wahlgrenis.cz



 WAHLGRENIS        

 

...veci mezi nebem a zemi...




     REGISTRACE       Přihlášení

Tchán odcházel se svou matkou, která je už mrtvá


Milá Wahl,
doufám, že budete mít alespoň chvilku na to, abyste se zabývala mým dotazem. Zdál se mi sen:
Hledala jsem svého tchána, ale doma nebyl.
Vyšla jsem na zahradu a viděla jsem ho, jak odchází se svou matkou (je asi 2 roky mrtvá). Oběma to slušelo a vypadali spokojeně.
V reálném životě tchán nechodí, je na vozíku. V tu chvíli jsem si byla 100% jistá, že tchán zemře, když si ho babička odvádí... Stále mi to leží v hlavě a uvítala bych i velmi stručné vysvětlení.
Předem děkuji moc.
Radka 11.01.2010

Milá Radko,
sen se logicky nabízí tak, jak Vy ho vykládáte. Přichází zemřelý člověk a odcházi s osobou, která ještě žije. Je to takhle opravdu jako obraz ze záhrobí... Dotyk smrti. Jak jinak se ale na to dívat, že?
Tento sen ale přichází s jiným posláním. Pokud mezi Vaším tchánem a jeho matkou byly pravděpodobně nějaké nejasnosti, možná nějaká neupřímnost, nastává nejvyšší časi tohle si uvědomit. Od dětí se sice logicky očekává, že budou milovat své rodiče už jen proto, že jsou rodiči. Ale tady to právě v mnoha případech drhne. Ne vždy jsou děti těmi andílky, kteří přicházejí život rozveselit. Karmický úděl je někdy hodně komplikovaný a prožít všechno je těžké.
Na nějaké vyšší úvahy ale nebývá za života příliš času, proto jsou mnohokrát lidé i dlouhodobě upoutáni na lůžko nebo na invalidní vozík, aby k něčemu takovému došli. Mělo by to být vyladění s jejich osudovou cestou, porozumění smyslu života.
Okamžikem smrti člověk mnohé chápe, ale už to není moc platné, cesta zpět otevřená není. Tchán se možná právě nyní do nějakého takového zásadního obratu chystá. Pro Vás je to upozornění, že všechno, co se odehrává za života, ale i všechny myšlenky, které nejsou na první pohled vidět, se jednou promítnou. Člověk by neměl ztrácet čas nevhodným chováním, prázdnými slovy ani myšlenkami, které by mohly někomu ublížit. Jste tady jako paralela k obrazu ze snu. Vás se to týká, pro Vás je to zásadní informace.
Není to informace o brzké smrti blízkého člověka, ale spíše rada pro vás, abyste se sama pokusila naladit na tu nejlepší cestu.
© Wahlgrenis 11.01.2010

Wahl,
strašně moc Vám děkuji, ani jsem nedoufala, že mi odpovíte prakticky obratem.
Zároveň Vám přeji do nového roku, aby byly Vaše stránky stále tak skvělé, jako jsou doposud.
Ještě jednou díky.
Radka 12.01.2010


© 2004-2024 Wahlgrenis Zveřejněné materiály jsou chráněny autorským zákonem. Kopírování a šíření jakékoliv části obsahu bez svolení autora je zakázáno.