudil jakoby elektrický výboj.
Nevíte, prosím, co by to mohlo znamenat? V dětství jsem taky mluvila o třech havrenech nebo vránách, teď přesně nevím, a prosila jsem mamku, ať je odežene. Podobných podivných zážitků mám víc, ale tím už Vás nechci zatěžovat, jen jsem chtěla ještě doplnit svůj předchozí email o tyto informace.
Třeba jste si o ně řekla.
Rola 12.01.2010

© Wahlgrenis 12.01.2010

© 2004-2024 Wahlgrenis Zveřejněné materiály jsou chráněny autorským zákonem. Kopírování a šíření jakékoliv části obsahu bez svolení autora je zakázáno.