wahlgrenis.cz



 WAHLGRENIS        

 

...veci mezi nebem a zemi...




     REGISTRACE       Přihlášení

Zdá se mi o holčičce, s kterou chodím do kostela


Krásný den milá Wahlgrenis,
Chtěla jsem vám napsat o zvláštních příhodách, které se mi v poslední době dějí. Většinou se odehrávají večer, když jdu spát.
Mám ložnici sama pro sebe, a tak je to taková moje svatyně, kde relaxuji a čtu a povídám si s anděly a s Nejvyšším. Také u mě v posteli u nohou spí můj 10-letý kocour. Vždy spí u nohou, jen k ránu si lehá k mé hlavě, a to až když ho nepustím, aby si lehl vysloveně na moje srdce (vždy se o to pokouší, asi mu to dělá dobře lehnout si na můj hrudník, ale já to moc dlouho nevydržím, protože je těžký).
Asi dvakrát se mi stalo, že se po půlnoci rozehraje moje hrací skříňka s andílky, kterou jsem už dlouho nenatahovala anebo mi praská ve skříni. Beru vše jako znamení a prosím, aby mi ve snu dali odpověď, jenže sny si moc nepamatuji, a tak jsem se rozhodla, vždy po probuzení si sny zapisovat.
Většinou se mi zdá opravdu o roztomilé asi 1,5leté holčičce, se kterou chodím na procházky a na návštěvu k babičce. Asi před rokem se mi zdálo o tom, jak stoupám po vysokých schodech do krásného kostela, stále výš a výš, najednou jsem slyšela uvnitř sebe hlas, poklekla jsem a přede mnou se rozproudilo krásné oslňující a teplé světlo, ale jen jako přes sítko, takže tam bylo nesčetně zlatých paprsků a já se jen usmívala. Na tento sen nemůžu zapomenout, je pro mě světlem v mé duši, které se snažím stále více porozumět.
Moc jsem se rozepsala, protože vím, že vám můžu tyto informace sdělit, děkuji ještě jednou za vaši lásku, která je tak všeobjímající.
Vaše
Hanina 08.01.2010

© Wahlgrenis 08.01.2010

© 2004-2024 Wahlgrenis Zveřejněné materiály jsou chráněny autorským zákonem. Kopírování a šíření jakékoliv části obsahu bez svolení autora je zakázáno.